شغل فریلنسری چیست؟ 3 گام ساده برای موفقیت در فریلنسری چیست؟

شغل فریلنسری

 

شغل فریلنسری چیست؟ فریلنسر کیست؟ چطور از فریلنسری درآمد کسب کنیم؟ بهترین شغل فریلنسری از نظر درآمد، سرعت درآمدزایی و جای پیشرفت چیست؟ مزایا و معایب هر کدام از مشاغل آزادکاری چیست؟ راه های افزایش درآمد فریلنسری کدام اند؟

اگر به دنبال بهترین شغل با آزادی عمل نسبتا بالا هستید حتما در این مقاله با من همراه بمانید تا با پاسخ به سوال های بالا، دید نسبتا خوبی به شغل فریلنسری پیدا نماییم و بتوانیم انتخاب بهتری داشته باشیم.

برای اینکه بتوانیم در زمینه کسبوکار انتخاب بهتری داشته باشیم، بهتر است در کنار مطالعه این مقاله، مقاله های زیر را بررسی کنیم تا بیش از پیش احتمال موفقیت خود در دنیای کسب و کار را افزایش دهیم:

 

 

آموزش دیجیتال مارکتینگ

 

 

فریلنسری چیست؟

فریلنسری شکلی از خوداشتغالی است که در آن، افراد خدمات خود را بر اساس پروژه به مشتریان ارائه می دهند.

فریلنسرها بر اساس شرایط و مهارت خود پروژه میگیرند، ساعت ها و نرخ های خود را تعیین می کنند و مسئول مالیات، بیمه و سایر هزینه های مربوط به تجارت خود هستند یا به عبارتی یک فریلنسر همه کاره خودش است.

فریلنسرها می توانند در صنایع مختلفی از جمله تولید محتوا ، طراحی گرافیک و طراحی لوگو ، توسعه وب و طراحی سایت آموزشی، مدیریت رسانه های اجتماعی و بسیاری دیگر کار کنند.

فریلنسری به یک انتخاب شغلی محبوب برای بسیاری از افراد در سراسر جهان و به خصوص در ایران به دلیل حقوق پایین کارمندی تبدیل شده است.

انعطاف پذیری، استقلال و فرصتی برای کار بر اساس شرایط خود را ارائه می دهد.

آزادکاری یا همان (freelancer-job) در چند سال گذشته با ظهور اینترنت و توانایی برقراری ارتباط با مشتریان از هر کجای دنیا به طور تصاعدی رشد کرده است.

 

بیاید یکم کلیشه ها و کلمات نامفهوم را فراموش کنیم و یکم خودمونیش کنیم ببینیم چه خبره چون فرمول ساده است:

یک مهارت را یاد بگیر، به افرادی که به مهارت تو نیاز دارند به صورت پروژه ای بر سر یک مبلغ توافق کن و از این راه کسب درآمد کن!

 

 

یک فرصت ویژه

پول و ثروت زیاد فقط از شغل آدم میاد، بقیش مزخرفاتی هست که برامون نون و آب نمیشه!
اگر تو هم رویای این را داری که از راه درست و حلال به پول برسی، همین الان دوره مسیر کسب ثروت را بررسی کن:

 

 

 

مزایای شغل فریلنسری

برای اینکه بدونیم چرا اصلا باید بریم سراغ یک همچین کاری اول از همه باید ببینیم چه مزایایی برای ما داره تا بعد با سبک سنگین کردن ببینیم آیا به درد ما میخوره یا نه!

 

انعطاف پذیری

یکی از بزرگترین مزایای شغل فریلنسری انعطاف پذیری آن است. فریلنسرها می توانند ساعات کاری و نوع کار خود را از هر جایی انتخاب کنند، به شرطی که به اینترنت متصل باشند.

انعطاف پذیری بدان معناست که فریلنسرها می توانند به سایر تعهدات خود مانند خانواده یا مسافرت عمل کنند و تعادل بین کار و زندگی بهتری داشته باشند.

 

آموزش فن بیان

 

تنوع

شغل فریلنسری فرصت کار بر روی پروژه های مختلف را برای مشتریان مختلف فراهم می کند. این می تواند کار را جذاب و چالش برانگیز نگه دارد و همچنین فرصت هایی را برای توسعه مهارت های جدید فراهم می کند.

تصور کنید که شما مثلا میخواهید به صورت یک طراح سایت پروژه بگیرید و کسب درآمد کنید.

حالا متوجه میشوید که سایت ها برای موفقیت به چیزی به اسم سئو نیاز دارند!

اینجاست که با خود میگویید پول خوبی دارد فقط کافی است روزی 2 الی 3 ساعت وقت بگذارم و نکات آموزش سئو سایت آموزشی را میخوانم تا درآمدم چند برابر شود!

 

 

آموزش پاورپوینت

 

استقلال

فریلنسرها رئیس خود هستند و کنترل کاملی بر کار خود و نحوه عملکردشان دارند.

این بدان معناست که آنها می توانند انتخاب کنند که روی کدام پروژه ها کار کنند، چه مقدار هزینه تعیین کنند و چه زمانی مرخصی بگیرند.

این استقلال می تواند بسیار جذاب باشد و منجر به احساس رضایت و رضایت بیشتر شود.

وقتی آقا بالاسری نباشد که گیرهای الکی بدهد و عزت نفس ما را کاهش دهد با اعتماد به نفس بیشتری به مقاصدی که تعیین کردیم، میرسیم.

البته این استقلال میتواند چالشی برای شغل فریلنسری باشد چرا که اگر فردی بازیگوش باشیم مدام کارها را پشت گوش میندازیم، بهتر است برای جلوگیری از دست دادن پروژه ها و پول های نازنین، آموزش های زیر را بررسی نمایید:

  1. آموزش هدف گذاری
  2. آموزش مدیریت زمان
  3. آموزش برنامه ریزی

 

 

آموزش وبینار

 

 

پتانسیل درآمد بالاتر

فریلنسرها این پتانسیل را دارند که بیشتر از کارمندان سنتی درآمد کسب کنند زیرا می توانند نرخ های بالاتری را برای خدمات خود دریافت کنند. این به این دلیل است که آنها مسئول مالیات، بیمه و سایر هزینه های مربوط به تجارت خود هستند.

شغل فریلنسری به دلیل اینکه خودمان همه کاره هستیم و به علاوه میتوانیم از درون خانه پروژه بگیریم و هزینه جا و مکان ندهیم پول بیشتری برای ما به ارمغان می آورد.

به هر حال همین که بدانیم مفت خوری نیست که بخواهد ثمره تلاش ما را بخورد، خودش جای شکر دارد!

 

معایب شغل فریلنسری

در کنار این همه جذابیت فوق العاده که شغل فریلنسری برای ما عاشقان راه کسب و کار دارد، یکسری معایب هم دارد که شاید برای ما چالش برانگیز باشد.

در زیر به مهمترین معایب این کار اشاره میکنیم و تا جای ممکن راه برطرف کردن این چالش را با هم بررسی میناییم.

 

درآمد مجهول

یکی از بزرگترین معایب شغل فریلنسری مجهول بودن میزان درآمد است.

فریلنسرها اغلب مجبورند بگردند به دنبال مشتری و پروژه های نون و آب دار که این می تواند چالش برانگیز باشد.

به خصوص در ابتدای راهی که هنوز اعتماد به نفس کافی برای مذاکره ندارید و وقتی کارفرما میپرسد نمونه کار زیاد حرفی برای زدن نداریم.

این هایی که گفتیم یعنی:

  1. اعتماد: در ابتدا اعتمادسازی و جذب مشتری یکم چالش برانگیز است که میتوانیم با آموزش متقاعدسازی و کنترل زبان بدن خود با آموزش زبان بدن، افراد و صاحبان پروژه را متقاعد کنیم کار را به ما بدهند.
  2. فروش: حتی بعد از گرفتن اولین پروژه ها، افزایش فروش خدمات نیاز به تخصص دارد که میتوانیم با آموزش فروش و آموزش فروش تلفنی خدمات فریلنسری خودمان را سریعتر به فروش برسانیم.
  3. حساب: چون شغل فریلنسری پروژه محور است، نمیتوانیم روی درآمدمان حساب کنیم و راه حل آن تبلیغ کردن است که به راحتی با آموزش تبلیغات به علاوه آموزش تبلیغ نویسی و آموزش تبلیغات در اینستاگرام به راحتی مشتریانی را برای خودمان جذب کنیم.

همچنین میتوانیم برای گرفتن پروژه های جذاب از سایت های واسطی استفاده کنیم که فقط کافی است سرچ کنیم پروژه استخدام فریلنسر (+) و از سایت هایی مثل پونیشا، کارلنسر، انجام میدم و غیره پروژه ببگیرید که در این صورت درصدی از درآمدتان را این سایت ها به عنوان حق الزحمه بر میدارند.

 

 

بهترین قالب فروشگاهی وردپرس

 

 

فقدان مزایا

فریلنسرها از مزایایی مانند بیمه درمانی، مرخصی با حقوق، یا مرخصی استعلاجی برخوردار نیستند.

در حقیقت فقدان مزایا به این معناست که افراد آزادکار بایدخودشان به فکر تهیه کردن بیمه برای خودشان باشند و بخشی از پول های خود را برای مرخصی و تعطیلات پس انداز کنند.

همچنین برخی از شرکت ها (به خصوص از نوع دولتی یا خصولتی) ممکن است کمک هزینه یا وام خرید خانه، ماشین و… دهند که اگر زرنگ باشیم میتوانیم خودمان خیلی بیشترش را در بیاوریم.

 

خود مدیریتی

افرادی که شغل فریلنسری دارند مسئول مدیریت کردن زمان خود، تعیین ضرب الاجل و برآورده کردن انتظارات مشتریان خود هستند.

همانطوری که قبلا هم گفتیم این می تواند برای یک فرد بازی گوش چالش برانگیز باشد که گفتیم راه حل چیست!

 

انزوا

فریلنسرها اغلب به تنهایی کار می کنند که می تواند منجر به احساس انزوا و تنهایی شود.

علی رغم این که تنهایی و نداشتن مدیر و همکار می تواند برای خیلی از ما جذاب باشد ممکن است برای کسانی که برونگرا هستند یا احساس تنهایی ادیتشان میکند، کمی چالش برانگیز باشد.

راه حل این چالش این است که کارهای مربوط به شغل فریلنسری را ببریم در فضاهای کار اشتراکی یا محیط هایی که افراد بیشتری حضور دارند مثل باغ کتاب در تهران.

 

بهترین هاست

 

 

چگونه به یک فریلنسر موفق تبدیل شویم

حالا که فهمیدیم شغل فریلنسری چیست و مزایا و معایب آن کدامند، اکنون لازم است که با هم بررسی کنیم که چطور گلیم خودمان را در این جنگل پر منفعت و پر گرگ از آب بیرون بکشیم و به پول و پروژه زیاد برسیم یا به عبارتی، همانطور که در عنوان گفتیم 3 گام ساده برای موفقیت در فریلنسری چیست؟

3 گام ساده ولی ضروری برای موفقیت در شغل فریلنسری عبارتند از:

  1. جایگاه
  2. نمونه کار
  3. شبکه سازی

در زیر هر مورد را بررسی خواهیم کرد:

 

1. جایگاه خود را شناسایی کنید

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک فریلنسر موفق، شناسایی جایگاه خود است، برای اینکه جایگاه خود را شناسایی کنید به این سوالا جواب بدهید:

  1. چه خدماتی را می خواهید ارائه دهید؟
  2. مهارت ها و نقاط قوت شما چیست؟
  3. در چه صنعتی می خواهید کار کنید؟

پاسخ دادن به این سوالات به شما کمک می کند تا روی یک حوزه خاص تمرکز کنید و از رقبا متمایز شوید.

بازی بازی نکنید، از بین کارهای زیر یکی را که فکر میکنید بیشتر باهاش حال میکنید را انتخاب کنید و مطمئن باشید که همش نون و آب خوبی دارد:

 

1. تدریس

پولسازترین، کم زحمت ترین و با پرستیژترین شغل فریلنسری چیزی جز تدریس نیست. یک دوره ضبط میکنی و میفرشی! برای یادگیری درآمد از آموزش مقاله کسب درآمد از تدریس را بخون!

 

2. سئو

سئو یعنی کاری کنیم وقتی کسی سرچ میکنه سایت ما (کارفرما) در نتیجه بالاتری قرار بگیره. یعنی کسی سرچ میکنه گوشی موبایل، سایت ما بالاتر از دیجی کالا و.. به کاربر نشون داده بشه.

 

 

قانون جذب

 

3. طراحی سایت

همه کسبوکارها دارن اینترنتی میشن و در نتیجه نیاز به سایت دارند.

فرقی نمیکند که بخواهید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید یا سایت آموزشی به هر حال مردم به طراحی سایت نیاز دارند و این یعنی یک فرصت برای ما که با یادگیری طراحی سایت آموزشی پول خوبی به جیب بزنیم.

 

4. طراحی لوگو

هر کسب و کار یا پرسونال برندی نیاز به لوگو دارد، پس همیشه بازارش برای ما گرم است.

فقط کافی است یکم ذوق هنری داشته باشیم تا با یادگیری اصول و کار با نرم افزار مربوطه پروژههای زیادی را بگیریم.

 

5. محتوا

سایت ها و شبکه های اجتماعی افراد و کسبوکارها نیاز به محتوا آن هم به مقدار زیاد و با کیفیت دارد و چون پروسه تولید، تدوین و انتشار کار پر اهمیتی هست یک فرصت جذاب برای درآمدزایی محسوب میشود.

برای اینکه بتوانید وارد بازار محتوا بشوید و از آن به سرعت به درآمد برسید کافی است مقاله های زیر را مطالعه نمایید:

 

با خواندن مقالات بالا میتوانید مطمئن شوید که برای کسب درآمد از تولید محتوا به عنوان شغل فریلنسری تا حد بسیار خوبی آماده هستید.

 

 

 

آموزش امنیت وردپرس

 

6. زبان

همیشه زبان یکی از پر درآمدترین کارها بوده، هست و خواهد بود.

از ترجمه متون تخصصی، تا تدریس، تا ترجمه مدرک و حتی گرفتن تبلیغ پیج های آموزش زبان.

در هر صورت زبان نون و آب دارد!

به غیر از درآمد مستقیمی که زبان برای ما به ارمغان می آورد، امکان پیشرفت در سایر جنبه های زندیگ را نیز برای ما فراهم میکند.

مقاله های زیر را برای موفقیت در این حوزه بخوانید:

 

غیر از موارد بالا، کاری که بتوان به عنوان شغل فریلنسری رویش حساب کرد وجود ندارد. پس یکی از موارد بالا را انتخاب کن و تمام!

 

 

آموزش هوش هیجانی

 

2. نمونه کار

یک نمونه کار برای فریلنسرها در هر زمینه ای ضروری است تا کار خود را به نمایش بگذارند و مشتریان بالقوه را جذب کنند.

نمونه کار باید شامل نمونه هایی از بهترین کار شما باشد و مهارت و تخصص شما را نشان دهد.

نمونه کارها شما باید به راحتی به صورت آنلاین در دسترس باشد و به طور منظم به روز شود.

در حقیقت شما باید با نمونه کار ثابت کنید که توان گرفتن پروژه را دارید و نمیخواهید وقت و سرمایه افراد را هدر بدهید.

خودمان را جای کارفرما بگذاریم میبینیم که بدون داشتن پروژه موفق و قابل ارائه ریسک دادن پروژه خیلی زیاد است و شاید بهتر باشد بگردیم دنبال فرد دیگر!

برای خودتان سایت بزنید، محتوا تولید کنید، در اینستاگرام یا دیگر شبکه های اجتماعی فعالیت کنید تا دیگران ببینند که میتوانید.

 

 

کنترل خشم

 

3. شبکه سازی

شبکه سازی یعنی این که حضور فعال در جمع های مربوط به حوزه خود داشته باشید.

یعنی مثلا اگر طراح سایت هستید، اولا طراحان سایت فریلنسر دیگر را بشناسید و دوما با افرادی که در حوزه ای غیر از حوزه شما ولی مرتبط با شماست با افراد ارتباط برقرا کنید.

مثلا در زمینه شغل فریلنسری طراحی سایت، علاوه بر اینکه باید طراحان سایت شما را بشناسند، باید سئوکاران، طراحان لوگو و تولید کنندگان محتوا هم بدانند که شما طراح سایت حرفه ای هستید تا در صورت لزوم پرژه هایی را برای شما دست و پا کنند و شما هم اگر موردی پیش آمد به آن ها اطلاع دهید.

 

پیشنهاد مطالعه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *