آموزش تبلیغات با 15 روش آنلاین و 3 روش آفلاین که باید بشناسی

تبلیغات

 

آموزش تبلیغات را از کجا شروع کنیم و از یادگیری آن چه انتظاراتی باید داشته باشیم؟ تبلیغات آنلاین بهتر است یا آفلاین؟ آموزش تبلیغات به صورت قدم به قدم چه مواردی را پوشش میدهد و برای یک تبلیغ با بازگشت سرمایه قابل توجه چه روندی را باید طی کنیم؟ تبلیغ را برای فرد برویم یا برای کسبوکار؟ بهترین پلتفرم ها و بسترها برای تبلیغات کدام است؟

در این آموزش به صورت جامع و کامل به آموزش تبلیغات میپردازیم تا ببینیم کجا، کی، با چه بودجه ای چه تبلیغی را با چه استراتژی تهیه و تولید کنیم تا بتوانیم نرخ بازگشت سرمایه (ROI) خود را افزایش داده و به پول بیشتری برسیم.

اگر علاقه مند به جذب مشتری و افزایش درآمد هستید و میخواهید از آموزش تبلیغات بهترین نتیجه ممکن را بگیرید به شما پیشنهاد میکنم در کنار این آموزش، از مقاله ها و آموزش های زیر نیز استفاده نمایید:

 

مهمترین عامل در جذب مشتری که حکم اکسیژن برای هر کسب و کاری را دارد قوانین ثروت نیست بلکه تبلیغ است. تبلیغ اشتباه میتواند سرمایه و زمان را به آتش بکشد و یک تبلیغ خوب هم میتواند ما را ثروتمندتر، برندتر، معروف تر و… کند و هر آنچه که آرزوی هر بازاریاب و صاحب کسب و کار است را یکجا برای ما به ارمغان آورد.

آموزش تبلیغات شامل چه مواردی است؟ آموزش تبلیغات آنلاین با آفلاین چه تفاوتی دارد؟ آیا بهترین شیوه، تبلیغ کردن در اینستارگرام است یا سایر پلتفرم‌ها مثل گوگل، تلگرام و… هم میتواند مفید باشد؟

 

 

 

آموزش تبلیغات

 

 

آموزش تبلیغات این نیست!

خیلی از افراد متاسفانه آموزش تبلیغات را با جادو و معجزه اشتباه میگیرند و فکر میکنند که زمانی یک تبلیغ خوب است (تازه نه عالی، خوب!) که اگر هزار تومان تبلیغ رفتند یک میلیارد به درآمدشان اضافه شود.

این یک رویای نه چندان شیرین است که باید پنبه‌اش را از گوشمان دربیاوریم و خودمان را هم به خواب ناز نزنین!

فقط تصور کنید که اگر قرار بود نرخ بازگشت سرمایه این مقدار باشد، چطور قرار بود با کسب و کارها و افرادی که مشکلی برای تهیه بودجه تبلیغاتی ندارند رقابت کنیم؟ چطور میخواستیم در دنیای خشن کسبوکار سری در سرها در بیاوریم؟

نه داستان را اشتباه به ما گفته‌اند، یا داستان اشتباهیی را به ما گفته‌اند!

ما باید از تبلیغ کردن و آموزش تبلیغات انتظار داشته باشیم که اولا نرخ بازگشت سرمایه ما را افزایش دهد و دوما در دراز مدت منجر به برندسازی کسب و کار یا پرسونال برندینگ ما شود تا در نهایت برای فروش به متقاعدسازی کمتری نیاز داشته باشیم و افراد بیشتری به ما یا مجموعه ما اعتماد کنند.

 

 

یک فرصت ویژه

نمیخوای یاد بگیری چند تومن، کجا، چه تبلیغی بری که مشتری زیادِ دست به نقد، جذب کنی؟
دوره زیر بازاریابیت را متحول میکنه! بررسیش که ضرر نداره، همین الان بررسیش کن:

 

 

در کنار آموزش تبلیغات، برای افزایش درآمد باید به یادگیری و آموزش فروش و به خصوص آموزش فروش تلفنی بپردازید تا بعد از جذب مشتری بتوانید، او را مجاب به خرید نمایید و همچنین برای جذب مشتری از فضای آنلاین، به شما توصیه میکنیم حتما آموزش ایمیل مارکتینگ و آموزش سئو را مشاهده نمایید تا بتوانید از تمام ظرفیت موجود برای افزایش درآمد و بهبود نرخ بازگشت سرمایه استفاده نمایید.

 

 

 

آموزش تبلیغات

 

 

آموزش تبلیغات به درد چه افرادی میخورد؟

اگر شغل شما به نوعی به بازاریابی مربوط است، اگر در حین کارآفرینی هستید، اگر کسب و کاری دارید یا اگر میخواهید استارت آپ راه بیاندازید و به دنبال افزایش درآمد و فروش هستید و میخواهید با آموزش تبلیغات شما هم یک تبلیغاتچی بشوید، این مقاله دقیقا برای شما است، اما قبل از مطالعه این مقاله به شما پیشنهاد میکنم اول آموزش بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ را مطالعه نمایید تا بتوانید از این آموزش نتیجه بهتری دریافت کنید.

به صورت کلی اگر جز افراد زیر هستید باید به آموزش تبلیغات بپردازید:

  1. مشغول: افرادی که میخواهند از این راه کسب درآمد کنند و یا به عبارتی میخواهند تبلیغاتچی باشند.
  2. بازاریاب: اگر شغل و کسب و کاری در زمینه بازاریابی دارید و میخواهید در شغل خود پیشرفت کنید باید اولا ی تبلیغنویس حرفه‌ای باشید و دوما بتوانید با یادگیری تکنیک‌ها کاری کنید که هر چه سریعتر مشتریان بیشتر با مجموع خرید بالاتر و البته با زینه کمتر به سوی شرکت و کسب و کار شرکت شما سرازیر شود.
  3. صاحبین: اگر شما صاحب هر نوع کسب و کاری هستید باید با اصول و مبانی آموزش تبلیغات آشنا باشید تا یا خود کار تبلیغ کردن را به عهده بگیرید یا بوانید گزارش واحد مارکتینگ شرکت را تحلیل کنید و ببینی آیا کارشان درست است یا در حال دور ریختن بودجه و سرمایه شما هستند؟بهترین فروشگاه اینترنتی
  4. فروشندگان: ممکن است کار شما به صورت تخصصی فروش و فروشندگی باشد، اما میخواهید زمینه فعالیت خود را گسترش دهید و به نوعی درآمد خود را افزایش داده یا به عنوان شغل دوم به آن بپردازید که در این صورت آموزش تبلیغات دقیقا نیازهای شما را برطرف خواهد کرد.
  5. تولیدکنندگان محتوا: خیلی از افرادی که میخواهند از نویسندگی، تولید محتوای متنی ، سئو داخلی و حتی سئو خارجی (با نوشتن رپورتاژ آگهی) درآمد بیشتری به دست آورند، باید در کنار آموزش تولید محتوا به آموزش تبلیغات بپردازند تا بتوانند با تبلیغنویسی به درآمد بیشتری دست یابند.

    افزایش ترافیک سایت

  6. پرسونال برندها: ممکن است هدف شما فقط جذب مخاطبینی در دنیای واقعی، اینستاگرام و مواردی مثل این باشد. برای اینکه بتوانید پرسونال برندینگ خود را بهبود ببخشید باید بتوانید در صحبت‌ها و متن‌هایی که منتشر میکنید از تکنیک‌های تبلیغنویسی استفاده کنید تا افراد بیشتری جذب شما شوند.

 

باید دقت کنیم که یادگیری و آموزش تبلیغات تقریبا برای همه افراد یک نیاز ضروری است. زیرا زمانی که شما جملات تاثیرگذار یا عبات‌های دستوری یا دعوت به اقدام (CTA) را یاد میگیرید، میتوانید حتی کودک خود را مجاب کنید که مثلا ساعت 9 به رختخواب برود و یا در جمع توجه‌ها را با یک فن بیان فوق العاده به خود جلب کنید!

 

باید یک دقت دیگر هم بکنیم که این دقت این است که در کنار یادگیری و آموزش تبلیغات به روش‌های جذب مشتری با پرداخت هزینه غیر مستقیم (نه رایگان) مثل فعالیت و تولید محتوا اینستاگرام،  آموزش تولید محتوا، مدیریت ارتباط با مشتری، طراحی سایت آموزشی و سئو توجه کنیم تا بتوانیم درآمد خود را بیش از پیش افزایش دهیم.

 

 

 

آموزش تبلیغات

 

 

 

آموزش تبلیغات چیست؟

شاید فکر کنید تعاریف به درد نخور هستند و اینکه دقیقا ما بدانیم به چه کار یا مجموعه کاری میگوییم تبلیغ کردن، چه سودی برای ما دارد؟ چرا سریع چند بستر ، سایت و چند تکنیک را بررسی و بیان نکنیم تا بتوانیم درآمد خودمان را افزایش بدهیم؟ واقعا جواب تبلیغات چیست به چه درد ما میخورد؟

 

ذر جواب به چنین سوال‌هایی باید بگوییم، دقیقا مشکل ما همین جاست! افراد و بازاریاب‌های زیادی تکنیک‌ها و روش‌ها و انواع تبلیغات را بلد هستند و میدانند در کجا با چه بودجه‌ای و در چه زمانی برای چه افرادی تبلیغ کنند ولی چون همین مبانی را نمیدانند، فرصت‌های پنهان و روش‌هایی که به نظر مسخره میرسند ولی برای بیزینسشان میتواند معجزه آفرین و نجات بخش باشد را نادیده میگیرند و امکان رشد و موفقیت (بیشتر) خود و کسب و کارشان را از دست میدهند!

 

به صورت کلی در آموزش‌های مربوط به بازاریابی ب م م کاری به تعریف‌های کلیشه‌ای کتابی و دو زار نیارز علمی که با کلمات پیچیده بیان میشوند نداریم، بنابراین به جای گفتن تعاریف کتاب‌ها (از اگیلوی خارجی گرفته تا اساتید کپی کار داخلی)، ویکی پدیا  (تعریف ویکی پدیا)، تعریف خودمون را با هم از “تبلیغات چیست” بیان میکنیم:

 

تبلیغات یعنی دون پاشیدن!

 

درست خواندین همین یک جمله، بدو صغری کبری چیدن تعریف و اصل و اساس است! حالا دون پاشیدن یعنی چی؟ یکم در موردش باید بیشتر حرف بزنیم!

خود دون پاشیدن از این جا میاد که افراد و شکارچی ها برای اینکه بتونند کفترها و پرنده‌هایی مثل کبک را به دام بیاندازن دون میپاشن تا در یک نقطه مشخص بتوانند آن‌ها را با تور، تیر کمان یا هر وسیله دیگری شکار کنند! در نتیجه دون پاشیدن یک اصطلاح بوده و منظور ما این هست:

 

 

  1. مشخص کردن هدف: در شکار پرندگان و برای دون پاشیدن، ابتدا شکارچی مشخص میکند که دقیقا کجای فضای شکار آن گونه و نوعی که مد نظرش هست آن نوع پرنده (مثلا کبک) وجود دارد. چون ممکن است جایی باشد که کلاغ ها، یاکریم‌ها و… بیایند دون‌ها را بخورند و در نتیجه وقت و سرمایه شکارچی تلف میشود. دقیقا در دنیای تبلیغات برای بیزینس هم همین است اول از همه باید مشخص کنیم که چه افرادی میتوانند و ما میخواهیم مشتری ما شوند!
  2. مکان مناسب: بعد از این که نوع گونه ( مشتری ) مشخص شد حالا نوبت به آن میرسد که شکارچی‌ها مشخص کنند که دقیقا اینگونه خاص را کجا با کمترین هزینه و بیشترین تعداد میتوان پیدا کرد. دوباره دقیقا در دنیای تبلیغات و بازاریابی همین مورد وجود دارند، یعنی بعد از آنکه مشخص کردیم چه افرادی میتوانند مشتری ما باشند نوبت به این میرسد که مشخص کنیم، کجا میتوان با کمترین هزینه و سرمایه (بودجه) به این افراد دسترسی پیدا کرد.بهترین شغل خانگی
  3. دون مناسب: بعد از اینکه نوع پرنده و مکان آن پیدا شد نوبت به این میرسد که شکارچی مشخص کند بهترین دونی که با کمترین هزینه، بیشترین تعداد گونه مورد نظرش را جذب میکند چیست؟ دقیقا ما هم باید مشخص کنیم که چه تبلیغی را طراحی کنیم تا بیترین مشتری بالقوه و بالفعل را در محلی که انتخاب کرده‌ایم جذب کنیم! نکنه ای که در اینجا باید به آن دقت کنیم این است که دون (متن یا محتوا تبلیغ) باید از دید شکار (مشتری) جذاب باشد، نه از نظر و نگاه شکارچی (ما)!
  4. دون پاشیدن قبل از شکار است نه خود شکار: دقت کنید که تنها وظیفه دون پاشیدن این است که پرنده را به نقطه‌ای که شکارچی قصد دارد آن را بگیرید یا شکارش کند بیاورد و بعدا با ترفندها و روش‌های مخصوص کار را تمام کند. ما هم دقیقا همین کار را باید انجام دهیم! خیلی از افراد فکر میکنند که تبلیغ همان فروش است اما حالا ما با همین مثال ساده میدانیم که تبلیغ کردن قبل از عنلیات و نهایی کردن فروش است نه خود آن! البته دقت کنید که در بضی از صنعت‌ها و برای بعضیی از محصولات و خدمات ما این دو کار را به صورت همزمان انجام میدهیم (مثلا صنعت پوشاک زنانه)، اما این شرایطی دارد که باید در جلسه مشاوره بررسی شود!

 

 

موارد دیگری هم در مورد شباهت دون پاشیدن و تبلیغات وجود دارد که دیگر برای اینکه حوصلمون سر نره نیاوردیم. مواردی مثل اینکه دقیقا لحظه ای که نظر کبوتر به دون جلب شد و در محل درست قرار گرفت بلافاصله باید کار را جمع کنیم و… . میبینی تعریف ما چقدر راحت و متفاوت با آن تعرف‌های بی ارزش و مزخرف بقیه هست؟ با ما باشی به راحتی جوری موفق میشی که باور نمیکنی!

 

 

چک لیست آموزش تبلیغات

 

 

 

چک لیست آموزش تبلیغات

 

برای اینکه بدانیم باید از کجا شروع کنیم، مسیر چیست و در نهایت چه هدفی را برای خودمان مشخص کنیم خیلی خلاصه ابتدا یک بار با هم مرور کنیم که برای موفقیت در تبلیغات چه گام‌هایی را باید برداریم و بعدا به صورت کامل و قدم به قدم هر کدام از این قدم‌ها را بررسی کنیم:

  1. برای: باید اول از همه مشخص کنیم که میخواهیم برای یک شخص تبلیغ کنیم یا برای یک کسب و کار.
  2. کی: چه افرادی حاضرند دست در جیب مبارک کنند و به ما پول بدهند یا همان کالا یا محصول ما را میخرند؟ همان اصطلاحات دو زار نیارزی مثل پرسونا که مدرسین کتابی گرفته‌اند دستشان و با گفتنش احساس علامه دهری میکنند و ذوق مرگ میشوند!
  3. کِی: چه زمانی تبلیغ کنیم؟
  4. چقدر: بودجه تبلیغاتی ما چقدر است؟ چقدر میتوانیم برای جذب مشتری هزینه کنیم؟
  5. کجا: دقیقا چه بستر (تلویزیون، اینستاگرام و…)، سایت (تبلیغات آنلاینی مثل ایمیل مارکتینگ، کلیکی، پوش نوتیفیکیشن، رپورتاژ و…) و فضایی (بیلبورد، تراکت و…) با توجه به بودجه ما بیشترین بازدهی را دارد.هاست
  6. چه محتوایی: چه متن تبلیغاتی یا دیالوگ صوتی یا ویدئویی برای جذب مشتری بیشترین بازدهی را برای ما میتواند داشته باشد؟
  7. فاصله زمانی: چند وقت به چند وقت برویم؟
  8. کجا هستیم به کجا میخواهیم برویم: باید مشخص کنیم که قبل از تبلیغ کردن نرخ بازگشت سرمایه (ROI) ما در یک زمان خاص چقدر است و قصد داریم بعد از آن این عدد چقدر افزایش یابد؟
  9. رقبا: کجا تبلیغ میکنند؟ نرخ بازگشت سرمایه رقبای ما چقدر است؟ چه درس‌هایی میتوانیم از تحلیل رقبا به دست آوریم؟ چه تجربیات موفق و غیر موفقی برای رقبا ما وجود دارد؟
  10. امکانات: آیا توان پاسخگویی، سیستم ارتباط با مشتری (CRM) و مواردی مثل این به اندازه کافی داریم که بعد از تبلیغ اگر افراد زیادی با مجموعه و شرکت ما تماس گرفتند، بتوانیم به آن‌ها جواب دهیم و آن‌ها را تبدیل به مشتری کنیم یا خیر؟ یا اصلا به اندازه کافی موجودی یا توان خدمت رسانی نداریم؟

 

در ادامه انواع تبلیغات را معرفی و برای هر کدام موارد بالا را بررسی میکنیم تا بر حسب کسب و کار و حوزه فعالیت و… بتوانیم بهترین نتیجه را به دست آوریم:

 

 

کوتاه کننده لینک

 

 

 

انواع تبلیغات

 

به صورت کلی میتوانیم تقسیم‌بندی‌های مختلفی برای انواع تبلیغات داشته باشیم اما در اینجا و بر اساس میزان کاربردی بودن ما از دو جنبه تبلیغات را تقسیم بندی میکنیم:

  • دیجیتالی یا آفلاین
  • برای شخص یا کسب و کار

خب حالا برویم ببینیم که هر کدام این دسته‌بندی‌ها به چه صورت است:

 

 

استارت آپ

 

دیجیتالی یا آفلاین

 

به صورت کلی ما میتوانیم بسته به نوع محصول یا خدماتی که میفروشیم به صورت دیجیتای تبلیغ کنیم یا به صورت آفلاین، در زیر هر کدام را به صورت دقیق بررسی می‌کنیم:

تبلیغات دیجیتالی

اول از همه دقت کنیم که نگفتیم آنلاین بلکه گفتیم دیجیتالی! تفاوت دیجیتالی و آنلاین در این است که آنلاین زیر مجموعه دیجیتالی است. یعنی در تبلیغات دیجیتالی ما علاوه بر ابزارهای آنلاین مثل رپورتاژ آگهی، تبلیغات کلیکی (CPC یا همان پرداخت به ازاری کلیک)، نمایشی، تبلیغات در شبکه‌های جتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام، توییتر، لینکدین، یوتوب، فیسبوک و… ایمیل تبلیغاتی و… از بسترهای دیجیتالی که آنلاین نیستند مثل SMS، تلفن، تلویزیون و… هم استفاده میکنیم و معروفترین آن‌ها موارد زیر هستند:

  1. رپورتاژ آگهی: یعنی ما یک محتوای تبلیغاتی مینویسیم و بعد با پرداخت هزینه از سایت‌هایی مثل سایت‌های خبری، آموزشی و… میخواهیم که آن مقاله و محتوا را در سایت خود قرار دهند. حتما آموزش تولید محتوا و آموزش تولید محتوای متنی را مطالعه نمایید.
  2. کلیکی: یعنی به ازای اینکه افراد بر روی تبلیغ ما کلیک میکنند ما به سایت نمایش دهنده (مثلا سایت نی نی سایت تبلیغ ما را در سایتش میگذارد و هر گاه کسی بر روی آن کلیک کرد ما به او هزینه‌اش را میدهیم) پول پرداخت میکنیم.
  3. بنری: بنر ما در سایت‌ها، پیج‌های عمومی اینستاگرام (پیج‌های فکت، تاریخی، کمدی و…)، کانال‌های تلگرام یا هر جای دیگری قرار گیرد.
  4. نمایشی: پرداخت به ازای نمایش تبلیغ ما.مراحل نوشتن کتاب
  5. اینفلوئنسر مارکتینگ: یک آدم تاثیر گذار در یک رشته خاص به مخاطبان بگوید ما خوبیم مثلا علی دایی بگوید مدرسه فوتبال ما خوب است.
  6. ولاگری: یک فردی که صرفا معروف است به صورت ویدئویی در شبکه اجتماعی مثل اینستاگرام بگوید ما و محصول ما خوب است. حتما برای گرفتن نتیجه بهتر مقاله آموزش تولید محتوا در اینستاگرام را مطالعه نمایید.
  7. بلاگری: همان ولاگری است با این تفاوت که افرادی که بلاگ دارند در بلاگ خود ما را معرفی میکنند.
  8. تبلیغات گوگل (GOOGLE ADS): البته این مدل هم یک نوع تبلیغ به ازای کلیک هست که به دلیل مهم بودن و تاثیرگذاری زیاد ما آن را جدا کردیم.
  9. ایمیلی: برای مخاطبان یا برای یک لیست ایمیلی که خریده‌ایم یا به هر روشی به دست آورده‌ایم، ایمیل تبلیغاتی بفرستیم.
  10. SMS: دقیقا مثل ایمیل فقط به جای ایمیل زدن پیامک میفرستیم!
  11. تلفن تبلیغاتی: دقیقا مثل ایمیل و SMS منتهی در این جا با لیست شماره موبایل یا تلفنی که به دست آورده‌ایم تماس میگیریم و محصول و خدمات خود را معرفی میکنیم.
  12. تلویزیونی
  13. رادیویی
  14. ماهواره‌ای
  15. پوش نوتیفیکیشن: اگر دقت کرده باشید در برخی از سایت‌ها بعد از چند ثانیه یک باکس کوچکی (در دنیای وب به آن پاپ آپ میگویند) در یک جای صفحه باز میشود که شامل یک تبلیغ است و به آن پوش نوتیفیکیشن میگویند.

 

دقت کنید که اولا روش‌های خیلی پیچیده‌تری غیر از این 15 مورد وجود دارد که در دوره آموزشی یا جلسه مشاوره خصوصی آن را با شما درمیان خواهم گذاشت ( مواردی که نه در دوره‌های خارجی و نه ایرانی پیدا نمیکنید و کاملا ابتکاری پر بازده است! ) دوما تبلیغات دیجیتالی میتوانند برای برخی از بیزینس‌ها مفید باشند و برای بعضی از موارد دیگر فقط دور ریختن سرمایه!

 

اگر شما یا کسبوکارتان شامل یکی از موارد زیر است اصلا سراغ این نوع تبلیغ نروید:

  1. مخاطبین و مشتریان، فضای دیجیتال را جدی نمیگیرند: مثلا در صنایعی مثل آهن، پتروشیمی، نفت، ماشین آلات سنگین کارخانه، معدن و… احتمالا افراد فضای دیجیتال و به خصوص شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام را جدی نمیگیرند.
  2. منابع محدود: اگر مثلا یک لباس فروشی دارید که موجوذدی هر محصول شما 10 عدد است و امکان شارژ سریع و مجدد ندارید یا فقط خودتان یک نفره دارید همه کارهای کسب و کار را انجام میدهید احتمالا تبلیغات در فضای دیجیتال سرمایه شما را تلف میکند.
  3. نتیجه سریع: در خیلی از صنایع و به خصوص آن‌هایی که مشتری شکاک زیاد دارند، تبلیغات دیجیتال بسیار کند جواب میدهد، یعنی ممکن است بعد از یک روز، یک ماه، یک سال یا… نتیجه را ببینید. شما خودتان تا قبل از خرید از یک سایت چند بار افزودن به سبد خرید را زده‌اید ولی تا انتها پیش نرفته و در مرحله پرداخت عملیات خرید را رها کرده‌اید؟

 

البته داشتان فقط به این 3 مورد منتهی نشده و اگر در صنعت خاصی هستید یا شرایط ویژه‌ای دارید باید به صورت دقیق صنعت و بیزینس شما در جلسه مشاوره بررسی شود.

 

 

 

کوکی چیست

 

 

تبلیغات آفلاین

 

این نوع تبلیغ همانطور که از اسمش پیداست، در فضای غیر دیجیتال و آفلاین اتفاق می‌افتد و احتمالا معروف‌ترین و قدیمی ترین روش‌هاست که شامل موارد زیر میشود:

  1. بیلبورد: احتمالا همه ما در کنار خیابان ها و اتوبان ها انواع بیلبوردها را مشاهده کرده‌ایم. بیلبورد در حقیقت یک تابلوی بزرگ است که معمولا با یک ستون به زمین متصل است.
  2. تراکت: تراکت همین برگه کاغذهایی است که در کنار خیابان به ما میدهند و در آن متن معرفی یک کسب و کار وجود دارد.
  3. سر در و تابلو مغازه‌ها: مثل احتمالا دیده‌اید که بالای بعضی از مغازه‌ها تابلوی شیرین عسل وجود دارد. در حقیقت شرکت‌ها با پرداخت هزینه (در صنعت خوراکی و غذا معمولا با پرداخت پول آب، برق، گاز بقالی از او میخواهند تابلو شرکت او را بزنند) از مغازه‌ها و فروشگاه‌ها میخواهند تابلوهای آن‌ها (شامل لوگو و نام برند و شعار برند ) را نصب کنند.

 

دقت کنید تبلیغات آفلاین و غیر دیجیتالی به موارد بالا ختم نمیشود و روش‌های خیلی پیچیده‌ای وجود دارد که آن‌ها را در جلسه مشاوره یا در دوره آموزشی با شما در میان خواهم گذاشت!

 

 

تبلیغات برای کسب و کار

اگر هدف این باشد که یک کسب و کار درآمدش افزایش پیدا کند حالا چه با فروش محصول و چه با فروش خدمات، تبلیغات را بر روی کسب و کار میرویم. مثلا هیچگاه نمیبینیم که شرکت کاله آقای سلیمانی (مدیر عامل کاله) را تبلیغ کند و بگوید ببینید این چه فرد با کمالت و دانشمندی است بیایید این محصولات فوق‌العاده را بخرید، بلکه در دیالوگ‌ها، محتوا و متن میگیوند بیایید از شرکت کاله این محصولات ر تهیه کنید.

 

 

قالب فروشگاهی

 

 

تبلیغات برای افراد

 

اگر شما فردی هستید که در حال کار مردن بر روی پرسونال برندینگ خود هست و میخواهید به یک برند شخصی تبدیل شوید محتوا، دیالوگ ها و متن تبلیغات شما باید به گونه ای باشد، که شما را پرزنت کند و به نوعی باشد که شما را بهترین فرد یک حوزه خاص معرفی کن. برخی از کسب‌وکارها و بیزینس‌هایی که باید از این روش استفاده کنند:

  • مدرسان: اگر مدرس هستید و قصد دارید با بازاریابی محصولات آموزشی از آموزش تدریس مجازی، آموزش وبینار و یا هر روش تدریس دیگری پول زیاد در بیاورید باید هدف شما برندسازی شخصی خود باشد.
  • فریلنسرها: اگر شما شغل خانگی دارید و به صورت فریلنسر کار میکنید به شما توصیه میکنیم که از این روش استفاده کنید.
  • مشاوران
  • خواننده ها
  • مدیران
  • بازاریاب ها
  • طراحان سایت: اگر شما فعال در هر حوزه طراحی وب مثل طراحی سایت آموزشی هستید باید بر روی برند شخصی خود کار کنید نه بر روی اسم مجموعه!
  • سئوکاران: اگر در حوزه سئو فعالیت دارید بهتر است که از این روش برای افزایش درآمد و گرفتن پروژه‌های بیشتر استفاده کنید.
  • واینرها: واینر کسی است که شما را میخنداند و در کار طنز است مثل علی صبوری، سرنا امینی و افراد دیگر.
  • اینفلوئنسرها
  • بازیگران

 

موارد بسیار زیاد و آموزش‌های خیلی مهمی وجود دارد که در روزهای آینده به این آموزش اضافه میشود، اما تا همین جا چیزهایی را با هم بررسی کردیم که در کمتر کتاب و حتی دوره آموزشی غیر رایگانی با این سادگی و فن بیان به آن پرداخته باشد.

 

 

 

2 دیدگاه برای “آموزش تبلیغات با 15 روش آنلاین و 3 روش آفلاین که باید بشناسی

  1. roya2020 گفته:

    یکی از بهترین تبلیغات ،تبلیغ پاپ آپ هستش که برات فالوورای واقعی و فعال میاره البته بستگی به این داره که از کجا بخریش . سایتی که من ازش فالوور پاپ آپ خریدم سایت ////// هستش که چن برابره پولی که خرجش کرده بودم به دست اوردم

    • محمد نیکبخت گفته:

      با سلام و وقت به خیر
      تبلیغات پاپ آپ اینستاگرام اگر اصولی نباشد، بیش از اینکه مفید باشد مضر میشود.
      به علاوه، تبلیغات پاپ آپ بیشتر برای کسب‌وکارهایی با خدمات و محصولات عمومی مثل تیشرت، کفش و.. مناسب است و برای پیج‌های تخصصی مثل پیج‌ها و کسب‌وکارهای آموزشی فقط هزینه اضافه و افزایش فالوور ترول است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *