شغل چیست؟ بهترین شغل چیست؟ بهترین کار جهان چیست؟ پر درآمدترین شغل برای ما چه میتواند باشد؟ از یک کار چه انتظاراتی باید داشته باشیم؟ نیازهایی که کار انتخابی ما باید برطرف بکند، چیست؟ علاقه زیاد، درآمد بالا، ساعت کاری، فاصله تا محل سکونت، افزایش عزت نفس (احساس ارزشمندی)، افزایش اعتماد به نفس (خودباوری) و احساس رضایت درونی، اعتبار اجتماعی، کم کردن روی دشمن یا…؟
ممکن است ما همین الان کاری داشته باشیم که حتی پول خوبی دارد و افزایش درآمد آن زیاد دور از دسترس به نظر نمیرسد، ممکن است ما بخواهیم آموزش راه اندازی استارت آپ ببینیم ولی پول کافی نداشته باشیم، ممکن است همین الان از نظر مدیریت زمان و برنامه ریزی به دلیل دانشجو بودن، بچه داری و مواردی مثل این نتوانیم یک شغل تمام وقت پیدا کنیم و به جای آن به دنبال شغل دوم و یا حتی شغل خانگی باشیم یا چالشهایی مثل این موارد!
مهم نیست! در این مقاله به شما یاد خواهم داد که بهترین انتخاب کار برای شما بدون سرمایه، بدون وقت کافی و حتی بدون نیاز به خروج از منزل چه میتواند باشد تا در هر نقطه از زندگی که هستید، بتوانید بدون دغدغه بهترین شغل را برای خود انتخاب نمایید.
ما در بمم بره صورت تخصصی برای دستههای مختلف افراد بهترین کار جهان را معرفی کردهایم مثلا برای خانمها مقاله بهترین کار برای خانم ها، برای مهندسان مقاله بهترین کار مهندسی، برای افراد درونگرا و برونگرا به ترتیب مقالههای بهترین شغل برای افراد درونگرا و بهترین شغل برای افراد برونگرا و کار مناسب افراد ENFJ را ارائه دادهایم.
بهترین شغل این نیست!
اول از همه و حتی قبل از بررسی تعریف لازم است بگوییم که ما بر عکس خیلی از افراد فقط به موارد سطحی و واضحی مثل درآمد و امنیت برای معرفی بهترین شغل تکیه نمیکنیم و مثلا بگوییم خب این کار ماهی چند ده میلیون تومان یا چند هزار درآمد دلاری دارد و در خارج از ایران هم افراد زیادی دارند از این راه پول در میآورند و حتی فلان شخص معروف گفته است این کار آیندهدارترین کار جهان است.
نه! ما میخواهیم واقعا و اصولی به بهترین شغل جهان با تکیه بر علوم روانشناسی و انسانشناسی بپردازیم.
یک فرصت ویژه
پول و ثروت زیاد فقط از شغل آدم میاد، بقیش مزخرفاتی هست که برامون نون و آب نمیشه!
اگر تو هم رویای این را داری که از راه درست و حلال به پول برسی، همین الان دوره مسیر کسب ثروت را بررسی کن:
اشتباه نکنیم. منظور ما این نیست که پول بیاهمیت است یا اگر فلان سازمان یا بهمان فرد معروف گفته این کار خیلی آیندهدار است ما آن را نقض کنیم. منظور ما این است که ما باید خوشبخت شویم، باید موفق شویم!
در این راه به پول نیاز داریم؟ بله.
به امنیت شغلی نیاز داریم؟ بله.
به پیشرفت نیاز داریم؟ قطعا بله.
اما آیا این موارد کافی است؟ صد در صد جواب این سوال خیر است!
میخواهید بهترین شغل را برای خود انتخاب کنید؟ تا آخر این آموزش با ما همراه بمانید تا بدانید چه معیارهای ساده و پیچیدهای برای انتخاب کار وجود دارد که معمولا جایی به آنها نمیپردازد و فقط میگویند این کار را بکن چون این شرایط را در ایران یا خارج از ایران دارد!
بعد که فهمیدیم چه معیارهایی وجود دارد تازه باید با هم بررسی کنیم، ببینیم بر اساس شرایط ما، کدام یک از شغلها میتواند این معیارها را داشته باشد. پس لازم است که به صورت دقیق و قدم به قدم تا آخر این آموزش با ما همراه بمانید، چرا که قرار است یکی از مهمترین انتخابهای زندگیمان را با هم انجام دهیم.
شغل چیست؟
شاید اولین قدم برای اینکه بفهمیم بهترین یک پدیده چی هست، این باشد که اول تعریف دقیقی از آن ارائه کنیم تا با تعریف یکسان به ادامه مطلب بپردازیم!
منظور ما از شغل یا کار در این مقاله، فعالیتی است که برای ما درآمد دارد.
با این تعریف، فعالیتهایی مثل خانهداری (برای خودمان)، دانشجویی و… در این مقاله شغل حساب نمیشود.
گول نخوریم، کار کردن این نیست!
خیلیها فکر میکنند کار و شغل خاله بازیه! فکر میکنند باید یک جا استخدام بشن، پول مفت بهشون بدن و نازشون را بکشن، بهشون احترام بگذارن، حق سرویس، حق مسکن، حق فرزند و… بهشون بدن!
به قول یکم قدیمی ترها نون خوردن هم سخته! حالا درسته که ما قراره به شما یک شغل راحت، با احترام و درآمد زیادی بهتون معرفی کنیم ولی همیشه یادمون باشه که هزارتومنی زیر پای فیل خوابیده به خصوص اگر تازه میخوایم وارد بازار کار بشیم و هنوز هیچ رزومه و تجربه ای ندارید!
بزرگترین راز اولین شغل
تازه فارغ التحصیل شدی؟ تازه میخوای وارد دنیای مشاغل و کسب و کار بشی؟ میترسی شکست بخوری؟ میترسی بری مصاحبه شغلی بری، جواب رد بشنوی؟ میترسی وارد دنیای کارآفرینی بشی و شکست بخوری؟ میترسی سرمایه خودت یا بدتر از اون سرمایه پدرت را تلف کنی؟ آینده برات مبهمه؟ میخوای کار خودت را راه بیاندازی ولی نگران بازاریابی هستی؟ و…
نگران نباش! طبیعی تر از آن چیزی است که فکر می کنید، همه ی افرادی که میخواهند وارد دنیای کسب و کار و شغل جدید شوند همین چالش را دارند. فراموش نکنید که اولین انتخاب شما نباید شغل رویایی شما باشد. اگر متوجه شدید که انتخاب شما، آن چیزی نیست که انتظار داشتید، همیشه می توانید چیز جدیدی را امتحان کنید. اغلب، مهارت هایی که در انجام یک کار یاد می گیرید در کارهای دیگر هم به کار میآید.
شما میتونید از علاقتون پول در بیارید. فقط کافیه در دوره کسب درآمد از علاقه شرکت کنید. برای بررسی این فرصت همین الان روی لینک زیر کلیک نمایید:
بهترین شغل بر اساس نیازهای انسانی
شاید از هیچ راهی بهتر از گفتوگو دربارهی احتیاج یا نیازهای انسانی نتوان بهترین شغل را شناخت و پیدا کرد. شاید بتوان گفت انسان تنها از طریق شناخت نیازهایش است که میتواند به مقدار زیادی پی ببرد که اولاً الان در هر بخش از زندگی چه معیارهایی برای بهترین انتخاب باید داشته باشد و دوماً بهتر است برای بهبود زندگی در چه زمینهای تلاش کند و در نهایت حتی اصلاً بهترین انتخاب برای ما چه معنایی دارد.
همین الان مقالات بهترین شغل برای افراد برونگرا و بهترین شغل برای افراد درونگرا را که بر اساس تیپ شخصیتی است، مطالعه نمایید.
لازم است به این نکته اشاره کنیم که این نیازها به ملیت، فرهنگ و نژاد و … وابسته نیست و برای تمام انسانها برای انتخاب بهترین کسب و کار یکسان است.
میدانیم یکی از افرادی که درباره نیازهای انسانی تحقیقات بسیار جالب و از نظر علمی حاوی مطالب ارزشمندی ارائه کرده است، کسی نیست جز ابراهام مزلو.
ابراهام مزلو (ویکی پدیا) در تحقیقات خود از چیزی به اسم سلسله مراتب نیازها صحبت کرده است که به مرور توسط افراد دیگری از نظر دستهبندی کمی دچار تغییر شد. ما در انتخاب بهترین شغل در گام اول از نظریات ارزشمند این دانشمند بهره میبریم.
در حقیقت میتوان گفت دسته بندی که ما برای بهترین شغل به آن اشاره میکنیم دستهبندی است بر مبنای همان نظریات و تحقیقات مزلو که برای سادگی و البته کاربردپذیری، ما ساختار آن را بدون کاستن از کلیت مطلب تغییر دادهایم. ما در اینجا به طور کلی نیازهای انسانی را به هفت دسته متفاوت تقسیم کنیم.
بهترین شغل بر اساس نیاز اول یا نیازهای فیزیکی
نیاز اول که جناب ابراهام مزلو آن را به عنوان نیازهای فیزیکی انسان معرفی کردهاست. نیازهایی مثل غذا، آب و نیاز جنسی و… در این دسته قرار میگیرند. در زمینه انتخاب بهترین شغل میتوان این نیاز را بر اساس نیاز به درامد مناسب دانست که بتواند این نیازهای ما را به صورت مستقیم یا غیر مستقیم بر طرف کند.
بهترین شغل بر اساس نیاز دوم یا نیاز به امنیت و آرامش
نیاز دوم ما نیاز به امنیت و آرامش است. که منظور از امنیت و آرامش در این مورد نبود تهدید برای سلامتی و نیازهای اساسی شماره یک (نیازهای فیزیکی) است. برای انتخاب بهترین انتخاب میتوان این مورد را با داشتنن آینده شغلی و وجود آن در طول زمان یکی دانست.
به عنوان مثال تولید ماسک در دوران کرونا شاید یک کسب و کار پر سود باشد ولی در دراز مدت احتمالاً نمیتوان آن را بهترین کار دانست.
پیشنهاد مطالعه مقاله:
مزلو نیاز نیازهای فیزیکی و امنیت و آرامش انسان را به عنوان نیاز واقعی یا real need معرفی کرده است، به عبارت دیگر در صورت براورده نشد این نیازها زندگی انسان به خطر میافتد.
البته باید به این نکته مهم توجه نمود که چون بهترین کسب و کار را با سیستم سلسله مراتب نیازها داریم مورد بررسی قرار میدهیم، انسان وقتی که نیازهای فیزیکی و مادیش برآورده شد به فکر شغلی با امنیت و آرامش میافتد ولی اگر امنیت و آرامش داشته باشد و به هر دلیلی نتواند نیازهای شماره یک خودش یعنی نیازهای فیزیکی خود مثل نیاز به غذا را ارضاء کند امنیت و آرامش خود را به خطر انداخته تا نیاز شماره یکی را که پایه و اساس زندگی هست را ارضاء کند.
اگر مهندس هستید و به دنبال کسب و کار هستید همین الان مقالات، شغل مهندسی مکانیک، شغل برق و مهندسی برق قدرت را بخوانید.
پس اگر شخصی شغلی مثل کارمند رسمی داشته باشد که آینده و امنیت او (امنیت شغلی) تضمین شده باشد ولی درآمد کافی نداشته باشد این امکان وجود دارد که او مثلاً کار غیر قانونی مثل گرفتن زیر میزی، اختلاص و… امنیت خود را به خطر اداخته تا نیاز شماره اول که داشتن درامد کافی است را بر طرف کند.
قبل از هر چیز مقاله زیر را بخوانید:
همچنین این دو نیاز به عنوان نیازهای مبتنی بر کمبود یا deficiancy need معرفی شدهاست؛ یعنی این نیازها معمولاً از بر هم خوردن یک تعادل درونی یا بیرونی به وجود آمده و در نتیجه ما برای برقرار کردن آن تعادل به دنبال رفع آن نیاز میرویم.
یعنی به عبارتی انتخاب بهترین شغل فقط به درآمد و آینده کار ختم نمیشود. به عنوان مثال اگر هر کدام از ما درامد سالانه 70.000 دلار (دو میلیارد تومان) درآمد داشته باشیم و از طرفی مطمئن باشیم که این درآمد به صورت پیوسته در طول زندگی ما وجود دارد، برای ما کافی خواهد بود و حالا اگر این درامد بشود روزی 8000.000 دلار (240 میلیارد تومان) باز هم برای ما فرقی نخواهد کرد.
دقت کنیم که این اعداد و مثالها فقط برای روشن شدن مطلب است که بگوییم بهترین شغل از یک جایی به بعد فقط درامد نیست. حالا این حداقل درامد برای افراد متفاوت، بسیار متفاوت است. پس باید در انتخاب بهترین کسب و کار حواسمان به بقیه پارامترها و معیارهای انتخابمان باشد.
نیاز شماره سه تا هفت انسانی برای انتخاب بهترین کسب وکار برعکس نیازهای اول و دوم نیازهایی حقیقی هستند یعنی ابتدا باید آنها را برای موفقیت و احساس رضایت درونی خود پدید آوریم و در گام بعدی به هر اندازه که میتوانیم تلاش کنیم که با بهترین شغل ممکن، رفع این نیازها بپردازیم.
بهترین شغل بر اساس نیاز سوم یا نیاز به عشق
نیاز شماره سه انسان عشق و تعلق داشتن است. درباره تعریف عشق جملات، متنها و کتابهای فراوانی نوشته شده است، به نظر میرسد عشق معنایی است که در وجود هر انسانی وجود دارد که زبان از بیان تعریف آن ناتوان است.
ولی به طور کلی در مبحث انتخاب شغل میتوان گفت منظور از عشق و تعلق داشتن این است که بدون توقع مالی، کسب و کارمان را دوست بداریم.
این نیاز ابتدا باید توسط انسان درک و بوجود آورده شود و سپس برای رفع آن آموزش مناسب ببیند. این نیاز داشتن عشق به کاری که قرار است انجام دهیم برعکس نیازهای یک و دو، مبتنی بر کمبود نیست و هر چه قدر این نیاز بهتر و بیشتر توسط کسب و کاری برای فردی برطرف شود، میتوان گفت این بهترین شغل برای آن فرد است.
پس بعد از اینکه درآمد و امنیت توسط شغل انتخابی ما تضمین و فراهم شد لازم است که ما بتوانیم به آن بیزینس به دید کاری دوست داشتنی نگاه کنیم.
بهترین شغل بر اساس نیاز چهارم یا نیاز به دانایی و دانش
نیاز چهارم، نیاز به دانایی و آگاهی در شغل انتخابی ما است. اکنون که ما در هزارهی سوم میلادی در حال زیستن هستیم و این هزاره به عنوان عصر اطلاعات معروف است، به شدت نیازمند آنیم که اولاً نسبت به مسائل علوم انسانی دوماً درباره بیزینس و حرفه خود و سوماً در مورد اطلاعات عمومی، مطلع باشیم.
آیا این کسب و کاری که ما به عنوان بهترین شغل از آن یاد میکنیم دانش ما را در طول زمان افزایش میدهد و به رشد و تعالی شخصیت ما کمک میکند؟ یا به عبارتی آیا این شغل بر مبنای اطلاعات ما است یا بر اساس امکاناتی مثل پارتی، سرمایه و … .
بهترین کار بر اساس نیاز پنجم یا نیاز به هنر
آیاانتخاب ما به عنوان بهترین شغل ، هنر و زیبایی در آن وجود دارد؟ بعضی از کسبوکارها هستند که بسیار از نظر درآمدی، امنیت و جذاب بودن و عشق به کار در جایگاه بالایی هستند ولی رگههایی از هنر را کمتر در آن میتوان دید.
به عنوان مثال شغلهای تدرس، طراحی فرانت اند، تولید محتوا و… که داخلشان ریشههایی از هنر و زیبایی بیشتری نهفته است شاید از نظر نیاز هنر و زیبایی بتوانند انتخاب مناسبتری نسبت به شغلی مثل دلالی باشد.
بهترین کسب و کار بر اساس نیاز ششم یا نیاز به بهبود عزت نفس
نیاز شماره شش در انتخاب بهترین شغل، نیاز به بهبود عزت نفس و خود دوستی است. هر فرد سالمی نیاز دارد دوست داشته باشد و دوستش داشته باشند.
بهترین انتخاب باید به گونهای باشد که اولاً احساس خود دوستی را در ما برانگیزاند و دوماً دیگران هم به واسطه این شغل ما را بیشتر دوست داشته باشند.
شاید کاری مثل مدیر میانی یک سازمانی (که میدانیم به طور سیستماتیک فاسد است و از دست ما کاری بر نمیآید)، از نظر درآمد، امنیت شغلی، عشق به کار، هنر رهبری و مدیریت نیازهای یک تا پنج ما را بر طرف کند، اما آیا احساسمان نسبت به خودمان بهتر خواهد شد؟ آیا به دیگران بیشتر کمک خواهیم کرد؟ آیا دیگران بیشتر ما را دوست خواهند داشت؟
بهترین شغل بر اساس نیاز سوم یا نیاز به بروز خود واقعی
نیاز شماره هفت برای بهترین شغل را میتوان به تحقق خود اختصاص داد. همه ما در طول زندگی و در جاهای مختلفی مثل مهمونی، جلسات و… نقاب هایی را بر شخصیت خود میزنیم.
با همه این اوصاف در خلوت و در ذهن خودمون همیشه یک شخصیت واحدی داریم که ب آن خود واقعی میگوییم. بهترین شغل، کاری است که ما بتوانیم زمانی که به آن مشغول هستیم خود واقعیمان باشیم. اگر دوست داریم شلوار جین و تیشرت بشویم، اگر دوست داریم غیر رسمی صحبت کنیم، اگر دوست داریم بیشتر شب ها کار کنیم، اگر دوست داریم مهربان باشیم و… با وجود این بهترین شغل بتوانیم باشیم!
انگیزه، میلی درونی برای رفع یک نیاز است. علت اینکه دوست داریم نیازهایمان را رفع کنیم این است که هر نیاز معمولا منجر به احساس بدی میشود. همه ما در زندگی دنبال احساس خوب هستیم و وقتی نیازی درون ما ایجاد میشود این احساس خوب را از بین میبرد یا کم میکند. پس تلاش میکنیم تا این احساس بد را از بین ببریم. در نهایت به همین دلیل در ما میل ایجاد میشود که این نیازها را با بهترین شغل ممکن رفع کنیم.
بهترین شغل بر اساس تمام معیارها
بهترین شغل بر اساس تمام معیارها تدریس است. چرا بهترین انتخاب دنیا در زمینه کسبوکار تدریس است؟ در ادامه به بررسی دلایل آن میپردازیم:
درآمد یا درامد
اصلاً مگه میشه از بهترین شغل دنیا گفت و در مورد درآمد یا درامد حرف نزد. بدون داشتن یک درآمد فوقالعاده بقیه موارد اصلاً اهمیت ندارد. به قول معروف: شیکم گشنه حرف حالیش نمیشه!
شغلهای قانونی با درآمد بالایی هستند مثل کارخانهدار بودن، سرمایهگذاری، دلالی ملک و… ولی یک سوال؟ افراد شاغل در این مشاغل چهقدر سرمایهگذاری داشتند؟ سود خالصشون از این درآمدها چه قدره؟ افراد موفق این شغل ها چهقدر سختی کشیدن تا به درآمد فوقالعاده برسند؟
و اما بهترین شغل دنیا یعنی تدریس و کسب و کار آموزشی! احتمالاً شما هم با من هم عقیده هستید که راه اندازی یک کسب و کار آموزشی با کمترین سرمایه ممکن، بدون ریسک و سختی کشیدن و تمام چیزهای منفی دیگه قابل انجام.
کافیه شما مثلاً دوازده ماه در مورد یک زمینه مطالعه داشته باشید و روشهای تدریس و پول درآوردن از آموزش را بلد باشید تا بعد از یک سال انقدر پول در بیارید که دیگه ندونید با پولاتون چیکار کنید!
اگر تصمیم گرفتید که بهترین شغل دنیا را داشته باشید مقالات زیر به شما خیلی کمک خواهد کرد:
شغل آدمهای موفقی که میشناسیم!
احتمالا شما افرادی مثل برایان تریسی (سایتش)، تونی رابینز (سایتش) و… را میشناسید که چه قدر از آموزش پول درمییارن ولی با احتمال بیشتری گرگ وال استریت را فیلمش را دیدید.
بله درسته گرگ وال استریت (اطلاعات بیشتر) یک آدم واقعیه و اسمش هم جردن بلفورد! حدس بزنید الان چی کار میکنه؟ درست حدس زدید داره از آموزش چندین برابر قبل پول درمییاره بدون سرمایه گذاری و کلاه گذاشتن سر ملت!!
امنیت شغلی
بهترین شغل دنیا از نظر خیلی ها امنترین شغل دنیا است .خیلی از مشاغل در دوران رکود اقتصادی از بین میرن و تمام زحمت های چند سالشون با یک اتفاق از بین میره. حتما شما هم با من هم عقیده هستید که واقعاً روش ننوشته که فردا وضعیت اقتصادی چه طوری قراره بشه. دلار قرار ده برابر بشه نصف قیمت بشه یا…
کسبوکارهای آموزشی نسبت به شرایط ناامن اقتصادی بیشترین تابآوری و امنیت را دارند، اما چرا؟
- اولاً سرمایه شما به عنوان یک مدرس و صاحب کسب و کار آموزشی دانش شما است که نه از بین میره و نه قیمت دلار و سکه روش اثری داره. پس از نظر حفظ سرمایه تدریس بهترین شغل دنیا است.
- دوماً در دوران رکود و بحران اقتصادی به دلیل اینکه خیلی از افراد شغل خودشون را در خطر میبینند به دنبال آموزشهای بیشتر برای کسب مزیت و برتری نسبت به رغبای خودشون هستند. پس شما کافیه یک زمینه درست را برای آموزش دادن انتخاب کنید (مثلاً آموزش فروش و…) تا تیک این گزینه هم بخوره.
- سوماً، در هر شرایط اقتصادی همیشه افرادی هستند که دستشون به دهنشون میرسه و شرایط به نفع اونها پیش میره. پس این افراد که دنبال پیشرفت بیشتر هستند میتوانند مشتری کسبوکار آموزشی شما شوند.
به عنوان مثال اگر ارزش پول ملی کاهش پیدا کنه یا تورم افزایش پیدا کنه افرادی که در کار صادرات یا تبادل ارز یا.. هستند، مسلماً سودشون کاهش که پیدا نمیکنه تازه افزایش هم پیدا میکنه! پس این افراد یا خانوادشون میتونن مشتری بالقوه کسبوکار آموزشی شما بشوند.
پس از از نظر امنیت هم تدریس بهترین شغل دنیاست.
فاصله تا محل سکونت
برای خیلی از افراد (من جمله خود من) یکی از مهمترین معیارها برای انتخاب بهترین شغل فاصله محل کار تا خونه است. مخصوصاً اگر توی یک شهری مثل تهران زندگی کنید که دیگه واقعاً معیار مهمیه. واقعاً آدم از ترافیک و بوق ماشین ها و… بعضی اوقات کلافه میشه:(
پس احتمالاً شما هم قبول دارید که شغلی میتونه بهترین شغل باشه که به محل سکونتمون نزدیک باشه؛ خبر خوب اینه که شما میتونید نه تنها از نزدیکترین محل به خونتون به دانشجوهاتون آموزش بدید بلکه میتونید از داخل اتاق خوابتون محصولات آموزشی را تولید کنید و آنها را به دست دانشجویان و دانشخواهان خودتون برسونید.
به همین راحتی و به همین خوشمزگی از نظر فاصله تا محل سکونت آموزش بهترین شغل دنیا است. فقط کافیه سایتی داشته باشید که از داخل منزل کارهای تدریس و آموزشتون را مدیریت کنید:
با استفاده از مقاله رو به رو رایگان برای خودتان سایتی طراحی کنید: طراحی سایت .
ساعت کاری
واقعاً ساعت کاری مهمه! از نظر ساعت کاری که دیگه اصلاً حرفی توش نیست که آموزش بهترین شغل دنیاست. همهی ما بعضی اوقات از ته دل میخوایم برای خودمون باشیم و حوصله کار کردن نداریم و بعضی روزها هم برعکس میتونیم تا دو برابر حد معمول کار کنیم.
هر مدرسی میتونه با حداقل ساعت کاری تازه نه هر کاری، کار و آموزشی که دوستش داره در هر ساعتی که بخواهد کلاس حضوری بگذاره و یا اصلاً ساعت دو نصفه شب آموزشهایی را ضبط و تولید کنه. یک روز بیست ساعت آموزش بگذاره و تولید کنه یک روز دیگه فقط بخوره و بخوابه!
برند شخصی (پرسنال برندینگ)
همه ما دوست داریم ما را دوست داشته باشن و احتمالا آدمهای زیادی ما را به عنوان یک آدم فوقالعاده بشناسن و ما را الگوی خودشون قرار بدن!
مهم نیست که شما در چه زمینهای فعالیت میکنید! مهم اینه که اگر شروع به آموزش در آن زمینه حتی به صورت رایگان بکنید افراد زیادی شما را به سرعت خواهند شناخت و احتمالاً طرفداران زیادی در رشته خودتون پیدا میکنید.
افراد زیادی مثل استیو جابز، ایلان ماسک و… فقط برای همین موضوع سمینارهای آموزشی میگذارند تا افراد زیادی آنها را بشناسند و به آنها علاقهمند شوند.
پس اگر حتی در کسب و کار خود بسیار موفق هستید لازم است تا برای رسیدن به بیشترین موفقیت و پرسونال برندینگ خود شروع به تدریس حوزه کاری خودتون بکنید.
بیل گیتس میگوید (سایتش):
هر کسی به معلم و مربی نیاز دارد و مهم نیست برای چه مهارت و چه شغلی.
جایگاه اجتماعی
بهترین شغل دنیا از نظر جایگاه اجتماعی بی برو برگرد مطمئناً تدریس است. احترام اجتماعی که یک مدرس دارد قابل تعویض با هیچ چیزی نیست. احتمالاً شما هم در بین افرادی که تا حالا بیشترین احترام را براشون قائل بودید یک معلم یا مدرس وجود دارد. از معلمی که خوندن را به شما یاد داد تا معلمی که با یک جمله کلی بهتون انرژی داد.
معمولاً دانشجوها و دانشخواهان با زیباترین لفظ یعنی ((استاد))، مدرس خودشون را صدا میکنند. که این واقعاً ارزشمنده و حس فوقالعادهای میده.
خدا پیغمبری
خیلی از ماها علاوه بر اینکه دوست داریم شغلمون پول فوقالعادهای داشته باشه و تمام چیزهایی که در بالا با هم بررسیشون کردیم دوست داریم به دیگران هم کمک کنیم و از این طریق بعد روحانی خودمون را هم ارضا کنیم.
در مورد آموزش و تدریس خیل حدیث، آیه و… داریم که معروفترینش را احتمالاً همه ما شنیدیم که میگن: معلمی شغل انبیاست.
چه قدر لذتبخش است که ما بتونیم به دیگران یاد بدیم و کاری کنیم که زندگی بهتر و راحتتری داشته باشن. این حس فوقالعاده در بهترین شغل یعنی تدریس فقط وجود دارد.
امام علی (ع) میفرماید:
به احترام پدر و معلمت از جای برخیز حتی اگر فرمانروا باشی.
ماندگار باشیم
از یک جایی به بعد هر کدوم از ما فقط دوست داریم اسمی از ما به یادگار بمونه و نسلهای آینده از ما به خوبی حرف بزنن. درسته، شاید برای خیلی از ما با توجه به سن و.. الان این حرف خندهدار به نظر برسه ولی وقتی به آخرای کارمون میرسیم این خیلی میتونه مهم و تاثیرگذار باشه شاید تاثیرگذارترین.
احتمالاً شما در بین دوستان و آشنایانتون افرادی بودن، کارمند بودن، زندگی نسبتاً خوبی داشتن ولی وقتی موقع بازنشتگیشون شده یک دفعه شکستن! احساس کردن دیگه تاریخ انقضاشون تموم شده و دیگه کسی اونها را نمیخواهد و شروع میکنند خودشون را مشغول کنند.
از نگهبانی تا راننده سرویس مدرسه. نه اینکه این مشاغل خوب نباشند نه منظور اینه کاری را میکنند که هیچوت دوستش نداشتن یا از روی اجباره و گرنه که همه مشاغل در جای خودشون نیاز جامعه هستند.
در نهایت بهترین شغل تدریس است:
- درآمد فوق العاده
- امنیت شغلی
- فاصله تا محل کار
- جایگاه اجتماعی
- ….
ما در ب م م به شما کمک میکنیم بهترین شغل را داشته باشین و در اون حرفهای باشید.