شغل اینترنتی چیست؟ بهترین روش کسب درآمد اینترنتی چیست؟

شغل اینترنتی

شغل اینترنتی چیست؟ بهترین شغل اینترنتی چیست؟ چطور بدون سرمایه میتوانیم به کسب درآمد اینترنتی برسیم؟ آیا راه اندازی کسب و کار آنلاین به سرمایه زیادی نیاز دارد؟ چطور میتوانیم از اینترنت به درآمد برسیم؟ حقوق کار آنلاین چطور است؟

 

در این مقاله از سلسله مقاله‌های آموزش موفقیت در کسبوکار، قصد صحبت در مورد سوال‌های بالا را داریم تا با بررسی “شغل اینترنتی” و بهترین مشاغل آنلاین بتوانیم در مورد آینده کاری خود بهتر تصمیم بگیریم و انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشیم. پس اگر به دنبال کارهای پردرآمد و ایده آل میگردید در این مقاله همراه ما بمانید.

اگر بعد از خواندن این مقاله، به این نتیجه رسیدید که باید بیزینس خود را داشته باشید، به شما توصیه میکنیم دو مقاله آموزش کارآفرینی و آموزش راه اندازی استارت آپ را مطالعه نمایید تا با مبانی راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد اینترنتی آشنا شوید.

 

 

یک فرصت ویژه

پول و ثروت زیاد فقط از شغل آدم میاد، بقیش مزخرفاتی هست که برامون نون و آب نمیشه!
اگر تو هم رویای این را داری که از راه درست و حلال به پول برسی، همین الان دوره مسیر کسب ثروت را بررسی کن:

 

 

 

همچنین شما میتوانید برای انتخاب بهتر و مناسبتر شغل اینترنتی بر اساس شخصیت و جایگاه خود مقاله‌های مکمل زیر را مطالعه نمایید:

 

 

قانون جذب

 

پیشنهاد مطالعه: آموزش کامل طراحی سایت همراه با دیجیتال مارکتینگ برای رسیدن به فروش بالا

 

شغل اینترنتی چیست؟

به هر فعالیتی که منجر به درآمد زایی بر بستر اینترنت شود، شغل اینترنتی میگوییم.

طبق این تعریف هیچ محدودیتی برای کسب درآمد اینترنتی از نظر مکانی، زمانی، کارمندی – کارآفرینی، سن و سال، میزان سواد آکادمیک، میزان سرمایه و هر چیز دیگری وجود ندارد.

ما میتوانیم فردی باشیم که به دنبال شغل خانگی یا حتی شغل دوم است، فردی باشیم که از دار دنیا فقط یک گوشی موبایل دارد و به دنبال کسب درآمد با گوشی هستیم یا فرد سرمایه داری باشیم که بخواهیم با راه اندازی بهترین فروشگاه اینترنتی دنیا را تکان دهد، قفرقی نمیکند، هدف یکسان است و آن هدف چیزی نیست جز کسب درآمد و شغل اینترنتی!

 

 

آموزش زبان انگلیسی

 

 

سبک و سنگین شغل اینترنتی!

وقتی میخواهیم آینده کاری خود را ترسیم کنیم در اولین قدم باید ببینیم که فلان کاری که میخواهیم انجامش بدیم و احتمالا قصد داریم چند دهه از زندگی و عمرمون را برایش بگذاریم در مرحله اول چه مزیت‌هایو چالش‌هایی را برای ما دارد و آیا اصلا ارزشش را دارد؟

شغل اینترنتی هم از این قاعده جدا نیست!

 

مزایا کسب درآمد اینترنتی

مطمئنا هر کدام از مشاغل اینترنتی مزیت‌های مخصوص به خودشان را دارند، ولی در اینجا میخواهید از یک گام عقب‌تر به داستان نگاه کنیم و ببینیم کل مسیر و کلیه مشاغل آنلاین چه مزیت‌هایی نسبت به کارهای معمول و سنتی دارد:

  1. مخاطب بیشتر: در کسبوکاهای سنتی ما یا کارفرمای ما نهایت میتوانست به افراد محله یا شهر خود محصول و خدمات بفروشد اما در دنیای جدید هر فردی که به شبکه جهانی اینترنت دسترسی دارد میتواند مشتری کسب و کار آنلاین شود و بر طرف شدن محدودیت مکانی و دسترسی به مخاطب‌های بیشتر به معنی پول بیشتر برای کل صنعت و مشاغل اینترنتی است.
  2. پیوستگی مشاغل: اگر ما هر کدام از مشاغل اینترنتی را برای خودمان انتخاب کردیم به دلیل پیوستگی و نزدیکی کارها و مشاغل دیگر این بازار، به راحتی و درر کمتر از یک ماه میتوانیم به شغل اینترنتی جدید مشغول شویم.آموزش جامع هدف گذاری
  3. سرعت درآمدزایی: کسب درآمد اینترنتی برعکس درآمدزایی سنتی نیاز به زمان زیاد ندارد، کافی است امروز تصمیم خود را نهایی کنیم و با کمی تلاش، ماه دیگر همین موقع شروع به پول درآوردن بکنیم بدون این که به قول قدیمی‌ترها خاک بازار بخوریم!
  4. انتخاب: بستر آنلاین برای ما این امکان را فراهم میکند که بین کارمندی، فریلنسری، دورکاری و کار در منزل، کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار شخصی بسته به شخصیت و امکانات خود انتخاب آزادانه‌ای داشته باشیم و حتی چند مورد از موارد بالا را به طور همزمان پیش ببریم.
  5. منابع یادگیری: اگر ما قصد فعالیت در بازار سنتی و غیر آنلاین را داشته باشیم باید برای یاد گرفتن مهارت مورد نیاز یا باید پدر و اطرافیانمان این کاره باشند یا شاگردی کنیم تا بعد از چند سال کمی مهارت به دست آوریم ولی در دنیای دیجیتال این طور نیست و به راحتی میتوانیم مهارت‌های لازم برای شغل اینترنتی مورد نظر خود را به دست آوریم.

 

 

مطمئنا مزایای کسب درآمد از اینترنت به اینجا ختم نمیشود و بتوانیم مزیت‌های خیلی زیادی را به لیست پنجگانه بالا اضافه کنیم ولی ما به همین 5 مورد بسنده میکنیم چرا که احتمالا همین موارد برای یک انتخاب درست و بهینه کفایت میکند!

همچنین اگر فردی درونگرا یا خجالتی هستیم شغل اینترنتی میتواند بهترین شغل برای افراد درونگرا باشد چرا که به نسبت دیگر کسب و کارها میتوان گفت نیاز به تعامل بسیار کمتری دارد که همین امر میتواند بزرگترین مزیت برای افرادی که از سکوت و تنهایی لذت میبرند باشد!

 

 

اعتماد به نفس

 

 

چالش‌های شغل اینترنتی

در کنار مزایای بیشماری که میتوانیم برای درآمدزایی از راه اینترنت بشماریم، معایب و چالش‌هایی هم این بستر پولساز دارد که شاید بهتر باشد با دیدی باز آن‌ها را بررسی و سپس شروع به تصمیم گیری برای اقدام عملی کنیم:

  1. تحریم: برخی از مشاغل اینترنتی ممکن است به دلایل تحریم‌های خارجی درشان تخته شود. به عنوان مثال ممکن است شما با آموزش ایمیل مارکتینگ بخواهید یک ایمیل مارکتر شوید ولی به دلیل تحریم‌های شرکت‌هایی مثل میلرلایت (+) در کسب و کار شما تخته شود!
  2. محدودیت‌های داخلی: بعضی از روش‌های کسب درآمد اینترنتی ممکن است به دلیل محدودیت‌های داخلی دیگر بازدهی و تقاضای کافی را نداشته باشند. به عنوان مثال ممکن است شما با یاگیری آموزش تولید محتوا در اینستاگرام بخواهید به شغل ایترنتی ادمینی پیج‌های اینستاگرامی برسید ولی به دلیل فیلتر شدن کمی بازارتان کساد شود.عزت نفس
  3. رقابت: در کسب و کارهای اینترنتی رقبای ما محدود به هم دوره‌ای‌ها، هم دانشگاهی‌ها و حتی هم شهریامون نمیشه! ممکن است فردی از آن طرف دنیا برای کار ما دندان تیز کزده باشد و بخواهد جایگاه ما را تصاحب کند.

 

شاید بتونیم چالش‌های دیگری برای بعضی از شغل‌های اینترنتی مثل گردند درد برای فعالین حوزه سئو و ارائه دهندگان خدمات تولید محتوا بگیم ولی خب شاید این چالش‌ها آنقدری بزرگ نباشند که بخواهیم ذهنمان را درگیرش کنیم.

به علاوه موارد بالا، اگر ما فرد پر جنب و جوش و برونگرایی هستیم شاید این طور به نظر برسد که کسب درآمد اینترنتی آنقدرها هم فکر ایده آلی نباشد ولی باید این را مد نظر قرار دهیم که ما میتوانیم محیط کاری و زمینه فعالیت خود را به گونه‌ای انتخاب کنیم که بیشترین تعامل ممکن را با افراد دیگر داشته باشیم.

به عنوان مثال دیجیتال مارکترها یا کسی که کارش استراتژی سئو است میتواند با افراد زیادی تعامل داشته باشد یا افرادی که به تدریس آموزش دیجیتال مارکتینگ یا دیگر شاخه‌های افزایش درآمد و فعالیت در دنیای آنلاین میپردازند، قطعا میتوانند این چالش را پشت سر بگذارند!

 

 

آموزش پاورپوینت

 

مقاله‌های مکمل:

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *