استارت آپ چیست؟ آموزش مراحل راه اندازی استارت آپ از 0!

استارت آپ

استارت آپ چیست؟ چطور یک شرکت نوپا برای خود راه اندازی کنیم؟ مراحل راه‌اندازی استارت آپ چیست و چقدر باید سرمایه داشته باشیم؟ مزایا و معایب راه اندازی استارت آپ کدام اند؟ موفقترین نمونه‌های داخلی و خارجی کدام است؟ تفاوت استارتاپ با کسب‌وکار کوچک چیست؟

در این مقاله که از مجموعه آموزش‌های کارآفرینی ب‌م‌م هست، قصد داریم با هم قدم به قدم از استارتاپ صحبت کنیم، ببینیم که آیا ارزش دارد به عنوان شغل، استارت آپ خود را راه بیاندازیم؟ و در ادامه چطور خودمان صاحب یک startup موفق شویم؟

همه ما در مورد کسب و کارهای کوچکی که از زیر راه پله یا انباری شروع به کار کرده اند، داستان‌هایی شنیده‌ایم و احتمالا با خود گفته ایم چرا ما نه؟ چرا من شروع نکنم و شرکت نوپای خودم را تاسیس نکنم؟ چطور استیو جابز توانست از یک پارکینگ استارت آپ فوق‌العاده خود یعنی اپل را راه بیاندازند؟

نگران نباشید ما قدم به قدم در کنار شما هستیم تا اگر به اندازه کافی مصمم هستید، استارت آپ فوق العاده خود را راه بیندازید و ایران و حتی جهان را به جای بهتری برای زندگی تبدیل کنید. اگر قصد راه اندازی یک استارت آپ خانگی را دارید، همین الان دو آموزش بهترین شغل خانگی و کسب درآمد با گوشی را مطالعه نمایید تا با ایده های راه اندازی کسب و کار در منزل به سرعت آشنا شوید و سرعت به موفقیت رسیدن خود را افزایش دهید.

 

 

استارت آپ

 

 

 

شروع یک کسب و کار می تواند یک چشم انداز هیجان انگیز و دلهره آور باشد. در سال‌های اخیر، استارت‌آپ‌ها راهی محبوب برای کارآفرینان برای پیگیری علایق خود و ایجاد محصولات یا خدمات نوآورانه شده‌اند. در این مقاله، به بررسی چیستی استارت‌آپ، مزایا و چالش‌های راه‌اندازی آن و برخی از عوامل کلیدی که باید هنگام راه‌اندازی یک استارت‌آپ موفق در نظر گرفت، خواهیم پرداخت.

استارتاپ یک سرمایه گذاری تجاری جدید است که معمولاً بر ایجاد و فروش محصولات یا خدمات نوآورانه متمرکز است. استارت‌آپ‌ها اغلب توسط کارآفرینانی تأسیس می‌شوند که به دنبال ایجاد اختلال در یک صنعت یا حل یک مشکل خاص هستند. برخلاف کسب‌وکارهای سنتی، استارت‌آپ‌ها معمولاً چابک و انعطاف‌پذیر هستند و تأکید زیادی بر نوآوری و رشد دارند.

 

 

کسب درآمد با گوشی

 

 

استارت آپ یا startup چیست؟

مراجع زیادی در مورد استارتاپ یا همان ترجمه ” شرکت نو پا ” ( که شاید کمی این ترجمه ناشیانه به نظر میرسد! ) صحبت کرده‌اند و احتمالا هم همه‌ی آن‌ها تا جای ممکن سعی کرده‌اند مفهوم را تا جای ممکن برای مخاطب جا بیاندازند. پس قبل از اینکه به تعاریف ناقص دیگر منابع بپردازیم، تعریف خودمان در ب م م را با شما در میان میگذاریم تا به راحتی با مفهوم این واژه زیبا آشنا شوید:

 

تعریف استارتاپ از نگاه ب‌م‌م

ما همواره تلاش کرده‌ایم فارغ از پیچیدگی های کتاب های به درد نخور یا مدرسینی که سطح سوادشان نهایتا در حد ترجمه مقالات سایت های خارجی است، با هم در مورد مفاهیم صحبت کنیم؛ با این مقدمه تعریف ما در ب‌م‌م به این صورت است:

استارت آپ = بیزینس + خلاقیت به درد بخور

در حقیقت تعریف استارت آپ از نگاه ما از 2 بخش کلی تشکیل شده است:

 

افزایش فالوور اینستاگرام

 

بخش اول: بیزینس

اگر میخواهید استارتاپی را راه بیاندازید باید در قدم اول با قواعد کسب و کار آشنا باشید یعنی برای خود بیزینس پلن، بوم کسب و کار، مارکتینگ پلن و… طراحی کنید.

به عبارت دیگر در بخش اول شما باید با قواعد بازی بیزینس آشنا شوید تا آماده آشنا شدن با قواعد بازی استارت آپ شوید. واقعا عجیب است فردی نمیداند بیزینس پلن چیست و در رویای خود میخواهد سرمایه گذاران به طرح او اعتماد کنند و پول‌های خود را با خواهش و التماس به او بدهند!

میخواهید استارت آپ خود را راه بیاندازید؟ اول باید کسبوکار خود را راه بیاندازید.

 

 

آموزش دیجیتال مارکتینگ

 

بخش دوم: خلاقیت به درد بخور

شما میتونید با داشتن یک سرمایه مناسب بسته به انتخاب بازار و محصول، همین الان یک کسبوکار راه بیاندازید، اما چرا باید سرمایه گذاران بر روی کار شما حساب باز کنند؟ چرا مردم به جای ارائه دهندگانی که همین الان وجود دارند از شما کالا بخرند یا خدمات دریافت کنند؟

جواب واضح است یا کسبوکار شما همان محصول و خدمات را ارائه میدهد و مشتریان به خاطر چهار دلیل نزدیکی به شما، قیمت پایینتر، تبلیغات گسترده‌تر یا فروشنده جذابتر از شما خرید میکنند، یا شما یک ایده جدید یا نوآوری برای برطرف کردن همان نیاز دارید.

بیایید با یک مثال، بیشتر به عمق ماجرا برویم:

بیش از صد سال از وجود تاکسی شهری میگذرد، در ایران و در خارج از ایران کسب و کارهای مختلفی برای رفع نیاز جابه جایی مردم درون شهرها تلاش کرده بودند. از خدمات تقریبا رایگان شهرداری گرفته تا تاکسی های تلفنی یا حتی تاکسی بیسیم.

 

 

مراحل نوشتن کتاب

 

 

نیاز مردم تقریبا بر طرف شده بود و کسب و کارها بر اساس نزدیکی یا قیمت، درآمدی متناسب با خدمات خود کسب میکردند. تقریبا همه ی افراد از این وضع راضی بودند تا اینکه به سر فردی زد که چرا وضع این چنین است؟ چرا مردم برای اینکه یک سفر درون شهری لذت بخش داشته باشند باید از خدمات مجموعه‌های محلی استفاده کنند؟ اگر فردی از یک محله جدید و داخل کوچه پس کوچه‌هایی که تاکسی های شهری نیستند، خواست جابه جا شود و شماره تاکسی تلفنی را هم نداشت چه کار باید بکند؟ اگر فردی خواست در بعضی از تایم های آزاد خود با ماشین خود کمی پول اضافه در بیاورد چه کار باید بکند؟ و…

اینجا بود که گفت کاری ندارد استارت آپ من سیستمی است که افرادی که میخواهند جا به جا شوند، بدون اینکه نیازی باشد به سر خیابان بیاییند، شماره‌ای (تاکسی تلفنی) را حفظ کنند و… به راحتی و فقط با یک کلیک ساده، در زمان کمی به خواسته خود یعنی آمدن ماشین در نقطه مبدا برسند و از طرف دیگر افراد بدون اینکه نیاز باشند ضمانتی بابت ساعت فعالیت خود بدهند (مثل تاکسی تلفنی) یا مجبور بودن به فعالیت در یک مسیر خاص (مثل تاکسی شهری)، هر زمان که اراده میکردند و در هر نقطه‌ای که هستند از مسافرکشی پول دربیاورند!

این است نوآوری به درد بخور اوبر و کپی کنندگان داخلی آن.

در مورد نوآوری باید هزاران کلمه نوشت که بعدا در یک آموزش دیگر به آن میپردازیم ولی “نوآوری به درد بخور روح استارت آپ” است.

 

ChatGPT

 

بیایید با هم رو راست باشیم! تا زمانی که احسای ارزشمندی نکنیم احتمالا نمیتوانیم به اندازه کافی به موفقیت در راه اندازی شرکت نوپا و استارت آپ برسیم، پس همین الان آموزش عزت نفس را با هدف افزایش احساس ارزشمندی مشاهده نمایید.

در مسیر راه اندازی شرکت نوپا ما با چالش‌های متعددی رو به رو هستیم که باید اولا هیجانات خود را کنترل کنیم و دوما باید وقت انجام کارهای استارت آپ خود را داشته باشیم پس همین الان ابتدا آموزش هوش هیجانی را برای کنترل هیجانات مشاهده کنید و سپس با آموزش مدیریت زمان، یاد بگیرید که چطور زمان خود را برای رسیدگی به امور محوله انجام دهیدو

 

 

 

تعریف مجله forbes

اگر به دنیای بیزینس و بازاریابی علاقه‌مند باشید محال ممکن است اسم مجله forbes را نشنیده باشید. در این سایت معمولا مطالب مفیدی را میتوانید پیدا کنید، تعریف این مجله از startup به صورت زیر است:

استارت‌آپ‌ها را میتوان کسب‌وکارهایی در نظر گرفت که قصد دارند صنایع و کسب وکارهای موجود را با ایده‌های جدید زمین بزنند. بنیان‌گذاران استارت‌آپ آرزوی داشتن کالا یا خدماتی را به جامع هدف خود میدهند که واقعا به آن نیاز دارندولی هنوز کسی آن را تولید یا ایجاد نکرده است. همچنین بعد از عرضه اولیه عمومی (IPO) منجر به بازگشت سرمایه (ROI) و سود زیادی میشود.

 

 

با اینکه تعریف بالا را ما کمی ایرانیزه کردیم ولی باز هم به نظر میرسد این تعریف کمی مبهم است! به عبارت دیگر چه جامع هدفی (کدام بخش از مردم) آرزو میکنند فلان کالا یا خدماتی که حتی وجود ندارد و یا حتی آنقدر جدید است که برای مخاطبین ناشناخته است، را داشته باشند؟

از طرف دیگر در بخشی از این تعریف آمده که استارت آپ کالا و محصولاتی را ارائه میدهد که هنوز کسی آن را تولید یا ایجاد نکرده باشد! آیا به نظر شما این منطقی است؟ یعنی شما ابگو بهترین کالا یا خدمات را تولید کنید که دقیقا برای رفع نیاز مردم ضروری است، آیا بخش زیادی از مردم حاضرند چیزی که تا به حال خریداری نشده یا تجربه استفاده از آن موجود نیست را برای خود تهیه کنند یا بابت آن پولی بپردازند؟

 

 

 

استارت آپ

 

لطفا ذهنتان را از کتاب های به درد نخور قدیمی خالی کنید. این نمودارهایی که در این کتاب‌ها به شما نشان میدهد که زمان ارائه کالا یا خدمات جدید ابتدا عده‌ای که دوست دارند چیزهای جدید را امتحان کنند میخرند، بعد اکثریت افراد و در انتها مردم دیگر آن نوآوری را کنار میگذارند چیزی غیر کاربردی است حداقل برای اکثریت افرادی که میخواهند بیزینس خود را در ایران و با سرمایه کمتر از 100 هزار دلار شروع کنند!

 

دلیل اینکه میگیم این تعریف به درد ما نمیخوره، اینه که اگر استارت آپ شما بخواهد محصول جدیدی را عرضه کنه (و نه بهبود محصولات قبلی) را شما در فروش محصول اولیه و راضی کردن سرمایه گذار معمولا با چالش‌های زیادی مواجه میشید. چون سرمایه گذارها میدونند که وقتی یک چیزی از ریشه جدید است و قبلا مثالی در ذهن مردم وجود ندارد، نیاز به بودجه تبلیغاتی زیادی است، امکان سواستفاده رقبا (به خصوص از نوع رانتیش) و… وجود دارد، پس یک مقدار بیشتر نیاز به مذاکره و چالش‌های اینچنینی روبه رو میشوید.

 

 

آموزش استارت آپ

 

 

تعریف شرکت نوپا از سایت startups

اگر کمی اهل سرچ انگلیسی باشید و وب انگلیسی را یکم بگردید احتمالا به سایت جذاب startups برمیخورید. نویسندگان این سایت بر عکس خیلی از سایت های انگلیسی که سعی میکنند مطالب را کمی سخت توضیح دهند، کمی از احساس در بیان مطالب خود استفاده میکنند و البته که به صورت تخصصی بر حوزه استارت آپ فعالیت میکند.

تعریف این سایت به شرح زیر است:

«استارت آپ رویای به حقیقت پیوسته یک بنیان گذار است؛ نشان دهنده سفر از یک خیال به واقعیت است؛ یکی از معدود مواقعی است که می‌توانیم نه فقط برای خودمان بلکه برای کل جهان، چیزی را که فقط یک رویاست به واقعیت تبدیل کنیم!»

 

 

این تعریف در عین حال که بسیار جذاب و ساده است، بیشتر میتوان گفت که به درد فیلم های انگیزشی یا کتاب بازاریابی میخورد تا تعریفی که دست آدم را بگیرد و به عنوان یک راهنما برای یک بنیانگذار نوپا که تازه میخواهد وارد دنیای سرد و خشن کسبوکار شود، عمل کند.

استارت آپ یک رویا هست؟ بله! حتی مارتین لوتر کینگ هم یک رویا داشت!

این یک واقعیت است که مخلوقات اول در ذهن خالق شکل میگیرند و بعدا به واقعیت و محصول قابل عرضه تبدیل میشود! اما این پروسه گاو نر میخواهد و مرد کهن! به عبارت دیگر خیلی از افراد خیلی از مواقع فکر و خیالی داشته‌اند و با خود گفته‌اند که این معجزه قرن است، فقط کافی است این ایده را مطرح کنم تا بانک ها و سرمایه داران پاشنه در خانه من را از جا در بیاورند!

 

آموزش تبلیغ نویسی

 

 

تعریف سایت investopedia

اگر به مباحث مالی و سرمایه گذاری علاقه مند باشید حتما اسم سایت investopedia را شنیده‌اید. این سایت یکی از سایت های مرجعی است که تحلیل‌های نسبتا خوبی را در سطح جهانی در اختیار کابران میگذارد.

تعریف استارت آپ از نگاه سایت investopedia:

استارت آپ به شرکتی گفته می‌شود که در مراحل اولیه فعالیت خود قرار دارد. یک یا چند نفر کارآفرین، آن را با هدف ارائه محصول و خدماتی که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد، تاسیس میکنند.

این تعریف نیز کمی با چالش رو به رو است! بخش اول این تعریف میگوید، شرکتی که در مراحل ابتدایی فعالیت خود هست، استارت آپ است!

 

کسب درآمد با گوشی

 

در حقیقت اگر بخواهیم طبق این تعریف فکر کنیم، تمام شرکت های جهان استارت آپ بوده ‌اند! فارغ از اینکه آیا آن کسب و کار نوآوری یا ایده جدیدی دارد یا خیر! به عبارت دیگر در این تعریف startup، گام اول هر بیزینس (business) است.

اما میدانیم که حداقل در فرهنگ و دایره لغات کسبوکار این موضوع درست نیست. البته از نظر دیگر میتوان این طور گفت که هر بیزینسی در زمان شروع به هر حال ارزش پیشنهادی (USP) متفاوتی را حالا چه با قیمت پایین تر، چه با دسترس پذیری بهتر و… ارائه میدهد. اما اینکه بخواهیم در تعریف موضوع نوآوری و ایده جدید را کلا در نظر نگیریم شاید خیانت به واژه باشد.

 

 

 

 

مراحل راه اندازی استارت آپ

 

 

عوامل کلیدی برای راه اندازی استارتاپ موفق

با وجود چالش ها، بسیاری از استارتاپ ها توانسته اند بر این موانع غلبه کرده و به موفقیت برسند. در اینجا چند فاکتور کلیدی وجود دارد که باید هنگام راه اندازی یک استارتاپ موفق در نظر بگیرید:

  • ایده: مهمترین چیز در موفقیت یک استارت آپ داشتن ایده جذابی است که خریداران و سرمایه گذاران را شگفت زده کند و در ذهنشان بگویند آخیش، راحت شدیم! کاشکی یک نفر زودتر این کار را انجام داده بود!
  • تیم قوی: یکی از مهم ترین عوامل برای یک استارتاپ موفق، داشتن یک تیم قوی است. این شامل یک بنیانگذار با استعداد و با تجربه و همچنین کارمندان ماهری است که می توانند به ارائه محصول یا خدمات به بازار کمک کنند.

    مراحل نوشتن کتاب

  • ارزش پیشنهادی واضح: استارت‌آپ‌ها باید ارزش پیشنهادی واضحی داشته باشند که با مشتریان طنین‌انداز شود. این به معنای درک بازار هدف و توسعه محصول یا خدماتی است که نیازهای آنها را برآورده می کند و مشکل خاصی را حل می کند.
  • استراتژی بازاریابی موثر: استارت آپ ها برای جذب مشتری و درآمدزایی باید یک استراتژی بازاریابی موثر داشته باشند. این شامل شناسایی مخاطبان هدف، ایجاد پیام های قانع کننده و استفاده از کانال های مناسب برای دستیابی به مشتریان بالقوه است.
  • تامین مالی کافی: استارتاپ ها برای راه اندازی و رشد کسب و کار به مقدار قابل توجهی بودجه نیاز دارند. این می تواند از منابع مختلفی مانند سرمایه گذاری خطرپذیر، سرمایه گذاران فرشته یا پلتفرم های تامین مالی جمعی باشد.

 

بهترین شغل برای خانم ها

 

 

مزایای راه اندازی استارت آپ

راه اندازی استارت آپ مزایای متعددی دارد. یکی از مزیت های اصلی، پتانسیل رشد و سودآوری بالا است. از آنجایی که استارت آپ ها بر ایجاد محصولات یا خدمات جدید متمرکز هستند، پتانسیل ایجاد درآمد قابل توجه و جذب سرمایه از سرمایه گذاران خطرپذیر یا سرمایه گذاران فرشته را دارند.

یکی دیگر از مزایای راه اندازی یک استارتاپ، فرصت ایجاد تاثیر مثبت در جامعه است. بسیاری از استارت‌آپ‌ها با مأموریت حل یک مشکل خاص یا رسیدگی به یک مسئله اجتماعی مانند تغییرات آب و هوا، فقر یا نابرابری تأسیس شده‌اند.

با پیگیری این اهداف، استارت آپ ها می توانند تفاوت معناداری در جهان ایجاد کنند و در عین حال درآمد و سود نیز ایجاد کنند.

 

 

آموزش-زبان-ایتالیایی

 

چالش های راه اندازی استارتاپ

در حالی که راه اندازی استارتاپ مزایای زیادی دارد، چالش های متعددی نیز وجود دارد که کارآفرینان باید از آنها آگاه باشند. یکی از بزرگترین چالش ها، نرخ بالای شکست استارت آپ ها است.

طبق تحقیقات، حدود 90 درصد استارت آپ ها در چند سال اول فعالیت شکست می خورند. این به دلیل عوامل مختلفی مانند کمبود بودجه، تناسب ضعیف محصول با بازار و رقابت شدید است.

یکی دیگر از چالش های راه اندازی یک استارتاپ، زمان و تلاش مورد نیاز برای راه اندازی و رشد کسب و کار است. کارآفرینان باید برای ایجاد یک استارت آپ موفق، مایل به کار ساعت های طولانی، فدا کردن زمان شخصی و پذیرفتن ریسک های مالی قابل توجه باشند.

 

شغل دوم

 

آموزش ” مراحل راه اندازی استارت آپ “

با وجود این که مراحل انواع استارت آپ با هم تفاوت دارند و نمیتوان یک نسخه کلی را برای همه انواع آن پیچید ولی در این جا میخواهیم به صورت قدم به قدم ببینیم مراحل اصلی کدامند و بر اساس زمینه‌ای که قرار است در آن فعالیت کنیم چه مراحلی ممکن است اضافه و کم شود.

 

افزایش انگیزه

پس بدون اتلاف وقت سریعا به مراحل راه اندازی استارت آپ بپردازیم:

1. خاله بازی نیومدیم!

خیلی از افراد متاسفانه فکر میکنند استارت آپ خاله بازی است و آمده‌اند به پیک نیک! اصلا و ابدا این چنین نیست. ورود به دنیای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار یعنی ورود به دنیای رنج‌ها و چالش‌ها و البته خوشی، پول زیاد، احترام و کمک به افراد زیاد.

 

دقت کنید که ما نمیخواهیم شما را از راه اندازی استارت آپ خود بترسانیم یا سنگ جلوی پای شما بیاندازیم، هدف ما درک واقعیت و حقیقت ماجراست نه مثل این مدرسانی که فقط مزایای صاحب بیزینس بودن را نشان میدهند.

 

 

آموزش فروش تلفنی

 

به قول قدیمی‌ها: تا رنج نکشی گنج به دست نمیاری. هر کسی به شما گفت بدون تلاش میشه یک استارت آپ موفق راه انداخت شما از طرف ما بزن تو دهنش، شاید شما دلت بسوزه ولی خودش میدونه حقشه!

در اصل شما در مسیر راه اندازی استارت آپ با چند چالش بزرگ دست و پنجه نرم میکنید:

  • مشکلات کاری: بالا پایین رفتن دلار، بد قولی شرکا و سرمایه گذران، توطئه رقبا، کارمندهای نادان و پر مدعا و هزاران موردی که بسته به سطح و لولی که میخواهید در آن استارت آپ خود را بسازید، میتوان به آن اضافه کرد. آموزش عزت نفس را مشاهده نمایید!
  • مشکلات روحی: خیلی از اوقات انقدر فشارهای کاری بر ما اثر میگذارد که کم کم روابطمان و روخ و روانمان هم درگیر میشود. فردی که به دلیل چالش های استارت آپ خود یک هفته دیر خانه بیاید و هر شب به دلیل دیر آمدن با غر زدن‌های همسر یا خانواده رو به رو شود، قطعا بعد از مدتی دچار چالش‌های نسبتا جدی میشود. آموزش هوش هیجانی را مشاهده نمایید!
  • زمان: گاهی میدانیم چالش‌های مربوط به استارت آپ و روابطمان را چگونه حل کنیم ولی مگر وقت و زمان اجازه میدهد؟ وقتی 20 ساعت مجبور به کار کرد هستیم و باید ساعت‌های زیادی را بیدار بمانیم بدون وقت غذا خوردن چطور میتوانیم وقت بهبود پیدا کنیم؟ آموزش مدیریت زمان را مشاهده نمایید!
  • پیدا کردن یک محصول یا خدمت عالی و منحصر به فرد برای رقابتبهترین هاست
  • پیدا کردن مشتری: برای بر طرف شدن این چالش و جذب مشتری ابتدا آموزش تبلیغات و سئو را مشاهده نمایید تا با سرمایه کمتری بتوانید مشتریانی را جذب کنید و سپس اگر طراحی سایت آموزشی ( یا فروشگاهی، خدماتی و… ) شما تمام شده است، آموزش دیجیتال مارکتینگ و ایمیل مارکتینگ را بررسی نمایید.
  • حفظ تعادل بین کار و زندگی به خصوص در اوایل راه.
  • داشتن یک برنامه و چشم انداز قوی برای کسب و کار: اگر به فکر کارآفرینی آموزشی هستید، همین الان در دوره بیزینس پلن آموزشی شرکت نمایید.
  • داشتن سرمایه و جریان نقدی کافی: برای داشتن جریان نقدی باید فروخت! پس همین الان آموزش فروش و آموزش فروش تلفنی را ببین و یاد بگیر مشتری جذب کنی.
  • دانستن اینکه چه زمانی باید استراتژی و بیزینس پلن خود را بازنگری و در صورت لزوم تغییر دهید.
  • پیدا کردن کارمندان عالی: برای این کار کافی است با ما از طریق برگه مشاوره در تماس باشید.
  • اخراج سریع کارکنان بدون مشکلات ااحساسی و قانونی.
  • بیشتر از آنچه انتظار داشتید باید کار کنید!
  • حفظ استقامت برای ادامه راه حتی زمانی که از هم نظر مشکلات بر سر ما خراب شده اند!
  • ناامید نشدن از رد مشتریان: برای برطرف شدن این چالش آموزش فروش و آموزش فروش تلفنی را مشاهده نمایید.

 

 

کوکی چیست

 

این چند چالش احتمالا بزرگترین چالش‌های همه‌ی ما در مسیر ساخت استارت آپ و کسب و کار شخصی است. البته باید دقت کنیم که اولا داستان چالش‌ها به این 3 مورد ختم نمیشود و احتمالا هر کدام از ما با چالش‌های فراوانی شخصی و کاری رو به رو میشویم و دوما در دل این چند چالش هزاران چالش بزرگ و کوچک نهفته است.

راه حل چالش‌های راه اندازی و ساخت استارت آپ چیست؟

جواب یک کلمه است: ” آموزش “

 

اگر میخواهید در راه اندازی استارت آپ موفق شوید یک راه بیشتر وجود ندارد، باید آموزش ببینید.

 

پنبه تجربه کردن و به دل کار زدن را از گوشتان بیرون کنید، این داستان‌های تخیلی که باید به دل کار بزنی یا باید شانس همراهت باشد تا استارت آپ موفقی داشته باشی، قصه‌های به درد نخوری است که در گذشته به دلیل نبود رقابت معنی داشته ولی این روزها که رقبای شما هر ثانیه آموزش میبینند و ا مشاوران متفاوتی استفاده میکنند، شاید موفق شدن استارت آپ بدون آموزش دیدن و مشاوره گرفتن یک توهمی است که آخر خوشایندی ندارد!

 

پس در قدم اول راه‌اندازی استارت آپ آموزش ببینید!

 

 

 

قالب فروشگاهی

 

2. شراکت بی رفاقت!

گام دوم این است که دقیقا به صورت کتبی و فانونی مشخص کنید که موسسان این استارت آپ چه کسانی هستند هر کدام از افراد چه وظایف، تعهدات و سهمی از کل شرکت نوپا دارند.

به این نکته دقت کنید که رفاقت یا احساسات را وارد بازی کسب و کار و سخت استارت آپ خود نکنید، چرا که بزرگترین چالش افراد و شرکت‌ها در طول تاریخ همین سهم و زیاد خواهی بعضی از شرکسات.

پس اگر میخواهید استارت آپ موفقی داشته باشید یا اصلا بتوانید به کار خود ادامه دهید از همان ابتدا با مذاکره ( آموزش فن بیان ) حق خود را به صورت قانونی ثبت کنید. بهتر است با یک وکیل حقوقی برای تنظیم قرار داد در تماس باشید.

 

 

آموزش فن بیان

 

 

تذکر: حتی اگر شرکای استارت آپ شما صمیمی‌ترین و نزدیکترین افراد به شما مثل پدر و مادرتان نیز هستند باز هم برای جلوگیری از ادعاهای بعدی و جلوگیری از بروز مشکلات عجیب و غریب از همان ابتدا همه چیز را به صورت قانونی مکتوب نمایید و این جمله را همیشه به یاد داشته باشید:

جنگ اول به از صلح آخر!

 

 

در روزهای آینده به سایر مراحل راه اندازی استارت آپ خواهیم پرداخت پس حتما هر روز این مطلب را بررسی نمایید و اگر سوالی هست خوشحال میشویم که با هم آن را بررسی نماییم.

برای مطالعه بیشتر به این لینک مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *