بهترین قالب فروشگاهی وردپرس یکی از این 7 مورد است، وقت تلف نکن!

قالب فروشگاهی

قالب فروشگاهی وردپرس چیست؟ معیارهای انتخاب بهترین قالب فروشگاهی وردپرس چیست؟ بهترین قالب برای ووکامرس چیست؟ بهترین قالب فروشگاهی رایگان وردپرس کدام است؟ به صورت کلی بهتر است از تم های رایگان استفاده کنیم یا به سراغ موارد پولی برویم؟ برای تهیه مورد انتخاب شده از سایت های خارجی بخریم یا به سراغ ژاکت و راستچین برویم؟

در مقاله بهترین قالب آموزشی گفتیم که شما میتوانید برای طراحی سایت آموزشی هم میتوانید از قالب های فروشگاهی استفاده کنید. اما در این مقاله از ب م م اختصاصا میخواهیم بپردازیم به این سوال که واقعا بهترین قالب فروشگاهی چیست!؟

 

 

بهترین قالب فروشگاهی وردپرس

 

 

بهترین قالب فروشگاهی وردپرس این نیست!

خیلی از افرادی که تازه میخواهند وارد دنیای طراحی سایت شوند فکر میکنند اگر بهترین قالب فروشگاهی وردپرس جهان را برای سایت خود تهیه و فعال کنند، مسیر افزایش درآمد هزار ساله را یک شبه میروند و اتفاقات عجیب و غریب مثبتی برای آن‌ها می‌افتد.

بهترین قالب فروشگاهی وردپرس در بهترین حالت ممکن میتواند موارد زیر را برای سایت ما فراهم آورد:

  1. امنیت: بهترین قالب فروشگاهی وردپرسی که ما معرفی میکنیم از نظر امنیتی به نسبت دیگر گزینه‌ها قابل اعتمادتر است و ما حداقل از منظر تم انتخابی در بخش امنیت خیالمان راحت است. شما همچنین میتوانید همین الان آموزش امنیت وردپرس را مشاهده نمایید.
  2. سرعت: بهترین قالب فروشگاهی ورردپرس باید سرعت مناسبی داشته باشد و ما نتظار داریم با نصب و فعال سازی آن به نسبت دیگر کزینه‌های موجود زمان لود کمتری داشته باشد. سرعت در سایت فروشگاهی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.افزایش ترافیک سایت
  3. ابزارهای مارکتینگ: بهترین قالب فروشگاهی وردپرس باید یا ابزارهایی که به مارکتینگ ما کمک میکند مثل پروفایل کاربری، مگامنو و.. را درون خود داشته باشد یا با افزونه‌ها و پلاگین‌های بازاریابی وردپرس (ووکامرس، فرم سازها و… ) هماهنگ باشد و تداخلی ایجاد نکند.
  4. ظاهر زیبا: یکی از کاربردهای مورد انتظار ما از بهترین قالب فروشگاهی وردپرس این است که بتوان با آن ظاهر زیبا یا UI/UX جذابی طراحی کرد تا افراد بیشتری به سایت یا فروشگاه اینترنتی ما اعتما کنند. همین الان برای یادگیری بیشتر در این زمینه مقاله آموزش وردپرس را مطالعه نمایید.

 

شاید گزینه‌های خیلی بیشتری از این 4 مورد را بتوانیم برای کاربرد بهترین قالب فروشگاهی وردپرس متصور شویم اما اگر بخواهیم واقع بینانه به این داشتان نگاه کنیم، شاید این 4 مورد دلیل اصلی ما برای انتخاب است.

 

یک فرصت ویژه

سایت، بستر بازاریابی و فروش است نه بستر هنر یا برنامه نویسی!
اگر تو هم رویای داشتن بستر بازاریابی برای فروش محصولات آموزشیت را داری، همین الان دوره گنجینه ب‌م‌م طراحی سایت را بررسی کن و این فرصت را از دست نده:

 

 

اما در کنار این موارد نباید از بهترین قالب فروشگاهی وردپرس انتظارهای بیجا و خامی مثل موارد زیر داشته باشیم:

 

 

کسب درآمد

 

جذب مخاطب

هیچ قالب فروشگاهی وردپرسی نمیتواند مخاطبانی را برای سایت ما جذب کنند! اصلا کسی از کجا میخواهد بفهمد که ما وجود داریم که حالا بفهمد از بهترین قالب فروشگاهی وردپرس در طراحی استفاده کرده‌ایم. پس نیاز است با آموزش سئو و آموزش تبلیغات به صورت اورگانیک (رایگان!؟) و تبلیغ (غیر رایگان) مخاطبانی را جذب نماییم.

 

 

بازاریابی آموزشی

 

همراه کردن مخاطب

هر چقدر بتوانیم سایت جذابی با کمک بهترین قالب فروشگاهی وردپرس طراحی کنیم، نهایتا برای اینکه مطالب ما خوانده شود نیاز است که محتوا جذابی تولید کنیم.

برای اینکار ابتدا باید آموزش تولید محتوا را ببینیم تا با تسلط به سئو داخلی در کنار استراتژی سئو بتوانیم مخاطب را کمی همراه کنیم و در انتها با آموزش بازاریابی محتوا کاری کنیم تا مخاطب اقدام مورد نظر ما (خرید اینترنتی، دادن ایمیل و…) را انجام دهد.

 

 

آموزش فروش

 

ترغیب به خرید

هدف ما از ساخت فروشگاه اینترنتی و گشتن به دنبال بهترین قالب فروشگاهی کسب درآمد است! برای اینکه افرادی از ما خرید کنند نیاز است که آن‌ها را به خرید ترغیب کنیم.

برای ترغیب مخاطب به خرید از ما نیاز به یادآوری وجود خود و محصولاتمان به کاربر را داریم. برای اینکار باید با استفاده از آموزش ایمیل مارکتینگ برای ترغیب با ابزار ایمیل و آموزش فروش تلفنی برای ترغیب با ابزار تلفن بتوانیم کاربران را مجاب به خرید نماییم.

 

 

تیشرت مردانه ارزان

 

خرید

برای اینکه افرادی از ما بخرند ظاهر سایت، کاربری ساده، سرعت بالا و… که مربوط به انتخاب بهترین قالب فروشگاهی وردپرس است اهمیت دارد ولی شما سایت‌های زیادی مثل دیجیکالا از نظر ظاهری ندیده‌اید؟ چرا همه ما دیده‌ایم ولی هیچکدام از نظر فروش حتی قابل مقایسه نیستند.

برای اینکه کاربران خریدشان را نهایی کنند نیاز داریم علاوه بر پرداختن به ظاهر سایت با انتخاب بهترین قالب فروشگاهی، بوم مدل کسب و کار خود را حرفه‌ای تدوین و با یادگیری و آموزش بازاریابی، مخاطبانی را جذب و سپس با آموزش فروش آن‌ها را مجاب به خرید و پرداخت هزینه نماییم.

 

 

اعتماد به نفس

 

 

 

قالب فروشگاهی چیست؟

مثل سایر بخش های وردپرس، قالب فروشگاهی هم یک فایل زیپ هست که شما با آپلود در هاست، و سپس فعال سازی آن میتوانید سایت فروشگاهی یا ووکامرسی خود را طراحی کنید.

 

در حقیقت تفاوت پوسته فروشگاهی با سایر پوسته ها در این است که اولا با فروشگاه ساز وردپرس ( ووکامرس ) هماهنگ است، دوما امکانات ویژه‌ه‌ای برای دیجیتال مارکتینگ دارد.

 

به  برای افزایش فروش سایت ما به یک تعداد امکانات ویژه نیاز داریم که برخی از این‌ها یا باید درون خود قالب فروشگاهی وجود داشته باشد و برخی دیگر هم در افزونه‌های ایمیل مارکتینگ، پاپ آپ و… وجود دارد که باید بهترین قالب فروشگاهی انتخابی ما به صورت کامل با آن هماهنگ باشد.

 

افزایش فالوور اینستاگرام

 

 

اگر شما فردی هستید که میخواهید وارد کارآفرینی در فضای آنلاین شوید و استارت آپ موفق خود را بر بستر وب راه‌اندازی کنید نیاز دارید که یک سایت با یک قالب فروشگاهی مناسب طراحی کنید تا بتوانید محصولات یا خدمات خود را به دست دیگران برسانید. پس این مقاله دقیقا برای شماست تا یکی از مهمترین گام های بازاریابی یعنی ساخت بستر فروش را با موفقیت پشت سر بگذارید.

 

تفاوتی ندارد که شغل شما چیست! ممکن است شما مدرس باشید و روش تدریس آنلاین را به عنوان تدریس خلاق انتخاب کرده باشید و قصد شما بهبود پرسونال برندینگ برای بازاریابی محصولات آموزشی است یا قصد دارید خدمانی مثل نصب دوربین یا حتی کیف و کفش یا هر کالای دیگری در وب بفروشید، چیزی که مهم است این است که انتخاب قالب فروشگاهی یک قدم بسیار مهم در تحقق این روند است!

 

حتی ممکن است شما به دنبال یک شغل خانگی پردرآمد مثل باشید و بعد از خواندن مقاله بهترین شغل برای خانم ها به این نتیجه رسیده باشید که طراحی سایت برای شما شغل مناسبی است، خب باز هم نیاز دارید که برای این کار قالب فروشگاهی مناسبی را انتخاب کنید.

 

 

 

قالب فروشگاهی

 

 

 

قالب فروشگاهی وردپرس به چه دردی میخورد؟

به صورت کلی ما در طراحی سایت فروشگاهی از قالب های فروشگاهی برای ساخت یک فروشگاه آنلاین یا تجارت الکترونیک ( ecommerce ) کمک میگیریم. در این نوع تم یا پوسته ها علاوه بر امکاناتی که در سایر پوسته ها وجود دارد، یک سری امکانات بیشتری وجود دارد که به افزایش فروش ما کمک میکنند. به شما توصیه میکنیم همین الان مقاله آموزش فروش و آموزش تبلیغات ب م م را مطالعه نمایید.

 

 

 

معیار های انتخاب بهترین قالب فروشگاهی

در زیر به بررسی مهمترین امکانات پوسته های فروشگاهی میپردازیم:

  1. تیم حرفه‌ای برنامه نویسی
  2. سرعت مناسب
  3. امنیت
  4. تعداد استفاده زیاد (نتیجه اش را پس داده باشد)
  5. هماهنگی کامل با ووکامرس
  6. هماهنگی کامل با صفحه ساز
  7. هماهنگی با افزونه های مهم

 

شاید اگر فکر کنیم معیارهای دیگری به جز این 7 مورد، معیارهای دیگری برای انتخاب قالب فروشگاهی به ذهنمان برسد، اما همین این 7 مورد و به خصوص مورد 4 در مورد یک پوسته صادق باشد، احتمالا انتخاب خوبی است!

 

 

 

شغل خانگی

 

 

1. تیم حرفه ای برنامه نویسی

توانایی و قابلیت کدنویسی حرفه ای یک تیم برنامه نویسی مهم ترین عامل کیفیت انتخاب قالب فروشگاهی است. حال ممکن است سوال پیش بیاید که ما از کجا تخصص و تجربه تیم برنامه نویسی را بسنجیم؟ چطور متوجه شویم که آیا واقعا میتوان به انتخاب خودمان انتخاب کنیم یا خیر؟

جواب ساده است یا خودمان شخص یا تیم برنامه نویس را میشناسیم یا اینکه بر اساس عقل جمعی و اینکه افراد زیادی اعتماد کرده و نتیجه خوبی گرفته اند، اعتماد میکنیم.

 

 

2. سرعت مناسب

احتمالا هیچ چیز مثل سرعت بر جذب مشتری و نهایی سازی خرید، تاثیر گذار نیست! هیچ کس تحمل ندارد زمان زیادی را بر روی یک سایت کند تلف کند!

قالب فروشگاهی باید به نوعی باشد که بیشترین سرعت را با توجه به نیازهایی که بر طرف میکند داشته باشد. دقت کنید که ممکن است ما نیاز به یک امکان خاصی مثل سیستم رزرو بلیط وبینار یا هر امکان دیگری باشیم و این امکان به خودی خود منجر به افزایش حجم کدهای  ( جاوا اسکریپت، css و… ) سایت شود و در نتیجه هر کس که خربزه میخورد پای لرزش هم مینشیند!

در صفحه محصول قالب فروشگاهی در سایتهای فروشنده معمولا اسکرین شات نتیجه سرعت GTmetrix یا Pagespeeed  را میگذارند و ما به راحتی میتوانیم متوجه شویم که سرعت مناسب هست یا خیر.

 

آموزش ChatGPT

 

 

3. امنیت

امنیت خط قرمز هر وبیایتی از جمله سایت فروشگاهی است که مردم میخواهند اعتماد کنند و پول های نازنین خود را خرج کنند. پس باید در هنگام خرید امنیت را در اولویت اصلی خود قرار دهیم، پس همین الان آموزش امنیت وردپرس را مشاهده نمایید!

 

اما چطور متوجه شویم که یک قالب فروشگاهی امن هست یا باگ امنیتی دارد و هر لحظه ممکن است سایت ما دچار چالش نشود و مثلا سایتمان بپرد، چینی شود یا انتقال یابد به سایت دیگر؟ جواب ساده است بر سه اساس:

  1. عقل جمعی: چند نفر از این محصول استفاده کرده‌اند.
  2. تیم برنامه نویسی: همان مورد اول است.
  3. مطالعه این مقاله تا انتها!

 

 

تذکری که باید آن را مد نظر قرار دهید این است که پنیر رایگان روی تله موش است پس نباید به هیچ عنوان سمت قالب های غیر رایگانی بروید که در سایت ها و یا کانال های تلگرامی موجود است. البته قالب هایی که در مخزن وردپرس به آدرس fa.wordpress.org/themes موجود است، امن هستند و منظور ما قالب های غیر رایگان سایت هایی مثل تم فارست ( themeforest.net )، دیوی ( elegantthemes.com ) یا مارکت های داخی مثل ژاکت ( zhaket.com ) و راستچین ( rtl-theme.com ) است. 

 

بهترین قالب فروشگاهی وردپرس

 

 

 

 

4. تعداد استفاده

یکی از مهمترین عامل هایی که باعث میشود ما به یک قالب فروشگاهی اعتماد کنیم تعداد خرید و تعداد استفاده از موردی اسست که ما مد نظر داریم! اما باید یک سری پارامترهایی را برای مقایسسه تعداد خریداری شده و عقل جمعی مد نظر قرار دهیم:

  1. معیار سایت های خارجی است: دقت کنید که سایت ایی مثل راستچین و ژاکت ممکن است برای اینکه یکی از قالب های فروشگاهی که سودش بیشتر است را بیشتر بفروشند در یک دوره ای یا آن را رایگان ارائه دهند یا با یک تخفیف زیاد مثلا 90 درصدی که این باعث میشود طراحان سایت برای تنوع یا از روی کنجکاوی آن را تهه کنند. پس معیار ما سایت تم فارست به آدرس themeforest.net است.
  2. در چه مدت: باید دقت کنیم که در چه مدت به این تعداد فروش رسیده است. به عنوان مثال  قالب آسترا خیلی زودتر از سایر قالب های فروشگاهی به بازار آمده است پس نمیتوانیم انتظار داشته باشیم قالبی که دو سه سال است به بازار عرضه شده است ( مثل سون، بی، وودمارت، فلت سام و… ) بیشتر از آن فروش رفته باشد!کسب درآمد با گوشی
  3. چه سایت ها و یا تبلیغکنندگان بزرگی پشت آن هستند: مثلا ممکن است یکی از سایت های بزرگ و فعال در حوزه وردپرس مثل wpbeginner برای همکاری در فروش خوب یک محصول یا در یک رپورتاژآگهی، خیلی از وجنات و قابلیت های فوق العاده یک قالب فروشگاهی تعریف کند و چون افراد این سایت ها را به عنوان مرجع میشناسند به اشتباه بیافتند و خب میدانیم که در ایران متاسفانه اکثر مقالات کپی و ترجمه شد همان سایت های خارجی است، پس چه انتظاری میشود داشت!

 

 

 

مراحل نوشتن کتاب

 

 

 

 

5. هماهنگی با ووکامرس ( woocommerce )

شاید مهمترین ویژگی و پایه ترین ویژگی بهترین قالب فروشگاهی، هماهنگی کامل با ووکامرس است.

میدانیم که افزونه ووکامرس برای ما در سایت های مبتنی بر وردپرس امکان ساخت فروشگاه آنلاین را فراهم میکند. پس خیلی منطقی و البته واجب است پوسته ای ( theme ) که انتخاب میکنیم با ووکامرس به صورت کامل هماهنگ باشد.

 

 

6. هماهنگی با صفحه ساز

اکثر افرادی که با وردپرس کار میکنند و میخواهند سایت وردپرسی بسازند، دلیل انتخابشان رها شدن از دردسرهای کدنویسی و برنامه نویسی هست و درنتیجه برای اینکار به سراغ صحه ساز میروند ( همین الان برای انتخاب بهترین صفحه ساز مقاله صفحه ساز وردپرس را مطالعه نمایید. ).

پس در هنگام انتخاب بهترین قالب فروشگاهی وردپرس باید از هماهمگی کامل آن با صفحه ساز خود ( المنتور، ویژوال کامپوزر و… ) مطمئن شویم.

 

 

7. هماهنگی با افزونه های مهم

علاوه بر دو افزونه صفحه ساز و البته ووکامرس، بهترین قالب فروشگاهی انتخابی ما باید برخی افزونه های مهم هماهنگی داشته باشد:

 

 

 

آموزش فن بیان

 

 

 

 

بهترین قالب فروشگاهی وردپرس

تا اینجای کار در مورد اینکه قالب فروشگاهی وردپرس چیست و معیارهای انتخاب آن با هم صحبت کردیم، اما سوال اساسی این است که بهترین پوسته فروشگاهی که به درد کار ما بخورد، چیست؟

در زیر بهترین گزینه‌هایی که میتواند برای ما مفید باشد را با هم بررسی میکنیم:

 

1. وودمارت

مطمئنا یکی از پررطرفدارترین تم‌هایی که معمولا برای اکثر افراد بهترین قالب فروشگاهی وردپرس است، جیزی نیست وودمارت.

وودمارت یکی از قدیمی‌ترین تم‌های وردپرس است که به دلیل داشتن دموهای زیاد (سایت‌های پیش ساخته‌ای که حرفه‌ای نیست و بهتره استفاده نشود) و امکان ساخت سایتی شبیه به دیجی کالا معمولا طرفداران زیادی دارد و به دلیل ویژگی‌های زیر میتوان آن را بهترین قالب فروشگاهی وردپرس درنظر گرفت:

  1. امتحان پس داده: سایت‌های نسبتا بزرگ وردپرسی زیادی از این قالب بهره برده‌اند و میتوان گفت از این نظر حساب خود را پس داده است!
  2. هماهنگی: قالب وودمارت، هماهنگی نسبتا زیادی با افزونه‌های مختلف، به خصوص افزونه فروشگاه ساز ووکامرس دارد و این یکی از مهمترین دلایل ما برای اتخاب آن به عنوان بهترین قالب فروشگاهی است.
  3. هماهنگی با المنتور: تا همین یکی، دو سال پیش این قالب فقط با صفحه ساز ویژوال کامپوزر هماهنگ بود و وقتی قرار بود این قالب فروشگاهی وردپرس نقد شود، میگفتند طراحی سایت با آن سخت است و شاید مناسب نباشد. اما این چالش الان دیگر وجود ندارد و عاشقان المنتوری هم میتوانند از این تم بهره‌مند شوند.
  4. صفحه حساب کاربری: یکی از بزرگترین دغدغه‌های وردپرس کارها همین صحه حساب کاربری است که به صورت پیشفرض و بدون افزونه یا قالب خاص، خود WordPress تقریبا افتضاح است. وودمارت به ما امکان ساخت صفحه حساب کاربری کاملا اختصاصی را میدهد.
  5. مگامنو: منظور از مگامنو، منوهای تو در تو است (شبیه منو دیجیکالا) که یکی از نیازهای ضروری برای انتخاب بهترین قالب فروشگاهی وردپرس است، چرا که معمولا در فروشگاه اینترنتی چندین و چند دسته بندی داریم که برای راحتی کاربر بهتر است در منو به صورت جذابی به نمایش درآید.هوش هیجانی
  6. امکان چند فروشندگی: اگر میخواهید مثل دیجیکالا، یک مارکت پلیس (MarketPlace) راه بیاندازید و فروشندگان متفاوتی کالایشان را در سایت شما بفروشند، نیاز به افزونه دکان دارید. معمولا خیلی از پوسته‌ها با این افزونه هماهنگ نیستند، اما وودمارت با این افزونه هماهنگ است و شما میتوانید به راحتی مارکت پلیس خود را راه بیاندازید.
  7. نمای 360: یکی از جذابیت‌های قالب فروشگاهی وودمارت امکان نمای نمای 360 درجه محصول است. این قابلیت به کاربران و مشتریان سایت ما این امکان را میدهد که نمای سه بعدی محصول را مشاهده نمایند.
  8. سربرگ ساز: یکی از دغدغه‌های همیشگی طراحان سایت، ساخت هدر یا سربرگ (بالایسایت، جایی که لوگو، منو و… در آن قرار میگیرد و در تمام صفحات سایت تکرار میشود) حرفه‌ای است. ما با قالب فروشگاهی وودمارت به راحتی میتوانیم سربرگ جذابی برای سایت خود طراحی کنیم.
  9. فوتر: بعد از سربرگ، فوتر (پایین ترین بخش سایت که در تمام صفحات تکرار میشود) هم یکی دیگر از بزرگترین دغدغه‌های وبدیزاینرها است و یکی از مهمترین معیارهای بصری برای انتخاب بهترین قالب فروشگاهی وردپرس به حساب می‌آید. با وودمارت میتوان فوترهای نسبتا جذابی ساخت.

 

شاید بتوان علاوه بر 9 مورد بالا هزاران دلیل ریز و درشت برای انتخاب وودمارت برای بهترین قالب فروشگاهی وردپرس پیدا کرد ولی اصل داستان این است که اگر علاقه مند به دیجی کالا هستید و میخواهید از دموهای آماده استفاده کنید، این گزینه شاید بهترین گزینه برای شما باشد.

 

آموزش تبلیغ نویسی

 

 

2. دیوی

Divi یک قالب فروشگاه وردپرس محبوب است که شامل یک صفحه ساز قدرتمند بصری و انواع طرح بندی های از پیش ساخته شده برای فروشگاه های آنلاین است.

طیف گسترده‌ای از گزینه‌های سفارشی‌سازی، از جمله طرح‌های رنگی، فونت‌ها و گزینه‌های طرح‌بندی را ارائه می‌دهد که ایجاد یک فروشگاه منحصر به فرد و حرفه‌ای را آسان می‌کند.

 

 

آموزش تبلیغات

 

 

3. Astra

Astra هم علاوه بر پر فروش ترین بودن از نگاه خیلی از افراد و وبمستران یکم قدیمی تر بهترین قالب فروشگاهی وردپرس است که برای فروشگاه های آنلاین عالی است.

این پوسته شامل انواع طرح‌بندی‌های از پیش ساخته شدهبوده و با انواع صفحه‌سازهای محبوب سازگار است و به راحتی می‌توانید فروشگاه خود را مطابق میل خود سفارشی کنید.

Astra همچنین گزینه های سفارشی سازی متنوعی از جمله طرح های رنگی، فونت ها و گزینه های طرح بندی را ارائه می دهد.

 

 

کسب درآمد با گوشی

 

 

4. OceanWP

OceanWP یک تم وردپرس فروشگاهی و همه کاره است که برای انواع وب سایت ها از جمله فروشگاه های آنلاین، سایت های خدماتی، آموزشی و وبلاگی مناسب است.

این تم شامل انواع طرح‌بندی‌های از پیش ساخته شده است و با انواع صفحه‌سازهای محبوب سازگار است و به راحتی می‌توانید فروشگاه خود را مطابق میل خود سفارشی کنید.

OceanWP همچنین گزینه های سفارشی سازی متنوعی از جمله طرح های رنگی، فونت ها و گزینه های طرح بندی را ارائه می دهد که به همین دلیل میتوان آن را به عنوان بهترین قالب فروشگاهی وردپرس در نظر گرفت.

 

 

آموزش پرسونال برندینگ

 

 

5. Shopkeeper

Shopkeeper یک قالب فروشگاهی وردپرس است که به طور خاص برای فروشگاه های آنلاین طراحی شده است.

این پوسته شامل انواع طرح های از پیش ساخته شده است و برای تجارت الکترونیک بهینه شده است.

Shopkeeper همچنین دارای صفحه ساز قدرتمند بصری و انواع گزینه های سفارشی سازی است که ایجاد یک فروشگاه آنلاین با ظاهر حرفه ای را آسان می کند.

 

 

مراحل راه اندازی استارت آپ

 

6. TheGem

TheGem هم یک قالب وردپرس همه کاره است که برای انواع وب سایت ها از جمله فروشگاه های آنلاین مناسب است.

قالب فروشگاهی TheGem شامل انواع طرح‌بندی‌های از پیش ساخته شده بوده و با انواع صفحه‌سازهای محبوب سازگار است و به راحتی می‌توانید فروشگاه خود را مطابق میل خود سفارشی کنید.

TheGem همچنین گزینه های سفارشی سازی متنوعی از جمله طرح های رنگی، فونت ها و گزینه های طرح بندی را ارائه می دهد.

 

 

آموزش فروش تلفنی

 

 

7. Neve

Neve یک قالب وردپرس سبک و سریع است که برای فروشگاه های آنلاین عالی است.

این قالب فروشگاهی شامل انواع طرح‌بندی‌های از پیش ساخته شده بوده که با انواع صفحه‌سازهای محبوب سازگار است و به راحتی می‌توانید فروشگاه خود را مطابق میل خود سفارشی کنید.

Neve همچنین گزینه های سفارشی سازی متنوعی از جمله طرح های رنگی، فونت ها و گزینه های طرح بندی را ارائه می دهد.

 

قالب های فروشگاهی بسیار زیادی برای وردپرس موجود است که می توان از آنها برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین حرفه ای استفاده کرد.

هنگام انتخاب بهترین قالب فروشگاهی وردپرس، نیازها و بودجه خود و همچنین ویژگی ها و گزینه های سفارشی سازی ارائه شده توسط هر موضوع را در نظر بگیرید. با انجام این کار، می توانید انتخاب مناسبی برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین موفق بیابید که بعدا مجبور به هزینه های اضافی برای تغییر در پوسته یا حتی عوض کردن آن به صورت کلی نباشید.

 

 

در روزهای آینده بهترین قالب فروشگاهی را به شما معرفی میکنیم و بررسی میکنیم که دقیقا برای کار شما چه گزینه ای بهترین و مناسب ترین گزینه برای خرید است؟ آیا لازم است پول بپردازیم یا قالب فروشگاهی رایگان کار ما را راه می اندازد؟راستچین یا ژاکت کئام بهتر است؟ آیا از سایت های خارجی نسخه اورجینال بخریم یا نسخه فارسی شه را از مارکت پلیس های داخلی تهیه کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *