آموزش سئو داخلی (on pege seo) از 0 تا 100 به زبان آدمیزاد

سئو داخلی یا on page seo

آموزش سئو داخلی از چه بخش‌هایی تشکیل میشود؟ آیا آموزش سئو داخلی فقط یادگیری نصب و پیکربندی افزونه است؟ آیا بدون سئو داخلی و فقط با تمرکز بر روی بخش خارج از سایت، سئو میتوان به نتیجه مطلوبی در نتایج جستجوی گوگل رسید؟ on pege seo چطور میتواند هزینه های بهینه سازی موتور جستجو کسب و کار ما را به شدت کاهش دهد؟

اگر میخواهید سئوکار شوید، سایت دارید یا در مسیر یادگیری جذب مشتری و مخاطب از طریق گوگل هستید حتما تا انتهای این آموزش همراه ما بمانید تا با هم به صورت قدم به قدم آموزش سئو داخلی را پیش ببریم.

همانطوری که احتمالا میتوانید حدس بزنید پیشنیاز این آموزش مقاله آموزش تولید محتوا هست که میتوانید برای صرفه جویی در وقت و زمان خود دو مقاله آموزش تولید محتوای متنی و مقاله فوق العاده آموزش تولید محتوا با ChtGPT را مطالعه نمایید.

 

بخش مهمی از آموزش دیجیتال مارکتینگ  که نه تنها باعث کاهش هزینه‌های جذب مشتری میشود، بلکه به بهبود نرخ تبدیل و جذب بیش از پیش مشتری کمک میکند و آن چیزی نیست جز آموزش سئو داخلی.

 

 

آموزش سئو داخلی

 

 

 

آموزش سئو داخلی به صورت چکیده!

قبل از اینکه بخواهیم به صورت جامع به آموزش سئو داخلی بپردازیم، با توجه به حجم و گستردگی زیاد مطالب، بهتر است به صورت خلاصه بگوییم on pege seo از چه بخش‌هایی تشکیل شده، ترتیب پرداختن به هر کدام چیست؟ هر کدام چه هزینه و کاربردی برای ما دارد و موارد اینچنینی!

به صورت کلی میتوانیم بگوییم آموزش سئو داخلی از دو بخش کلی تشکیل میشود:

  1. بخش فنی
  2. بخش محتوا

البته هر کدام یک از موارد فوق خود دنیایی دارد و متخصص در هر کدام از زمینه‌های فوق هم میتواند به درآمد خوبی برسد و هم بینیاز از یادگیری سایر بخش‌های آموزش سئو داخلی است. پس در ادامه کمی در مورد هر یک از این بخش‌ها صحبت میکنیم:

 

 

یک فرصت ویژه

نمیخوای یاد بگیری در کمترین زمان و با کمترین هزینه، از طریق گوگل مشتری جذب کنی؟
دوره زیر هزینه جذب مشتریت را به صفر میرسونه! بررسیش که ضرر نداره، همین الان بررسیش کن:

 

 

1. بخش فنی

گستره این بخش از شروع طراحی سایت، بهینه سازی و بهبود سایت و مواردی مثل این است که شما میتوانید با مطالعه مقاله آموزش سئو فنی به خوبی آن را یاد بگیرید و با به کاربردن نکات آن در نتایج جستجو جایگاه بهتری را کسب نمایید.

اگر بخواهیم خیلی خلاصه در مورد این بخش از آموزش سئو داخلی با هم صحبت کنیم باید به موارد زیر اشاره نماییم:

  1. طراحی سایت: در طراحی سایت باید سایت را برای کاربر و گوگل قابل خواندن و جذاب کنیم. برای اینکار کافی است آموزش وردپرس را مشاهده و با آن جلو بروید.
  2. کمک به درک گوگل: در این مرحله از آموزش سئو داخلی باید با ساخت نقشه سایت، اسکیما و موارد اینچنینی به گوگل در درک سایتمان کمک کنیم. اگر سایت وردپرسی دارید، مقاله بهترین افزونه سئو ، بهترین افزونه سرعت وردپرس و افزونه امنیتی وردپرس را مشاده و با تهیه و نصب افزونه مورد نظر، این بخش را برای خود راه بیاندازید.
  3. محلی: برای اینکه در منطقه خود در نتایج جستجو بالا بیاییم هم باید داخل سایت و هم خارج از سایت اقداماتی را انجام دهیم که به نوعی بخشی از آن به آموزش سئو داخلی مربوط است، برای اینکار کافی است، آموزش سئو محلی را بررسی نمایید.

 

 

 

آموزش زبان انگلیسی

 

 

2. بخش محتوا

هر چه قدر از اهمیت تولید محتوا بگوییم، کم گفتیم! فقط اینطور در نظر بگیرید که حتی اگر ما در تمام کلمات کلیدی لینک یک گوگل باشیم ولی یک مطلب خوب تحویل کاربر ندهیم، احتمالا بلافاصله بک را میزند و تمام، از سایت ما خارج میشود.

 

در ضمن بخش فنی آموزش سئو داخلی را یکبار انجام میدهیم و بعد از آن شاید فقط نیاز باشد هر ماه چند دقیقه برای به روزرسانی سایت انجام دهیم. اما در زمینه محتوا داستان بسیار متفاوت است و ما بسته به بوم مدل کسب و کار ، شرایط استارت آپ و حوزه کارآفرینی باید به صورت روزانه، هفتگی و… چند هزار کلمه بنویسیم.

 

در این بخش از آموزش سئو داخلی یادگیری تکنیک های ناب آموزش بازاریابی محتوا برای تبدیل کاربر و مخاطب به مشتری کافی است.

 

آموزش تبلیغات

 

 

 

سئو داخلی این نیست!

خیلی از افراد فکر میکنند که سئو داخلی یعنی طراحی سایت با اصول دیجیتال مارکتینگ و کمک گرفتن از صفحه ساز، نصب افزونه های امنیتی، سرعت و حتی خود افزونه سئو، درست کردن تنضیمات و پیکربندی آن‌ها و تمام برویم سراغ بک لینک و off page seo!

 

اما باید بگوییم که این یک خیال باطل بیشتر نیست! هر جا که فکر کردید یک بخشی از کار بهینه سازی موتورهای جستجو آسان است، همانجا باید شک کنید!

 

اگر قرار بود با نصب و درست کردن افزونه یک سوم کار سئو داخی را انجام داد که دیگر همه سایت ها این کار را میکردند! البته شاید در وب فارسی اوضاع حتی در این حد هم افتضاح باشد یعنی حتی سایت های پر مخاطب در نحوه پیکربندی این افزونه ها مشکل داشته باشند ولی باز هم نباید فراموش کنیم که جنگ اصلی جای دیگری است!

 

 

 

شما اینجا هستید تا جنگ اصلی نبرد سئو داخلی یعنی استراتژی را یاد بگیرید، پس تا آخر این مقاله همراه ب م م بمانید!

 

 

 

استراتژی

 

در این مقاله که قرار است با هم سئو داخلی (on page seo) را بررسی کنیم. اما قبلش به پردازیم به اینکه دقیقاً هر کدام از سه بخش سئو کدام یک را شامل میشوند:

سئوی خارجی شامل سیگنال‌های شبکه‌های اجتماعی، لینک خارجی و … است.

 

منظور از سئو تکنیکال در حقیقت این است که آیا یک سایت خوبی از نظر پیکربندی هاست و دامنه (فضای ذخیره سازی)، امنیت، داده‌های ساختاریافته  و… است.

دقت به این دو نکته ضروری است:

ترتیب انجام پروسه سئو به این صورت است که اول سئو فنی (طراحی سایت حرفه‌ای)، دوم سئو داخلی و در نهایت سئو خارجی.

این سه نوع سئو کاملاً از همدیگر مستقل نیستند و نمیتوانیم به صورت جداگانه و با فاصله زمانی نامعقول از هم آن‌ها را انجام دهیم.

 

 

 

پرسونال برندینگ

 

 

چرا سئو داخلی اهمیت دارد؟

سئوی داخلی اهمیت زیادی دارد زیرا همه چیز را در مورد وب سایت شما و نحوه ارائه ارزش به بازدیدکنندگان و مشتریان به گوگل می گوید. پس سئو داخلی به سایت شما کمک می کند تا برای چشم انسان و ربات های موتور جستجو بهینه شود.

 

فقط طراحی و انتشار وب سایت ما کافی نیست. ما باید سایت خودمان برای گوگل و دیگر موتورهای جستجو (مثل بینگ و..) بهینه کنیم تا وب سایت ما را در رتبه‌بندی سایت‌ها قرار دهند تا در نهایت بتوانیم ترافیک جدیدی را جذب کنیم.

 

SEO داخلی را “on-page” می نامند زیرا تغییرات و پیکربندی که برای بهینه‌سازی وب سایت خود ایجاد می‌کنیم توسط بازدیدکنندگان در داخل وب سایت ما قابل مشاهده است (در حالی که سئو خارج از سایت و فنی توسط کاربران همیشه قابل مشاهده نیستند).

 

برای استفاده از تکنیک‌های سئو داخلی نیازی نیست که یک نابغه برنامه نویس باشید. اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنید، با انجام کارهایی که در زیر معرفی میکنیم، سئو داخلی به راحتی آب خوردن می‌شود.(مثال‌های ما برای وردپرس است و اگر شما غیر وردپرسی هستید نگران نباشید فقط کافی است این دستورالعمل‌ها را با برنامه‌نویستان در میان بگذارید!)

 

بیایید سئو داخلی را بترکونیم:

 

 

 

تاثیر خوانایی سایت بر سئو داخلی

 

 

 

آیا سایت ما برای گوگل یا موتورهای جستجو دیگر قابل مشاهده است؟

یکی از گزینه‌های وردپرس، پنهان کردن وب سایت شما از موتورهای جستجو است. هدف از این گزینه این است که در طول طراحی سایت و تا زمانی که سایت ما از نظر فنی کامل نشده است، سایت ما را از دید موتورهای جستجو مخفی کند تا سایت ناقص ما قضاوت نشود!

 

پس باید دقت کنیم که بعد از طراحی کامل سایت حتماً این گزینه را غیر فعال کنیم تا موتورهای جستجو امکان بررسی وب سایت ما را داشته باشند.

 

اگر وب سایت شما در نتایج جستجو ظاهر نمی‌شود، اولین کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید این گزینه علامت زده نشده باشد.

 

برای غیر فعال کردن این گزینه کافی است از پیشخوان وردپرس به بخش تنظیمات رفته زیر منوی خواندن را باز کنید و تیک مربوط به مخفی کردن از دید موتورهای جست و جو را غیر فعال کنید و روی ذخیره تغییرات بزنید. اولین قدم سئو داخلی را پر قدرت برداشتیم:)

 

 

تاثیر انتخاب آدرس‌ها یا url های مناسب در سئو داخلی

انتخاب درست url در سئو داخلی به این معنی است که آدرس انتخابی ما دارای کلماتی باشد که محتوای صفحه (نوشته) ما را به وضوح توضیح دهد و خواندن یا فهمیدن آن برای انسان و موتورهای جستجو آسان باشد.به دو آدرس زیر توجه کنید:

https://www.bememim.com/seo-on-page

 

احتمالاً همه ما هم با گوگل هم عقیده باشید که آدرس اول بسیار آسان‌تر و قابل فهم تر است که موضوع این صفحه چیست؟ قرار است چه مطلبی در آن باشد و… ولی در عوض آدرس دوم بسیار برای کاربران و گوگل بد فهم است!

 

 

حالا برای سئو داخلی بهتر است آدرس‌ها انگلیسی باشد یا فارسی یا حتی فینگلیش؟ جواب قطعی این است که فینگلیش (مثلا seodakheli) اشتباه است و از بین انگلیسی و فارسی بهترینی وجود ندارد ولی به طور کلی میتوان گفت آدرس انگلیسی حتی اگر از نظر سئو داخلی با آدرس فارسی یکسان باشد ولی برای قرار دادن لینک در جاهای دیگر بسیار بهتر است که urlها انگلیسی باشد.

 

 

زمانی که url انگلیسی به شکل بالا باشد وقتی در جایی لینکمان را میگذاریم به همین شکل خواهد ماند ولی وقتی لینک فارسی قرار میدهیم لینک به صورت طولانی با عبارت‌های نامفهوم مثل زیر میشود:

 

https://www.google.com/%d8%aa%b%8c%d8%b3%db%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%b3%d8%aa%d8%a7%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d8%a7-3-%d8%ac%d9%85%d9%84%d9%87/

 

 

پس قدم دوم سئو داخلی آدرس گذاری درست است!

 

در وردپرس به داخل تنظیمات در پیشخوان رفته و زیر منوی پیوندهای یکتا را بازکنید و پیندهای یکتا را بر روی Post name یا نام پست تنظیم نمایید تا این بخش سئو داخلی یا on page seo هم به خوبی بگذرانیم.

 

توجه: اگر از تولد وب سایت وردپرسی شما بیش از 6 ماه می‌گذرد و افراد نسبتاً زیادی سایت شما را میشناسند یا لینک سازی خارجی انجام داده‌اید گزینه پیوندهای یکتا را تغییر ندهید و گرنه رتبه‌های کنونی را هم از دست میدهید!

 

 

 

سئو داخلی برای چی؟

قبل از هر کاری باید بدونیم اصلاً قراره از سئو داخلی چی گیرمون بیاد؟ قراره بعد از سئو شدن و خونده شدن سایتمون توسط موتورهای جست و جو به چی برسیم.

به عنوان مثال سایت ب م م که قراره به مدرس‌ها و افراد علاقه‌مند به کسب و کار آموزشی آموزش‌های تخصصی بفروشه باید روی کلماتی که مربوط به افزایش درآمد مدرسان یا سایتشون میشه (مثل سئو و…) بالا باشه تا برای خرید آموزش‌های تخصصی افزایش درآمد به ما مراجعه کنند.

شما هم باید دقیقاً مشخص کنید که کسب و کارتون یه مخاطباتون به چی نیاز دارند و بیشتر چه کلماتی را سرچ میکنند تا بتونید سایتتون را برای آن کلمات بهینه کنید (بهینه یعنی ساختن مقالات و لینک دادن برای این کلمات) و به گوگل بگید: ببین من دارم روی این کلمات کار حرفه‌ای میکنما، من را توی این زمینه‌ها به مخاطبانم نشون بده!

 

 

 

اهمیت انتخاب کلمه کلیدی بر سئو داخلی

 

 

تاثیر انتخاب کلمه کلیدی بر سئو داخلی

اسم این کلمات را در زبان سئو داخلی میگیم کلمه کلیدی! مثلاً اگر سایت شما درمورد آموزش سئو باشد، احتمالاً کلمه کلیدی که شما باید سایتتان را برای آن بهینه کنید موارد زیر است:

  • سئو
  • سئو داخلی
  • سئو خارجی
  • گوگل سرچ کنسول
  • آموزش سئو
  • آموزش رایگان سئو
    و…

هر شخصی میدونه که کلمات کلیدی کسب و کاراش چیه ولی نکته‌ای که وجود داره این است که روی کدوم‌ها اول کار کنیم با چه ادبیاتی کار کنیم مثلاً سئو را بهینه کنیم یا seo، وبسایت یا سایت یا وب سایت؟ برای این که ببینیم کدوم کلمه کلیدی کسب و کارمون را اول و با چه ادبیاتی بهینه کنیم باید از ابزارهای کمکی استفاده کنیم.

 

 

این ابزارها قراره برامون سه تا کار بکنن

  1. رقبامون را تحلیل کنند
  2. میزان سختی کلمات کلیدی انتخابیمون را بررسی کنند
  3.  میزن محبوبیت یا میزان سرچ این کلمات را برای ما مشخص کند (به طور نسبی)

 

 

مهمترین ابزارهایی که میتونیم ازشون برای انتخاب کلمه کلیدی سئو داخلی استفاده کنیم:

  • Google trends
  • moz
  • ahref
  • mangools یا kwfinder
  • Alexa

 

کاربرد این ابزارها در سئو داخلی: گوگل ترندز برای مقایسه میزان سرچ کلمات است. اچ رف ( Ahref)، موز (moz) و الکسا بیشتر برای تحلیل رقبا است. و در نهایت برای تعیین میزان سختی کلمات از mangools استفاده میکنیم. دقت کنید که به جز گوگل ترندز بقیه ابزارها آنچنان دقیق نیستند به خصوص منگولز ولی خب بهتر از این‌ها متاسفانه فعلاً در دسترس نیست.

 

 

نحوه استفاده از این ابزارها و پیدا کردن کلمه کلیدی مناسب بسیار مهم و حیاتی است، یعنی میشه گفت زیربنا تمام قسمت‌های سئو و به خصوص سئو داخلی انتخاب کلمه کلیدی درست است.

 

 

انتخاب افزونه سئو داخلی

از این جا به بعد میخوایم از یک برگه تقلب در سئو محتوا استفاده کنیم. اسم اون برگه تقلب برای وردپرسی‌ها افزونه سئو است. (اگر غیر وردپرس هستید از برنامه نویستون خواهش کنید تا برای سایتتان امکاناتی را که در ادامه معرفی میکنیم، اضافه کند)

 

 

احتملاً تا حالا اسم پلاگین‌های یوست ( yoast ) یا رنک مث (rank math) یا (also) را شنیده‌اید؛ کدوم یکی از این سه تا پلاگین بهتره؟ قطعاً و بدون شک رنک مث! چرا؟ چون بدون هزینه تموم کارایی که برای yoast باید سالی کلی پول بدید را انجام میده. چرا سایت‌های خارجی همه طرف yoast را گرفتن؟ به دو دلیل 1. قدیمی‌تره 2. چون لینکشون همکاری در فروشه و به فکر سود خودشونن نه جیب یا سئو داخلی سایت ما!

 

 

 

نصب افزونه رنک مث برای سئو داخلی

 

 

 

آیا لازم نسخه پولی رنک مث را بخریم؟ خیر، نسخه رایگانش ترکونده و احتیاج نیست نسخه پرمیوم (پولیش) را بخرید! پس همین الان برید از بخش افزونه‌ها، افزودن و سرچ کنید رنک مث. نصب و فعالش کنید که قراره سئو داخلی را بترکونیم باهاش!

 

 

این افزونه به شما کمک‌های زیادی میکنه تا محتوایی را که قراره داخل سایتتون منتشر بکنید برای کلمه کلیدی بهینه کنید.

 

مهمترین کارهایی که باید با این افزونه بکنیم:

  1. نقشه سایت یا site map بسازیم.
  2. بررسی میزان چگالی کلمه کلیدی در هر نوشته.
  3. اگر یک برگه یا نوشته‌ای را به هر دلیلی خواستیم حذف کنیم ریدایرکت کنیم روی نوشته یا برگه جدید (البته تحت شرایطی که بعداً در موردش حرف میزنیم).
  4. بررسی تقریبی مقالاتی که مینویسیم

 

کارهای خیلی بیشتری با این افزونه میتوان کرد ولی این موارد به خصوص ساخت نقشه سایت و ریدایرکت مهمترین است.

اگر وردپرسی نیستید برای سئو داخلی و نشان دادن تمام سایتتان به گوگل حتماً سایت مپ یا نقشه سایت را به هر طریقی از برنامه نویستان بخواهید که برایتان بسازد.

 

 

 

اهمیت استراتژی سئو داخلی برای تولید محتوا

 

 

 

استراتژی سئو داخلی برای تولید محتوا

به طور کلی در هر کاری از جمله انجام سئو داخلی بهتر است که ما یک استراتژی مشخص داشته باشیم. اما “استراتژی سئو داخلی” برای تولید محتوا یعنی چه؟

استراتژی سئو داخلی برای تولید محتوا یعنی مشخص کنیم بلاگ ما (بخش مقالات سایت) قرار چه مطالبی را با چه برنامه زمانی پوشش دهد. به طور کلی ما دو نوع استراتژی سئو محتوایی داریم. بیاید با مثال این دو استراتژی را با هم مرور کنیم:

بیایم اسم مقالاتی که قراره به کلمات کلیدی سخت (مثلاً: کنکور، تور، خرید لپ تاپ، طراحی سایت و…) بپردازه را بگذاریم گنده لات. اسم مقالات با کلمات کلیدی یکم سخت تر (مثلاً: آموزش فیزیک کنکور، سئو، خرید لپ تاپ ایسوس و…) را بگذاریم جوجه لات.

کلمات کلیدی متوسط را بگذاریم لات محلی (مثلاً آموزش سئو و…) و در نهایت کلمات نسبتاً آسون را هم بگذاریم کلمات نوچه (آموزش سئو محتوایی، آموزش رایگان فیزیک کنکور 1401 و…)

 

 

پیشنهاد مقاله برای تولید محتوای صوتی: میکروفون

 

 

هر کدوم از ما باید کلمات کلیدیمون را با استفاده از ابزارهایی که در بالا گفتیم به ترتیب به حداقل 4 دسته تقسیم کنیم. کلمات یک بخشی مثل کنکور معمولاً از همه سخت تره و اسمش را میگذاریم گنده لات و کلمات چند بخشی از همه معمولاً ساده تر اسمش را میگذاریم نوچه یا در زبان سئو داخلی لانگ تیل (long tail).

 

 

گفتیم که معمولاً برای سئو محتوایی دو تا استراتژی داریم:

  1. استراتژی سئو داخلی تولید محتوا را از گنده لات شروع کنیم و بعد برای این گنده لات نوچه جمع کنیم. یعنی اول درباره کنکور یک مقاله جامع بنویسیم و بعد به ترتیب درباره کنکور 1400، فیزیک کنکور، آموزش فیزیک کنکور و… مقالات را بنویسم.
  2. استراتژی سئو داخلی تولید محتوا از نوچه شروع و در نهایت به گنده لات برسیم. یعنی اول برای آموزش سئوی محتوایی در سال 2022 بعد آموزش سئو محتوایی، سئو محتوایی، سئو داخلی و در نهایت گنده لات این کسب و کار یعنی سئو (البته میدونیم که به طور کلی سئو جزء کلمات سخت ایران مثل تور نیست!)

 

 

کدوم یکی از این دو تا استراتژی سئو داخلی بهتره؟

به طور دقیق نمیشه گفت، چون کسب و کار تا کسب و کار متفاوته ولی شاید بشه گفت با تقریب خوبی استراتژی سئو داخلی اول یعنی شروع با گنده لات بهتر باشه.

بدون استراتژی سئو داخلی شک نکنید که به احتمال زیاد کل پروسه سئو داخلی شکست خواهد خورد.

 

 

 

اهمیت رعایت نکات تولید محتوا بر سئو داخلی

 

 

 

سئو داخلی با تولید محتوا

از این جا به بعد سئو داخلی (on page seo) همش میشه تولید محتوا کاربر و گوگل پسند. حتماً اول مقاله رو به رو را مطالعه نمایید: آموزش تولید محتوا

 

 

خب بیایم یک خلاصه بگیم:

 

 

تاثیر تیترها در سئو داخلی

گام اول در تولید محتوا برای سئو داخلی این است که در هر مقاله یا نوشته‌ای که قرار است آن را سئو کنیم یک تیتر h1 داشته باشیم و هر چندتا از بقیه تیترها ولی ترتیب تیترها رعایت شود!

یعنی عنوان مقالمون که میشه تیتر h1 بعد مثلاً تیتر h2، تیتر h3، تیتر h3، تیتر h4، تیتر h2 و… یعنی نیایم اول تیتر h2 بگذاریم بعد بریم یکهو تیتر h6، بعد تیتر h3 و… . به ترتیب و با نظم از هر تا hی که میخواید استفاده کنید.

 

پیشنهاد ما به شما مقاله:

فن بیان

کتاب تدریس

تولید محتوای متنی

آموزش برگزاری کلاس آنلاین 

بهترین سایت برگزاری وبینار

 

 

 

تاثیر تصاویر در سئو داخلی

برای سئو داخلی تصاویر شاخص و کلاً تصاویری که استفاده میکنید دو تا کار باید انجام دهید:

سئو داخلی تصاویر از نظر حجم

سه تا پارامتر را باید رعایت کند:

  1. با کیفیت باشد.
  2. در عین داشتن کیفیت کم حجم باشند.
  3. کپی نباشند (خودتان آن عکس را تولید کرده باشید)

برای این که از نظر تصاویر سئو داخلی شما تکمیل شود، باید اولاً با فتوشاپ عکس‌ها را شخصی سازی کنید، خروجی save for web را بزنید تا حجمش کاهش یابد، با استفاده از سایت هایی که کاهش حجم میدهند عکس را در عین نگه داشتن کیفیت، حجمش را کاهش دهند.

 

و در نهایت از پلاگین‌های تبدیل فرمت عکس به webp استفاده کنید (مثل WP Smush) تا سئو داخلی تصاویر بخش اولش تمام شود.

 

 

سئو داخلی تصاویر از نظر محتوا

برای محتوا سئو داخلی تصاویر باید دو تا کار انجام دهیم:

  1. عنوان انگلیسی شامل کلمه کلیدی یا lsi (lsi یعنی کلمات مرتبط غیر هم خانواده مثل سئو و گوگل، گوگل برای سئو یک lsi است یعنی مرتبطه ولی از نظر ظاهری و… باهاش یکی نیست)
  2. از alt یا آلت تصاویر استفاده کنید. alt تصاویر چیه؟ یعنی اگر سرعت اینترنت کاربرتون ضعیف بود و عکس براش لود نشد یک متنی باشه که نشون بده این تصویر در مود چی بوده و در حقیقت کاربران با اینترنت ضعیف را از خماری در بیاره! وقتی میخواید عکس را قرار بدید یک قسمتی وجود داره به اسم متن جایگزین که همون alt خودمونه!

پیشنهاد ما به شما مقاله: تجهیزات تولید محتوا 

 

 

 

سئو داخلی بدنه متن

برای سئو داخلی بدنه متن باید نکات زیر را رعایت کنیم:

  • از اینتر استفاده کنیم. متنمون را پشت سرهم ننویسیم. و مثلاً بعد از نهایتاً سه الی چهار خط یک اینتر بزنیم. چرا؟ چون کاربر چشمش خسته میشه و احتمالاً سایت ما را میبنده میره سراغ سایت بعدی و گوگل میگه سایتت به درد نمیخوره پس نمره منفی.
  • از نقل قول استفاده متیم
  • از فهرست عددی استفاده کنیم.
  • از لیست نشانه دار مثل همین (نقطه به جای عدد پشت هر بخش) استفاده کنیم.

 

 

طول محتوا برای سئو داخلی

هیچ فرمول قطعی برای طول محتوا وجود نداره ولی هر چه قدر مقالتون کاملتر باشه خب کاربر بیشتر میمونه ولی الکی هیچ چیزی را کشش ندیم چون کاربرا میفهمن در نتیجه حوصلشون سر میره در نهایت سایت ما را میبندن و باعث میشن سئو داخلی ما از بین بره!

این مقاله از دستت در نره!: آموزش تولید محتوا آموزشی 

 

 

انتخاب شغل

 

 

 

تاثیر بولد و ایتالیک بر سئو داخلی

هر چند که تاثیر بولد و ایتالیک بر سئو داخلی قطعی نیست ولی بهتر که برای فهم بهتر گوگل کلمه کلیدیمون را در هر مقاله یک بار بولد (bold) یا ایتالیک کنیم. حواسمون باشه که دیگه کل کلمات کلیدیمون را در مقاله مثلاً بلد نکنیم. (کلاً زیاده روی در هیچ کاری نکنیم!)

 

 

تاثیر تعداد به کار بردن کلمه کلیدی بر سئو داخلی

در سئو داخلی خیلی مهم است که چگالی کلمه کلیدی ما اولاً طبیعی باشد یعنیجوری که اگر خودتون یا یک شخص مقاله را بخونه نگه چرا انقدر الکی این کلمه را تکرار کردی و دوماً به گونه‌ای باشد که گوگل بفهمه که این مقاله در مورد چیه!

نگران نباشید برای بررسی چگالی کلمه کلیدی (یعنی تعداد استفاده از کلمه کلیدی تقسیم بر کل متن) پلاگین رنک مث به شما تقلب میرساند!

 

 

تاثیر لینک داخلی بر سئو داخلی

شاید مهمترین کار سئو داخلی همین لینک سازی داخلی باشه. ولی این اصلاً نیاز به توضیح نداره که ما باید کاربر و گوگل را داخل سایت خودمون نگه داریم و در ضمن به گوگل بگیم ببین جناب گوگل از نظر من این کلمه کلیدی مال این مقالمه پس با کلمات کلیدی هر مقاله به اون مقاله لینک میدهیم. بیاید با یک مثال نحوه لینک داخلی را مرور کنیم:

 

مثلاً در  سایت ب م م یک مقاله‌ای قرار است نوشته شود که در آن کلمات آموزش تدریس مجازی ، روش تدریس ،شغل ، بهترین شغل مهندسی ، آموزش برگزاری کلاس آنلاین ، بهترین قالب آموزشی ، قیمت گذاری محصولات آموزشی ، بهترین شغل برای خانم ها و… وجود دارد. و ما از قبل مقالاتی با این کلمات کلیدی در سایت داریم.

 

دیدید در جمله بالا تمام کلمات آموزش تدریس و… را لینک دادیم به مقالش با کلمه کلیدی خودش. به همین راحتی به همین خوشمزگی:)

 

 

تاثیر لینک به خارج بر روی سئو داخلی

یکی دیگر از موارد بسیار مهم و حساس در سئو داخلی ساختن لینک به خارج درست است.لینک به خارج یعنی این که ما به وب سایت های دیگه داخل مقالمون لینک بدهیم. به طور کلی در سئو داخلی ما دو نوع لینک به خارج داریم:

  1. Do follow: یعنی به گوگل میگیم ببین این سایت از نظر من معتبره. برای چه سایت‌هایی باید استفاده کنیم؟ سایت های معتبر غیر رقیب! مثلاً اگر داریم از سئو داخلی مینویسم سایت متمم (لینک)، سایت backlinko، سایت moz، سایت searchenginejournal، سایت ahrefs و… که سایت‌های معتبری هستند و البته رقیب هم نیستند لینک میدهم.
  2. No follow: یعنی به گوگل میگیم ببین حواسم به این سایت‌ها هم تو مقالم هست ولی از اعتبارشون خبری ندارم. این نوع لینک را برای سایت‌های رقیب ولی در عین حال معتبر استفاده میکنیم. مثلاً سئوکار (سایتش)، رادزاد (سایتش) و…

 

 

پس در سئو داخلی حتماً به سایت‌های معتبر لینک بدهیم به رقبا نو فالو و به غیر رقبا دو فالو. این که چه جوری دو فالو و نو فالو لینک دهیم با استفاده از امکانات رنک مث است.

 

 

 

پیشنهاد مطالعه مقاله:

بهترین شغل برای افراد برونگرا

تمام! سئو داخلی را ترکونیدیم. اگر سوال یا نظری دارید خیلی خوشحال میشیم با بچه‌های ب م م در میان بگذاید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *