اعتماد به نفس چیست؟ 30 راه افزایش اعتماد به نفس برای موفقیت!

اعتماد به نفس

 

اعتماد به نفس چیست؟ راه های افزایش اعتماد به نفس کدام اند؟ تفاوت اعتماد به نفس و عزت نفس چیست؟ چطور به خود و توانایی هایمان باور پیدا کنیم؟ خودباوری و داشتن اعتماد به توانایی انجام کارها، چطور میتواند به موفقیت ما کمک نماید؟

در این مقاله از ب‌م‌م به یکی از مهمترین گام های آموزش موفقیت، یعنی اعتماد به نفس و خودباوری میپردازیم. اگر میخواهید در کسب و کار و زندگی شخصی به موفقیت قابل توجه یا اصلا موفقیتی هر چند کوچگ برسید، لازم است ضمن همراهی ما در این آموزش جذاب، 30 راه افزایش اعتماد به نفسی که با شما در میان میگذاریم را به صورت روزانه انجام داده و برای تک تک آن ها وقت بگذارید.

 

 

اعتماد

 

 

 

اعتماد به نفس این نیست!

قبل از اینکه بخواهیم تعریف و یا راه های افزایش اعتماد به نفس را بررسی کنیم، لازم است بدانیم که این موضوع مهم چی نیست و چرا خیلی از افراد به اشتباه دلیل عدم فعالیت، تلاش، رسیدن به موفقیت شغلی و عاطفی را نداشتن خودباوری و اعتمادبنفس میدانند.

در حقیقت شما با راه های افزایش اعتماد به نفس نمیتوانید موارد زیر را کنترل نمایید:

  1. احساس ارزشمندی: اگر فکر میکنید که ارزشمند نیستید، اگر فکر میکنید وجود شما ضروری نیست و برای هیچ شخصی در جهان اهمیت ندارید راه های افزایش اعتماد به نفس تنمیتواند به شما کمکی بکند، چرا که باید در ابتدا با یادگیری راه های افزایش عزت نفس، احساس ارزشمندی را در خود پرورش دهید.
  2. نادانی: نادانی فوحش نیست! نادانی یعنی ندونستن. اگر در یک زمینه‌ای مثل ایجاد رابطه موثر یا آموزش سئو به اندازه کافی نمیدانیم، نباید انتظار داشته باشیم که به دانش نداشته خود باور داشته باشیم و در نتیجه وقتی در یک زمینه‌ای دانش کافی نداریم راه های افزایش اعتماد به نفس حتی میتواند منجر به اعتماد به نفس منفی و کاذب در ما شود که فقط به ما ضربه بزند!

    آموزش پرسونال برندینگ

  3. ناتوانی: زمانی که در کاری مهارت کافی نداریم و مثلا به اندازه کافی در رانندگی یا طراحی سایت آموزشی مهارت نداریم نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که بدون کسب مهارت، تلاش و آزمون و خطا و فقط با تکیه بر راه های افزایش اعتماد به نفس به موفقیت چشمگیری برسیم.
  4. کنترل هیجان: اگر هنگامی که چالشی برای شما پیش می‌آید، نمیتوانید به اعصاب خود مسلط باشید و هیجانات یا خشم خود را کنترل کنید لازم است ابتدا با آموزش افزایش هوش هیجانی و آموزش کنترل خشم بتوانید بر اعصاب خود مسلط شوید تا بعد با یادگیری راه های افزایش اعتماد به نفس بتوانید تصمیم و کار درست را انجام دهید و شرایط روحی نامساعد و یا حتی مساعد آنچنان بر شما اثر نگذارد!

 

اگر به دنبال خوشبختی هستید و میخواهید با یادگیری راه های افزایش اعتماد به نفس به موفقیت و خوشبختی بیشتری در کارآفرینی و زندگی شخصی برسید، باید قبل از این آموزش و هر کار دیگری ابتدا آموزش عزت نفس را مشاهده نمایید تا با مدیرت زمان در قدم اول احساس رضایت درونی داشته باشیم.

 

 

راه های افزایش اعتماد به نفس

 

 

 

اعتماد به نفس چیست؟

قبل از اینکه از نظر علمی به بررسی اعتماد به نفس بپردازیم بیایید چند مثال از صحبت‌های درونی را که احتمالا همه ما در طول زندگی با یک یا چند تای آن‌ها رو به رو شده‌ایم را مورد بررسی قرار دهیم:

  • من در درس ریاضی و فیزیک ضعیف هستم.
  • کاش اعتماد به نفس کافی برای تغییر شغل را داشتم تا بتونم کاری که دوست دارم مثل کسب درآمد از گوشی را انجام میدادم.
  • کاش میتونستم با این فرد ارتباط برقرار کنم و فقط بهش بفهمونم که ازش خوشم میاد.
  • کاش توی جمع میتونستم خیلی رسا و با فن بیان خوب، جواب این آدم بیشعور را بدم که دیگه جرات نکنه من را جلوی جمع ضایع کنه.
  • نمیتونم در کنکور تجربی، پزشکی، دندونپزشکی یا داروسازی بیارم.
  • کاش جرات این را داشتم که مهاجرت کنم.
  • چرا میترسم استارت آپ خودم را راه بیاندازم؟
  • چرا هیچ کاری را شروع نمیکنم؟
  • چطور این آدم بدون پول و قیافه تونسته با همچین آدمی رابطه برقرار کن ولی من نمیتونم؟
  • من در فلان چیز استعداد دارم و البته از انجامش لذت میبرم ولی نمیدونم چرا نمیرم دنبالش!

احتمالا همه ما در طول مسیر زندگی خود با یک یا چند مورد از موارد زیر یا چالش‌هایی مثل همین‌ها رو به رو شده‌ایم و شاید به ذهنمان رسیده باشد که ای کاش و فقط ای کاش به اندازه کافی اعتماد به نفس داشتم تا بتونم این چیزهای پیش پا افتاده را حلش کنم، تا بتونم حقم را از این دنیا بگیرم.

حقیقت این است که احتمالا ما به موفقیت چشمگیری در زندگی نمیرسیم مگر اینکه به خودباوری برسیم، مگر اینکه به خود باوری از جنس اعتما کردن داشته باشیم، مگر اینکه راه های افزایش اعتماد به نفس را بشناسیم و سعی کنیم روز به روز آن را ارتقا بدهیم.

 

 

 

افزایش ترافیک سایت

 

 

 

تعریف اعتماد به نفس

ابتدا طبق رسم خود در ب‌م‌م ابتدا تعاریف سایت‌ها و مراجع دیگر را با هم بررسی کرده و سپس به تعریف اختصاصی خودمان از اعتماد به نفس میپردازیم. پس در زیر معروفترین این تعاریف لیست شده است:

  1. یک ویژگی روانی است که شخص به دلیل تجربه‌های موفقیت آمیزی که قبلا داشته، به موفق شدن خود باور و اعتماد دارد.
  2. اعتماد به نفس به معنی باور به توان و توانمندی‌های شخص خود است.
  3. یعنی خودمان را به صورت عمیق ارزشمند و توانا بدانیم ( تعریف دانیل گلمن و این سایتش ).
  4. ایمان به خود و اینکه توانایی مقابله با مشکلات، چالش‌ها و سنگ‌هایی که جلوی پایمان می اندازند را داریم.

 

خب در بالا 4 تعریفی که سایت‌های دیگر بیشتر به آن پرداخته و از آن استفاده کرده‌اند را با هم مرور کردیم اما به جواب سوالاتی که در ادامه پرسیده میشود، فکر نمایید:

  • آیا همه افرادی که برای بار اول میخواهد در یک راهی قدم بگذارند، بدون داشتن اعتماد به نفس باید وارد ماجرا شوند ( نقد تعریف 1 )
  • آیا لازمه داشتن اعتماد به نفس اعتقاد و باور به موفق شدن تحت هر شرایطی است؟ یعنی فردی که تقریبا برای کنکور اصلا و ابدا درس نخوانده و تلاشی نکرده است باید باور قلبی به موفق شدن داشته باشد؟ ( نقد تعریف 1 )
  • آیا پسری که اعتماد به نفس کافی برای صحبت کردن با دختر هم کلاسی را ندارد لزوما توان صحبت کردن ندارد یا حتی توانمندی ایجاد برقرار کردن رابطه با افراد دیگر را ندارد؟ تا حالا ندیده یا نشنیده‌ایم فرد باهوشی که در کنکورهای آزمایشی بالاترین تراز را داشته، کنکورش را گند زده باشد؟ ( نقد تعریف 2 )

    آموزش تبلیغ نویسی

  • احتمالا میدانیم که ارزشمند دانستن خود بخشی از تعریف عزت نفس است و آیا کسی که نمیتواند یا جرات راه اندای مثلا شغل خانگی ( شغلی که دوستش دارد ) ندارد، خود را ارزشمند نمیداند؟ لزوما نه! افرادی را میتوانیم پیدا کنیم که بسیار خود را دوست دارند و خود را ارزشمند میدانند ولی اعتماد به نفس کافی ندارند!  ( نقد تعریف 3 )
  • آیا اعتماد به نفس فقط شامل ایمان به خود و توانایی‌هاست؟ یعنی کسی که کاری را راه نمی اندازد لزوما به خود یا توانایی هایش ایمان ندارد؟ یا ممکن است کمی از حرف دیگران بترسد یا کلاغ چهل کلاغ کند و خود را منصرف کند یا حتی از موفق شدن و شم خوردن بترسد! ( نقد تعریف 4 )

 

نقدهایی که در بالا به معروفترین تعاریف سطح وب برای اعتماد به نفس با هم بررسی کردیم صرفا گوشه‌ای از نقدهایی بود که به صورت فی البداهه و در حین تایپ این جملات به ذهن رسید. پ س لازم است ما تعریف خودمان را داشته باشیم تا به موفقیت واقعی برسیم!

 

 

آموزش فروش

 

 

تعریف ب‌م‌م اعتماد به نفس

بعد از نقد تعاریف مختلف از اساتید و سایت‌های گوناگون حالا نوبت به تعریف ما میرسد که به صورت زیر است:

اعتماد به نفس در هر زمینه یعنی در صورت احساس نیاز درونی، بهترین اقدامی که از نظر عرف و عقلی وجود دارد را انجام دهیم.

تعریف ما شامل 3 بخش است که در زیر به تک تک این موارد میپردازیم:

  1. زمینه: میزان اعتماد به نفس افراد در زمینه‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ممکن است فردی به راحتی کسب و کار شخصی خود را راه بیندازد، در جمع صحبت کند، ارتباط خوبی برقرار کند ولی تاب و توان مهاجرت نداشته باشد و در این بخش نتواند اقدام لازم را انجام دهد!
  2. احساس نیاز درونی: اینکه ما از شخصی که از پزشکی قلبا متنفر است انتظار داشته باشیم با سخت تلاش کردن و خواندن زیاد در کنکور تجربی نتیجه مطلوب بگیرد، اشتباه است. یا فردی که از نظر شخصیت شناسی فردی درونگراست و دوست دارد از تنهایی خود لذت ببرد، نباید مجبور شود که در جمع‌های شلوغ خوش صحبتی کند.
  3. بهترین اقدام از نظر عرف و عقل: یعنی زمانی میتوانیم بگوییم فلان شخص در ارتباط برقرار کردن اعتماد به نفس دارد که در صورت احساس نیاز، با شخص مورد نظر سر صحبت را باز کند، در صورت احساس نیاز درونی به جدایی، رابطه را تمام کند، اگر نیاز بود تن صدای خود را بالا یا پایین ببرد و مواردی مثل این که خودمان حتما تجربه کرده‌ایم.

 

کسب درآمد

 

 

پس دقت کنید ما برای بهبود و افزایش اعتماد به نفس خود باید 3 کار انجام دهیم:

  1. شناخت: برای اینکه بتوانیم اعتماد به نفس در زمینه‌های مختلف زندگی داشته باشیم، باید نیازهای خودمون را بشناسیم و مثلا بدانیم ما نیاز به شغل ایده آل، ارتباطات خوب و موثر و ستایش شدن از طرف دیگران داریم.
  2. ایجاد نیاز: برای این که بتوانیم در زندگی با اعتماد به نفس بالا به موفقیت و خوشبختی برسیم باید ابتدا نیازها را بشناسیم و سپس آن‌ها را تبدیل به اهداف خود نماییم تا در نهایت بتوانیم به پیشرفت قابل توجهی برسیم.
  3. اقدام موثر: لازمه داشتن اعتماد به نفس این است که باید با افزایش دانش خود از طریق مطالعه و شرکت دوره‌های آموزشی، قرار دادن خود در جمع‌های موفق و همچنین با کنترل هیجانا و از طریق افزایش هوش هیجانی، اقدام موثری را برای خود در زمینه خاص و برای یک نیاز درونی مشخص انجام دهیم.

 

پس داستن بهبود اعتماد به نفس به صورت خلاصه این است که خودمان و نیازهایمان را در زمینه‌های مختلف زندگی بشناسیم، برای بر طرف کردن نیازها و خواسته‌های خود احساس نیاز کنیم و بعد با افزایش دانش و مهارت خود اقدام نماییم.

 

 

آموزش تبلیغات

 

 

تفاوت اعتماد به نفس و عزت نفس

عزت نفس و اعتماد به نفس دو جنبه اساسی سلامت روانی و رشد فردی انسان است. در حالی که این اصطلاحات اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند، آنها در واقع مفاهیم متمایزی را نشان می دهند که به احساس کلی شخص از خود کمک می کند.

شما میتوانید همین الان آموزش افزایش عزت نفس را مطالعه نمایید ولی در این بخش، تفاوت‌های بین عزت‌نفس و اعتماد به‌نفس را بررسی کرده، ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن‌ها را روشن و اهمیت و جایگاه آن‌ها را در شکل‌دهی ذهنیت و رفتار یک فرد بیان میکنیم:

 

تعریف و ماهیت

عزت نفس به ارزیابی کلی و درک یک فرد از ارزش‌ها، میزان خوشبختی و ویژگی های ذاتی اشاره دارد (تعرف کامل در آموزش عزت نفس). عزت نفس نشان دهنده احساس احترام به خود، پذیرش خود و عشق به خود است. عزت نفس عمیقاً در باورهای فرد در مورد توانایی ها، دستاوردها و ویژگی های شخصی خود ریشه دارد.

از سوی دیگر، اعتماد به نفس خاص تر و وابسته به زمینه بوده و به باور یک فرد به توانایی های خود برای انجام موفقیت آمیز یک کار خاص، دستیابی به یک هدف یا مدیریت یک موقعیت خاص اشاره دارد.

همانطور که گفتیم، اعتماد به نفس وابسطه به شرایط بوده و منظور این است که یک فرد ممکن است در یک زمینه از زندگی خود (مثلاً سخنرانی در جمع) اعتماد به نفس داشته باشد در حالی که در زمینه دیگری (مثلاً ورزش) اعتماد به نفس نداشته باشد.

 

کسب درآمد دلاری

 

 

مبنای ارزیابی

عزت نفس اغلب بر اساس ادراک کلی فرد از خود و ارزیابی شایستگی خود به عنوان یک شخص بوده که شامل احساس پذیرش خود، ارزش خود و عشق به خود بدون توجه به عوامل یا دستاوردهای بیرونی است. عزت نفس بیشتر بر ارزش ذاتی یک فرد به عنوان یک انسان متمرکز است.

از سوی دیگر، اعتماد به نفس مبتنی بر ارزیابی فرد از شایستگی خود در یک زمینه یا وظیفه خاص است. اعتماد به نفس، اغلب تحت تأثیر عوامل خارجی مانند تجربیات گذشته، مهارت ها، دانش و دستاوردها قرار می گیرد.

اعتماد به نفس متکی بر ارزیابی فرد از توانایی های خود و این باور است که می تواند با موفقیت در موقعیتی خاص حرکت کند یا به یک هدف خاص دست یابد.

 

چگونه کتاب بنویسیم

 

 

ثبات

عزت نفس به طور کلی پایدارتر و طولانی تر از اعتماد به نفس در نظر گرفته می شود. این امر توسط ترکیبی از عوامل درونی، مانند ادراک از خود، پذیرش خود، و ارزش‌های شخصی و همچنین عوامل بیرونی مانند تعاملات اجتماعی و بازخورد دیگران شکل می‌گیرد.

در حالی که عزت نفس می تواند تا حدی بر اساس تجربیات و چالش های زندگی در نوسان باشد، اما ریشه عمیقی دارد و کمتر مستعد شکست های موقتی است و در نتیجه میزان آن در طول زمان (اگر از راه های افزایش آن استفاده نشود) ثابت است.

از سوی دیگر، اعتماد به نفس اغلب تحت تأثیر عوامل بیرونی قرار می گیرد و می تواند بر اساس موقعیت ها یا وظایف خاص به راحتی نوسان کرئه و تحت تأثیر عواملی مثل آمادگی، موفقیت ها یا شکست های گذشته، بازخورد دیگران و میزان آشنایی با یک فعالیت خاص باشد. 

به عبارتی افزایش اعتماد به نفس به صورت تجربی و با مرور زمان میتواند افزایش یابد زیرا حتی اگر از تکنیک های روانشناسی که در این آموزش بیان کردیم استفاده نشود ما با تجربه کردن و تلاش در هر زمینه میتوانیم به خودباوری در آن زمینه برسیم.

 

 

آموزش تولید محتوا با موبایل

 

 

دامنه تأثیر

عزت نفس تأثیر گسترده ای بر بهزیستی از منظر روانشناختی کلی و رضایت از زندگی فرد دارد. عزت نفس بر نحوه درک و ارزش گذاری شخص برای خود تأثیر می گذارد، میزان موثر بودن روابط بین فردی افراد را شکل می دهد و بر توانایی آنها برای مقابله با ناملایمات تأثیر می گذارد.

عزت نفس سالم به انعطاف پذیری عاطفی، تصویر مثبت از خود و توانایی مراقبت از خود و شفقت به خود کمک می کند.

در مقابل، اعتماد به نفس در درجه اول بر عملکرد فرد در زمینه ها یا موقعیت های خاص تأثیر گذاشته و نقش مهمی در تعیین هدف، ایجاد انگیزه و ریسک های حساب شده ایفا می کند. اعتماد به نفس به افراد این امکان را می دهد که از مناطق امن خود خارج شده، آرزوهای خود را دنبال کنند و بر چالش ها در حوزه انتخابی خود غلبه کنند. 

افزایش اعتماد به نفس به احساس شایستگی و تسلط در مهارت ها یا تلاش های خاص کمک می کند.

 

در حالی که عزت نفس و اعتماد به نفس ارتباط تنگاتنگی با هم دارند، اما جنبه های متمایزی از ادراک و بهزیستی روانشناختی فرد را نشان می دهند. عزت نفس نشان دهنده احساس کلی فرد از خود، ارزشمندی و پذیرش خود است، در حالی که اعتماد به نفس به باور فرد به توانایی های خود برای موفقیت در وظایف یا موقعیت های خاص مربوط می شود.

 

 

اعتماد به نفس

 

 

راه های افزایش اعتماد به نفس

در ادامه بهترین راه های افزایش اعتماد به نفس زا بدون شاخ و برگ دادن بررسی میکنیم. کافی است برای افزایش احتمال موفقیت در جنبه های مختلف زندگی از جمله ارتباطات و کسب و کار، این موارد را به صورت روزانه تمرین و اجرا نمایید:

  1. باورهای محدود کننده را شناسایی و آن‌ها را به چالش بکشید: با آگاهی از هر گونه باور منفی یا خودشکوفایی که ممکن است در مورد خود داشته باشید، شروع کنید. با بررسی شواهدی که این باورها را تأیید یا رد می کند، آنها را به چالش بکشید. افکار منفی را با افکار مثبت و توانمند جایگزین کنید.
  2. اهداف قابل دستیابی را تعیین کنید: یکی از بهترین راه های افزایش اعتمد به نفس این است که اهداف بزرگتر خود را به مراحل کوچکتر و قابل مدیریت تقسیم کنید. این راهکار به شما امکان می دهد حس پیشرفت و موفقیت را تجربه کنید و احساس خود باوری خود را در طول مسیر افزایش دهید.
  3. پیروزی ها و دستاوردهای کوچک را جشن بگیرید: حتی کوچکترین موفقیت ها را در ذهن خود تصدیق و تایید کرده و آن را جشن بگیرید. تلاش‌ها و پیشرفت‌هایی را که به دست آورده‌اید به رسمیت بشناسید، زیرا این باعث تقویت ذهنیت مثبت شده و همین کار ساده میتواند یکی از بهترین راه های لفزایش اعتماد به نفس شما باشد.

    آموزش تبلیغات کلیکی

  4. بر نقاط قوت و ویژگی های منحصر به فرد خود تمرکز کنید: نقاط قوت، استعدادها و ویژگی های منحصر به فرد خود را شناسایی کنید. روی این ویژگی‌ها تأکید کنید و از آنها استفاده کنید، زیرا آنها بلوک‌های سازنده باور به توانایی های شما هستند. در این روش افزایش اعتماد به نفس کافی است کاری که در آن به نسبت دیگر افراد بهتر هستید را پیدا و با انجام آن این مورد را انجام دهید.
  5. شفقت با خود و خودگویی مثبت را تمرین کنید: با خود با مهربانی، درک و بخشش رفتار کنید. افکار خودانتقادی را با جملات تاکیدی دلسوزانه و مثبتی که شما را تایید و تشویق می کند، جایگزین کنید. در حقیقت با این روش افزایش اعتماد به نفس شما دانش و مهارت خود را به رسمیت شناخته و برای تلاش بیشتر آماده میکنید.
  6. اطراف خود را با افراد حمایت کننده و مثبت، احاطه کنید: به دنبال افرادی باشید که به شما و توانایی های شما ایمان دارند. این راه افزایش اعتماد به نفس از طریق احاطه کردن خود با یک شبکه از افراد با ویژگی حمایتی، باعث تشویق، بازخورد سازنده و اطمینان خاطر در زمان های چالش برانگیز می شود.

    آموزش فروش تلفنی

  7. مراقب سلامت جسمانی خود باشید: برنامه ورزشی منظم و رژیم غذایی متعادل داشته باشید و به اندازه کافی بخوابید. مراقبت از سلامت جسمانی به طور مثبت بر سلامت روانی و عاطفی شما تأثیر می گذارد و منجر به افزایش اعتماد به نفس می شود. احتمالا برای ما خنده دار است که کسی مثل بروسلی یا آرنولد به خودشان باور نداشته باشند!
  8. وضعیت بدنی و زبان بدن مثبت را تمرین کنید: اتخاذ یک وضعیت و زبان بدن مطمئن، مانند کشیده ایستادن به جای قوز کردن، برقراری تماس چشمی و صحبت واضح، می تواند باور به خود را افزایش داده و منجر به افزایش اعتماد به نفس ما شود. شما میتوانید با آموزش زبان بدن این تمرین را بهتر انجام دهید.
  9. مهارت ها و دانش خود را توسعه و ارتقا دهید: به طور مستمر به دنبال فرصت هایی برای توسعه و بهبود مهارت ها و دانش خود در زمینه های مورد علاقه باشید. کسب تخصص در حوزه های خاص، اعتماد به توانایی های شما را تقویت می کند. یکی از بخش های مهم داشتن یا نداشتن باور به خود در انجام کاری مهارت و دانایی لازم است پس بهترین راه افزایش اعتماد به نفس میتواند همین افزایش مهارت باشد.
  10. با ترس‌های خود روبرو شده و از منطقه آسایش خود خارج شوید: خود را به چالش بکشید تا با ترس‌هایتان مقابله و در فعالیت‌هایی شرکت کنید که شما را به خارج از منطقه راحت سوق می‌دهند. هر قدم رو به جلو باعث ایجاد انعطاف و افزایش اعتماد به نفس شما می شود.

    آموزش ایمیل مارکتینگ

  11. شکست را به عنوان فرصتی برای رشد و یادگیری بپذیرید: به جای ترس از شکست، به آن به عنوان فرصتی برای یادگیری، رشد و بهبود نگاه کنید. شکست ها را تجزیه و تحلیل کنید، درس های ارزشمندی را استخراج کنید و آنها را در تلاش های آینده به کار ببرید. در حقیقت با این روش افزایش اعتماد به نفس شما دانش خود را افزایش داده و منجر به بهبود عزت نفس خود نیز میشوید.
  12. به دنبال بازخورد و انتقاد سازنده باشید: فعالانه به دنبال بازخورد از افراد مورد اعتماد (ترجیحا مشاور) باشید. از بینش و خرد متخصصان برای شناسایی زمینه های بهبود و رشد شخصی استفاده و با این کار باور خود را در مورد توانایی یادگیری و توسعه تقویت نمایید. همچنین، از این راه افزایش اعتماد به نفس میانبری برای رسیدن به موفقیت بیشتر بزنید.
  13. داوطلب شوید یا به دیگران کمک کنید: مشارکت در اعمال محبت آمیز و کمک به دیگران حس مشارکت و ارزش را در شما تقویت می کند. این روش افزایش اعتماد به نفس تاثیر مثبتی که می توانید ایجاد کنید را به شما یادآوری کرده و همچنین منجر به افزایش و تقویت عزت نفس شما میشود.
  14. موفقیت ها و دستاوردهای خود را یادداشت کنید: یک سر رسید یا دفترچه ای را برای ثبت دستاوردهای بزرگ یا کوچک خود انتخاب نمایید. تأمل در موفقیت‌های گذشته به عنوان یادآوری توانایی‌های شما عمل کرده و اعتماد به پتانسیل‌های شما را برای موفقیت آینده افزایش میدهد. این راه افزایش اعتماد به نفس به افزایش انگیزه و عزت نفس شما نیز کمک بزرگی میکند.

    تیشرت مردانه

  15. تجسم و تصویرسازی مثبت را تمرین کنید: خود را در حال رسیدن به اهدافی که مشخص کرده اید، مجسم نمایید. از تخیل خود استفاده کرده تا به وضوح خود را در موقعیت های مختلف عالی تصور کنید. این تکنیک افزایش اعتماد به نفس می تواند مغز شما را مجدداً سیم کشی کند تا توانایی های خود را باور نمایید. برای این کار شما میتوانید از آموزش قانون جذب نیز بهره ببرید.
  16. در فعالیت هایی شرکت کنید که به شما احساس اعتماد به نفس و قدرت می دهد: در فعالیت ها یا سرگرمی هایی شرکت کنید که به شما احساس قدرت، توانمندی و باور به کافی بودنتان می دهد. این راه افزایش اعتماد به نفس می تواند هر فعالیتی (از ورزش گرفته تا فعالیت های هنری یا سخنرانی عمومی) باشد.
  17. از الگوها و شخصیت های الهام بخش بیاموزید: داستان های زندگی افرادی را مطالعه کنید که با شرایطی که تقریبا شما دارید با چالش های زندگی مقابله یا مبارزه کرده اند و با تلاش و خدباوری توانسته اند به خواسته های قلبیشان برسند و طعم موفقیت را بچشند . در این تکنیک افزایش اعتماد به نفس، از سفرهای زندگی افراد الهام بگیرید و ویژگی ها و نگرش های مثبت آنها را اتخاذ کنید.

    افزایش فالوور اینستاگرام

  18. گام های کوچک و پیوسته به سمت اهداف خود بردارید: اهداف خود را به وظایف قابل مدیریت تقسیم کرده و خود را متعهد به انجام اقدامات مداوم نمایید. در این روش افزایش اعتماد به نفس، هر قدم به جلو، باور شما را در مورد توانایی شما برای پیشرفت و دستیابی به اهدافتان تقویت می کند.
  19. اطراف خود را با جملات تاکیدی و نقل قول های مثبت احاطه کنید: جملات تاکیدی، نقل قول ها یا یادآوری توانایی های خود را در مکان های قابل مشاهده نوشته یا چاپ نمایید. این پیام‌های مثبت به عنوان یادآوری روزانه برای تقویت اعتماد به نفس و حفظ ذهنیت مثبت شما عمل می‌کنند.
  20. شیوه های مراقبت از خود را بپذیرید و بهزیستی خود را در اولویت قرار دهید: برای فعالیت های خودمراقبتی که ذهن، بدن و روح شما را تغذیه می کند، وقت بگذارید. اولویت دادن به به توسعه فردی منجر به افزایش اعتماد به نفس و احساس ارزشمندی میشود.
  21. قاطعیت را تمرین کنید و بیاموزید که افکار و نیازهای خود را بیان کنید: مهارت های قاطعیت را برای برقراری ارتباط با افکار، احساسات و نیازهای خود توسعه دهید. اینکه بتوانید خودتان را مطرح کنید به شما قدرت داده و منجر به افزایش اعتماد به نفس شما در تعاملات اجتماعی می شود.
  22. مسئولیت انتخاب ها و اقدامات خود را بپذیرید: مسئولیت تصمیمات و اقدامات خود را بپذیرید. این مسئولیت پذیری حس کنترل و خودباوری شما را تقویت کرده و به افزایش اعتماد به نفس شما کمک می کند.

    آموزش دیجیتال مارکتینگ

  23. به یادگیری ادامه دهید و به دنبال رشد شخصی باشید: ذهنیت یادگیری مستمر و رشد شخصی را در خود پرورش دهید. فعالانه به دنبال فرصت هایی برای خودسازی و توسعه مهارت باشید که خودباوری و سازگاری شما با شرایط دشوار یا جدید را تقویت می کند.
  24. خود را با تجربیات و فرصت‌های جدید به چالش بکشید: به دنبال تجربیات جدید باشید، چه یادگیری یک مهارت جدید، کاوش در محیط‌های ناآشنا یا امتحان کردن فعالیت‌های جدید. پذیرفتن نوآوری ها، منطقه راحتی و امن شما را گسترش داده و اعتماد به نفس شما را در پیمایش ناشناخته ها افزایش می دهد.
  25. در مواجهه با موانع انعطاف پذیر و پایدار بمانید: انعطاف پذیری در حفظ، ایجاد و افزایش اعتماد به نفس بسیار مهم است. به عقب‌نشینی‌ها به‌عنوان موانع موقتی به‌جای شکست‌های دائمی نگاه کنید. از چالش ها درس بگیرید، سازگار شوید و در پیگیری های خود پافشاری کنید.
  26. یک شبکه پشتیبانی از مربیان و افراد همفکر بسازید: از مربیان یا افرادی که در زمینه های مرتبط با اهداف شما تخصص دارند، راهنمایی بخواهید. احاطه کردن خود با افراد همفکر، حمایت کننده، مشاور و الهام بخش، زمینه های لازم برای تقویت اعتماد به نفس شما را فراهم می کند.
  27. سپاس گزاری را تمرین کنید و روی نکات مثبت زندگی خود تمرکز کنید: با تصدیق و قدردانی منظم از نکات مثبت زندگی خود، ذهنیت سپاسگزاری را در خود پرورش دهید. تمرکز بر قدردانی، دیدگاه کلی و اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد.

    آموزش فروش حضوری

  28. یک دفتر خاطرات داشته باشید تا در مورد پیشرفت و اکتشافات خود فکر کنید: یک دفترچه یادداشت برای ثبت افکار، تفکرات و رشد شخصی خود با هدف بررسی مسیر زندگی و افزایش اعتماد به نفس داشته باشید. مرور منظم پیشرفت های زندگی، دستاوردهای شما را در ذهنتان تقویت می کند و به شما کمک می کند تا نقاط قوت درونی خود را بشناسید.
  29. ویژگی ها و فردیت منحصر به فرد خود را جشن بگیرید و قدردانی کنید: فردیت خود را در آغوش بگیرید و از ویژگی هایی که شما را منحصر به فرد می کند قدردانی کنید. نقاط قوت، استعدادها و ارزشی که برای دنیا به ارمغان می آورید را جشن بگیرید. در آغوش گرفتن و پذیرش خود یکی از بهترین راه های افزایش اعتماد به نفس در انسان است.
  30. در صورت نیاز، به دنبال درمان یا مربی حرفه ای باشید: اگر اعتماد به نفس پایین علیرغم تلاش شما ادامه داشت، به دنبال کمک حرفه ای باشید. درمانگران یا مربیان می توانند راهنمایی، پشتیبانی و ابزارهای متناسب با نیازهای خاص شما را ارائه دهند.

به یاد داشته باشید که افزایش اعتماد به نفس فرآیندی تدریجی است که نیازمند صبر و استمرار است. استراتژی های مختلف را آزمایش کنید، آنها را با شرایط منحصر به فرد خود تطبیق دهید و به سرمایه گذاری روی رشد و رفاه شخصی خود ادامه دهید.

 

 

در روزهای آینده به برترین روش‌هایی که میتواند باعث افزایش اعتماد به نفس ما شوند خواهیم پرداخت!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *