نماد سایت ب م م

بهترین هاست با 41 معیار | دیگه الکی نگرد!

بهترین هاست

 

بهترین هاست ایرانی چیست؟ بهترین هاست برای وردپرس متعلق به چه شرکتی است؟ از بین تمام شرکت های میزبانی وب کدام یک بهترین خدمات را ارائه میدهند؟ بهترین هاست رایگان چیست؟ برای سایت های فروشگاهی کدام شرکت گزینه‌ی بهتری است؟

 

هر کدام از ما که در مسیر طراحی سایت قدم میگذاریم دغدغه های مشترک زیادی داریم که شاید بزرگترینش همین انتخاب بهترین هاست است! چه تازه دامنه خریده باشیم، چه در حال یادگیری بهینه سازی موتورهای جستجو یا SEO باشیم و بخواهیم بخش سئو تکنیکال را بهبود دهیم به هر حال باید انتخاب درستی داشته باشیم وگرنه تمام تلاش هایمان هرز میرود!

 

بعد از مقاله دامنه چیست و آموزش طراحی سایت یکبار برای همیشه در این مقاله میخوایم پرونده انتخاب بهترین هاست در ایران را ببندیم! این مقاله بر عکس مقاله سایر سایت ها نه رپورتاژ آگهیه، نه لینک همکاری در فروش داره، نه قراره به هر طریقی ازش پول دربیاریم، نه برای بازاریابی یک شرکت هاستینگ است! با خوندن این مقاله تجربیات واقعی را با هم بررسی میکنیم پس تا آخر همراه من بمونید و بعد از خوندن این مقاله میتونید مقاله بهترین قالب آموزشی را مطالعه نمایید!

 

یک فرصت ویژه

سایت، بستر بازاریابی و فروش است نه بستر هنر یا برنامه نویسی!
اگر تو هم رویای داشتن بستر بازاریابی برای فروش محصولات آموزشیت را داری، همین الان دوره گنجینه ب‌م‌م طراحی سایت را بررسی کن و این فرصت را از دست نده:

 

 

بهترین هاست با تجربیات تلخ و شیرین

منم جای تو بودم میدونم چه قدر انتخاب بین این همه شرکت کلافه کننده است! هیچ وقت یادم نمیره اولین باری که بهترین هاست را سرچ کردم یادم نمیره! احتمالا هیچ طراح سایت، وب دیزاینر یا مدیر سایتی یادش نمیره! ساعت ها مطالعه مقاله های مختلف از سرچ گوگل گرفته تا تلگرام و حتی کامنت هایی که بقیه گذاشتن!

این مقاله را از دست نده:  آموزش فن بیان

 

 

 

نمیدونم الان که تو اینجایی و داری این مقاله را میخونی کجای داستانی ولی بگذار راحتت کنم! همین امشب تصمیمت را نهایی کن، الکی وقتت را تلف نکن! فقط یک چیز همیشه یادت باشه:

هیچوقت هیچوقت هیجوقت بیش از 3 ماهه نخر و گول تخفیف، تبلیغات، تخفیف و حتی خدمات ایده آل را نخور (چون ممکنه 10 سال خوب باشه یک دفعه بشه بدترین شرکت)!

چرا!؟ چون هیچوقت یدم نمیره شرکت هاستینگ ا*ران ها*س*ت را که بیش از دو هفته سایتم را پروند! نه سایت من بلکه سایت همه را! قدیمی ترین شرکت ارائه دهنده میزبانی! زرشککک! (اول اسمش را نوشتم ولی دیدم بنه خداها را نونشون را آجر نکنم، حالا اونا یک غلطی کردن، ما که نباید از بینشون ببریم!)

اگر مدرسید و میخواید سایت آموزشی خودتون را به صورت حرفه‌ای راه بندازید کافیه روی لینک روبه رو کلیک کنید: دوره آموزشی طراحی سایت اگر هم میخواید بهترین متخصص‌های طراحی سایت، برای شما بهترین سایت را از نظر بازاریابی طراحی کنند، کافیه روی لینک رو به رو بزندید: طراحی سایت آموزشی

 

 

 

 

 

 

 

ببین بیا با هم رو راست باشیم! داستان فقط پوله! فقط و فقط پول، اما این یعنی چی و اینجا چه معنی میده؟ یعنی تنها معیار انتخاب هاستینگ خواهر من، برادر من پوله! صد بار این جمله را بخون!

 

حالا منظورم اینه که برای خرید باید هر چی پول داریم بدیم برای میزبانی سایتمون؟ نه دوست من منظور دقیقا اینه: ببین سایتت الان کجاست؟ چه قدر سرمایه داری؟ چه قدر درآمد داری؟ رقیبات دارن از کجا خرید میکنن؟

 

مثلا اگر الان 20000 تا بازدیدکننده داری و رقبات مثلا دویست هزار بازدیدکننده دارن یعنی 10 برابر تو، شاید اولین قدم این باشه که بهترین خدمات میزبانی بخری تا سرعت سایتت بره بالاتر، اگر داری روزانه یک میلیارد در میاری شاید بهتر باشه اصلا به جای هاست یک سرور اختصاصی بخری!

 

خلاصه داستان اینه که باید بشینی دو دو تا چهارتا بکنی ببینی کدوم باعث میشه خالص سودتت افزایش پیدا میکنه یعنی اگر با هاست ماهی 200 تومن 20 میلیون درآمد داری و با  300 تومنی 30 میلیون، خوب باید 100 تومن را بدی دیگه (به نظر که منطقی میاد) چون خدمات میزبانی بهتر یعنی سرعت و سئو بهتر و یعنی مشتری بیشتر از طریق گوگل!

 

اگر قصد داری تولید محتوا کنی مقالات زیر میتواند به شما کمک کند:

 

یک چیزم یادت باشه، اونم اینه که امنیت خیلی خیلی مهمه، چون اگر یک بار برای سایتت مشکلی پیش بیاد مطمئن باش اولا که درآمدت از دست رفته دوما اعتبار و اعتباد مشتری هات که بزرگترین سرمایه هر کسب و کار آنلاینی هست از دست رفته!

خب همه این روضه هایی که تا اینجا خوندم اصل داستان بود با اینکه شاید فکر کنی سریع برم اسم یک شرکت را بهم بگه و تمام!

 

 

 

 

 

انتخاب بهترین هاست برای چی؟

چرا باید بگردیم دنبال بهترین هاست؟ چه تاثیر یا تاثیرهایی میتونه روی کسب و کار ما، دیجیتال مارکتینگ و… داشته باشد. بیایید با هم بررسی کنیم که چرا اگر یک تجارت الکتورینیک Ecomerce داریم باید به دنیال بهترین سایت ویزبانی وب سایت باشیم:

  1. امنیت: اگر واقعا میخواهید شغل یا کسب و کار اینترنتی داشته باشید یا وارد دنیای کارآفرینی شده یا استارت آپ خود را راه بیاندازید، باید امنیت را در اولویت خود قرار دهید زیرا ممکن است در یک روز تمام سرمایه، اعتبار و اعتماد به نفس خود را از دست بدهید!
  2. سرعت: اگر میخاهید با آموزش تولید محتوا و بازریابی محتوایی بازدیدکنندگانی جذب و آن ها را تبدیل به مشتری کنید باید سرعت سایتتان را بهبود ببخشید! بسته به این که از چه قالب فروشگاهی یا قالب آموزشی، صفحه ساز وردپرس، افزونه فرم ساز، افزونه سرعت، افزونه سئو و دیگر افزونه ها استفاده میکنید باید هاستی متناسب با حجم سایت خود خریداری کنید.
  3. سئو: اگر میخواهید افرادی را از طریق گوگل جذب کنید باید سایت شما در دسترس باشد. یعنی باید آپ تایم سایت شما بالا باشد تا گوگل سایت شما را اصلا حساب کند. در حقیقت انتخاب بهترین هاست بر روی سئو تکنیکال و سئو داخلی بسیار اثر گذار است و شاید بتوان گفت مهمترین عامل است!
  4. فروش: اگر میخواهید با تکنیک های دیجیتال مارکتینگ مخطبانی را وارد سایت خود کنید باید سایتی سریع، ایمن و در دسترس داشته باشید که همه این موارد به انتخاب بهترین هاست بر میگردد. به شما توصیه میکنیم برای افزایش درآمد از سایت در کنار آموزش بهترین هاست، آموزش فروش و آموزش تبلیغات را برای جذب مخاطب مشاهده کنید و به علاوه برای جذب مشتری از طریق ایمل مقاله ایمیل مارکتینگ به شما توصیه میشد.

 

اگر میخواهید با انتخاب بهترین هاست سایتی بزنید که فروش خود را افزایش دهید به شما توصیه میکنم همین الان مقاله پرسونال برندینگ و بهترین کتاب بازاریابی را مطالعه نمایید و اگر هم میخواهید به عنوان یک فعال در حوزه دیجیتال فعالیت کنید و مثلا خدمات طراحی سایت یا سئو ارائه دهید دو مقاله کوکی چیست و کوتاه کننده لینک را پیشنهاد میدهم.

 

 

 

 

معیار هایی که معمولا میبینیم

خب به صورت کلی برای اینکه یک هاست و یک شرکتی را انتخاب کنیم باید این معیارها را بررسی کنیم تا بتونیم مقایسه درستی داشته باشیم و از بینشون بهترین انتخاب را داشته باشیم:

  1. آیا هاست رایگان خوبه بخریم؟
  2. در هر بازه قیمتی کدوم شرکت میزبانی بهتره؟
  3. دایرکت ادمین (direct admin)، سی پنل (Cpanel) یا پلسک (plesk)؟
  4. هاست ابری ، وردپرس، ووکامرس، لینوکس یا…؟
  5. بهتره ssd بخریم، sata یا هاردهای NVME؟
  6. بهتره هاستی بخریم که وب سرورش وب سرورش از بین Apache، IIS، Nginx، LightSpeed، Apache Tomcat، Node.js و Lighttpd کدوم باشه؟
  7. آپ تایم
  8. خارج بهتره یا داخل؟!
  9. امنیت
  10. گارانتی بازگشت وجه
  11. بکاپ گیری
  12. پشتیبانی
  13. برند شرکت هاستینگ
  14. سابقه شرکت هاستینگ

 

اگر هر کدوم از این موارد را در انتخاب بهترین “شرکت میزبانی سایت” بشناسیم خوب به راحتی میتونیم ببینیم آیا میارزه برای فلان امکانات پول بدم یا نه و در نهایت با این معیار ها میتونیم در بیاریم در هر بازه قیمتی بهترین گزینه چیه!

 

 

 

 

 

هاست رایگان خوبه؟

یک ضرب المثلی هست که میگه: پنیر مفت روی تله موشه! حالا دیگه تا ته داستان را برو! خوب معلومه که به درد نمیخوره! یعنی یک لحظه وایستا، به نظرت یک شرکتی دیوانه شده میخواهد کلی هزینه کنه، تا ما به رایگان بریم ازش استفاده کنیم و سایتمون به راه باشه!؟

هیچوقت هیچ خدمات را رایگان نگیر اگر گفتن بیا یک پول هم بهت میدیم بازم نگیر، به قول یک بزرگی، جنس ارزون را گرون نخر و به قول من با خدمات هاست رایگان خودت را گول نزن و سایتت را نابود نکن!

و یادت باشه توی ایران عزیزمون خدمات گران هم آنچنان کیفیتی ندارن که حالا ما بخوایم از ارزونش انتظاری داشته باشیم یا حتی به رایگان فکر کنیم!

پس خلاصه کلام اینکه اگر دانشجویی و دنبال هاست برای پروژت هستی هاست رایگان اوکیه اگر حاضری برای دوزار ده شای اعصابت به هم بریزه ولی برای بیزینس و کسب و کار به هیچ وجه حتی فکرشم نکن!

 

 

اگر به دنبال شغل هستی یا میخوای با انواع شغل‌ها آشنا باشی مقالات زیر را مطالعه نمایید:

 

 

 

 

در هر بازه قیمتی کدوم شرکت میزبانی (هاست) بهتره؟

بر عکس چیزی که اکثر سایتا، مقالات و این ور اونور میگن خدمات هاست همه شرکت ها بسته به اونچیزی که در اختیار مشتری میگذارن اونقدرها تفاوت نداره یعنی به قولی همون ضرب المثل قدیمی که میگه “هر چه پول بدی آش میخوری”!

 

حالا ممکنه با خودت بگی نه آقا اینا قصه است که میگی، من خودم دیدم یک شرکت 15 گیگ را میده 100 تومن یکی دیگه 5 گیگ را میده 150 تومن!

 

اینجاست که میگم نه دیگه فقط به گیگ نیس که به پشتیبانی هس، به سرعت و امنیت و… هس! تو نمیتونی با یک معیار و فقط یک معیار بگی نه آقا یک شرکت گرون فروشه یکی دیگه در راه خدا داره مالش را مفت میده و از خیر سودش گذشته!

 

اینا را گفتم، ولی یک ولیییییی خیلی بزرگ! از شرکت هایی که میبینی یا حس میکنی ارزونن به هیچ وجه من الوجود هاست نخر، چون اینا یک شرکتای نوپا (البته اگر بشه بهش گفت شرکت) چون در حقیقت اینا بچه سال هایی هستن که ابتدایی ترین چیزها را نمیدونن و اگر به کوچکترین مشکلی خوردین، دیگه باید با سایتتون خداحافظی کنین! خیلی از این ها بچه مدرسه‌ای‌هایی هستن که وقت مدرسه ، اصلا نیستن که حالا بخوان بهتون جواب هم بدن!

 

 

سابقه در انتخاب بهترین هاست

اوایل این مقاله از شرکت هاستینگی که ادعا میکنه اولین شرکت هاست توی ایران صحبت کردن که چطور بیش از دو هفته گند زد به سایت‌های مردم، پس آیا منظورم اینه که هر چه با سابقه‌تر بدتر یا بریم از هر کسی که از مادرش قهر کرده بری بخری؟
قطعا نه! منظور اینه که ببین یک حداقلی را در نظر بگیر مثلا حداقل 3 سال باشه که طرف کار کرده، یک محلی داره، یک پرسونلی داره و … ولی معیارت این نباشه که خوب هر چه قدیمی‌تر، بهتر!

پس باید قبل از نهایی کردن خرید یک سر به صفحه درباره ما سایت اون شرکت بزنی، ببینی داستانش چیه؟ چند سال مشغول ارائه خدمات میزبانی سایته؟ چندتا پرسونل داره؟ و…

مقاله‌هایی که اگر مدرسی باید بخونی:

 

برند بودن شرکت هاستینگ آیا مهمه؟

مطمئنا و قطعاً نه!

یعنی اگر شما رفتی 100 تا مقاله خوندی که همشون قربون صدقه یک شرکت هاستیمگ میرفتن یادت باشه که چیزی داریم به نام تبلیغات! این تبلیغات به چند صورت زیر میتونه باشه:

حالا تکلیف چیه به برند شرکت ها توجه نکنیم یعنی اگر دیدیم، خیلی از یک شرکت ارائه دهنده خدمات میزبانی تعریف کردن نریم ازش بخریم یا لزوما شرکت بدی هست؟

 

 

قطعا نه! فقط باید این را مورد نظر قرار بدیم که تنها معیارمون برای خرید هاستینگ فقط معرفی دیگران به خصوص اون سایت‌هایی که لینک خرید گذاشتن نباشه! و فقط این مقاله برای شما کافی خواهد بود و بعد از مطالعه این مقاله با خیال راحت خرید خودتون را انجام بدین.

 

 

آیا سرچ گوگل (google.com) معیاری برای انتخاب بهترین میزبانی وبسایت است؟

خیر، سئو (یعنی اگر سرچ کردیم هاست، هر سایتی که بالاتر باشه) هیچ ربطی به کیفیت خدمات نداره، ممکنه یک شرکتی سئوکار خوبی داشته باشه ولی خدمات میزبانیش مفت هم نیارزع ممکنم هست بر عکس باشه یعنی هم سئو خوبی داشته باشه هم خدمات میزبانی وب خوبی را ارائه بده!

 

 

 

 

 

 

بهترین هاست با معیارهای اصلی!

برای انتخاب بهترین هاست چند معیار و گزینه قابل بررسی وجود دارد که باید با هم بررسی کنیم:

  1. قیمت
  2. اشتراکی یا اختصاصی
  3. پایتون، ویندوز، لینوکس، وردپرس، ایمیل و دانلود
  4. کنترل پنل دایرکت ادمین ( DirectAdmin ) ، سی پنل ( Cpanel ) و پلسک ( plesk )
  5. ابری یا غیر ابری
  6. آپ تایم
  7. ضد تحریم
  8. لوکیشن ایران یا خارج از ایران ( فرانسه، آلمان یا کشورهای دیگر )
  9. فضای هاست (حجم)
  10. پهنای باند
  11. بکاپ گیری
  12. نسخه PHP
  13. تعداد سایت قابل میزبانی ( ادان دامنه )
  14. تعداد ساب دامین
  15. انتقال سایت ( رایگان یا با دریافت هزینه )
  16. دسترسی به FTP
  17. تعداد اکانت FTP
  18. SSL رایگان یا پولی؟
  19. نسخه MySQL
  20. Raid
  21. گارانتی بازگشت وجه
  22. نوع هارد NVMe، SSD یا SATA
  23. وب سرور LiteSpeed، NginX یا Apache
  24. میزان رم (RAM) سرورهای هاست
  25. میزان CPU
  26. بک آپ کل سایت یا دیتا بیس
  27. دامنه رایگان
  28. میزان I/O
  29. سیستم عامل هاست
  30. آنتی ویروس
  31. تعداد دیتابیس
  32. ایمیل در ساعت
  33. پشتیبانی از Nodejs، Ruby و Python
  34. میزان EP
  35. ضمانت!
  36. امنیت به کمک CXS
  37. پشتیبانی 24*7*365
  38. امنیت با CSF Firewall ( پیشنهاد مطالعه مقاله بهترین افزونه امنیتی وردپرس )
  39. آنتی ویروس و آنتی شلر CXS
  40. ابزار قدرتمند Imunify360
  41. تعداد بازدیکنده یکتا

 

 

شاید اگر کمی با دنیای سرورها و میزبانی وب آشنا باشیم یا بیشتر مطالب و منابع علمی خارجی را مورد بررسی قرار بدیم، علاوه بر معیارهایی که در بالا عنوان شد، معیارهای دیگری را هم پیدا کنیم که احتمالا تاثیر زیادی بر روی تجربه ما خواهد داشت. اما برای شرکت های ایرانی که خیلی از آن ها حتی در مورد همین معیارها هم اطلاعی در صفحه محصولشان ( همان جایی که میخواهیم سفارش دهیم ) نیست، به همین 41 مورد بسنده میکنیم و میبینیم که واقعا بهترین هاست برای سایت وردپرسی و هر سایت دیگری واقعا چیست.

 

 

 

 

پس در ادامه باید هر کدام از این 40 مورد را برای انتخاب بهترین هاست، بررسی کنیم:

قیمت

شاید بتونیم بگیم مهمترین معیار ما قیمت است. اما چرا؟ چون که ما باید بر اساس میزان سرمایه ای که میخواهیم به میان بیاوریم برای خودمان بهترین هاست را مشخص کنیم.

 

مثلا اگر محدودیت بودجه نداشته باشیم میتوانیم بهترین سرورهای روز دنیا را خریداری، یک فایروال و آنتی دیداس سخت افزاری تهیه کرده، یک اتاق با خنک کننده ها و فن های 24 ساعته فراهم و با پرداخت هزینه به یک یا چند کارمند، پیکربندی و پشتیبانی میزبانی وب سایت را به بهترین نحو انجام دهیم.

 

دقیقا همین کاری که شرکت های بزرگی مثل ایران خودرو ( با این همه ورودی در زمان قرعه کشی و حملات نفوذ و دیداسی که احتمالا وجود دارد )، بانک ها و… به جای گشتن دنبال بهترین هاست انجام میدهند.

 

پس قبل از هر چیز مشخص کنید که دقیقا حاضرید چه قدر به صورت ماهانه یا سالیانه هزینه برای بهترین میزبانی سایت بپردازید؟

 

بهترین هاست اشتراکی است یا اختصاصی؟

جفتش بسته به شرایط میتونه گزینه مناسبی برای انتخاب بهترین هاست باشه. ای بابا مگه همچین چزی امکان دارد؟ بله.

بیاید با یک مثال واقعا غبر مرتبط این فضای میزبانی سایت اشتراکی و فضای میزبانی سایت اختصاصی را با هم بررسی کنیم.

فرض کنید ما از کرج اومدیم تهران و حالا میخواهیم اسنپ بگیریم و به محل کسبوکارمون برسیم. از طرفی میدونیم که اگر چند نفر با هم اسنپ بگیریم هزینه سفر تغییر نمیکند. در اینجا شاید فکر ی به ذهنمان برسد که شرکت‌های میزبانی این فکر را برای کاهش قیمت در انتخاب بهترین هاست به کار برده‌اند!

 

بله درست فهمیدیم، به جای اینکه ما اسنپ بگیریم و کل هزینه سفر را خودمان پرداخت کنیم،  چند نفر همزمان یک اسنپ میگیریم و هزینه را دونگی حساب میکنیم. دقیقا در دنیای میزبانی هم همین روال برقرار است و باعث میشود ما در انتخاب بهترین هاست و به خصوص در ابتدای مسیر دچار چالش نشویم.

 

به عبارت دیگر در هاست اشتراکی ما به جای اینکه کل هزینه اجاره سرور را بپردازیم، فقط به اندازه‌ای که میخواهیم از سرور استفاده کنیم، هزینه پرداخت میکنیم. اما استفاده از فضای میزبانی اشتراکی مزایا و معایبی دارد که در زیر به تک تک آن‌ها میپردازیم.

 

 

 

 

 

مزایا هاست اشتراکی

با مثال ساده‌ای که با هم بررسی کردیم، احتمالا همین الان هم مزیت اصلی آن را میدانیم اما بهتر است بقیه مزایا را با هم مرور کنیم:

  1. هزینه: همانطوری که چندین بار روضش را خوندیم، یکی از مهمترین معیارها برای انتخاب بهترین هاست، معیار هزینه‌ای است که باید بپردازیم. هزینه فضای اشتراکی به صورت میانگین بسیار کمتر است از فضا و سرور اختصاصی.
  2. راحتی: یکی از بزرگترین چالش‌های استفاده از سرور اختصاصی چالش کار با سرور است. اگر حتی ما از نظر مالی بتوانیم هزینه هاست اختصاصی  را بپردازیم، زمانی که ما یک سرور اختصاصی خرید یا اجاره میکنیم علی رغم تمام مزیت‌ها باید یا خودمان دانش کار با سرور را داشته باشیم، یا یک کارمند مخصوص کار با سرور استخدام نماییم.

 

معایب هاست اشتارکی

خب تا اینجای کار با هم خودمان را قانع کردیم برای افزایش اعتماد به نفس و افزایش عزت نفس که آره هاست اشتراکی خوب و ارزونه، با مثال اسنپ هم اینطور توی ذهنمون جا افتاد که خب چه کاریه اصلا همیشه دسته جمعی با اسنپ میریم تا هزینه کمتری بپردازیم و خلاصه بهترین هاست برای ما همان نوع اشتراکی است!

 

اما باید بگوییم داستان به اینجا ختم نمیشود و هاست اشتراکی معایبی دارد که حتی ممکن است باعث بشه کنترل خشم از دستمون در بره و خلاصه هیچ راه افزایش انگیزه ای نتونه ما را امیدوار کنه، بعضی از این معایب عبارتند از:

  1. امنیت: متاسفانه ما نمیدانیم کسانی که همراه ما از سرور استفاده میکنند، چه کسانی هستند و در نتیجه و طبق چیزی که گفتیم یکی از مهمترین معیارهای انتخاب بهترین هاست، امنیت است!
  2. سرعت: باز هم همانطوری که گفتیم نمیدانیم سایت‌هایی که با ما بر روی یک سرور قرار دارند چه قدر از منابع سرور را استفاده میکنند و در نتیجه ممکن است در زمان یک کمپین تبلیغاتی ایمیل مارکتینگ (آموزش تبلیغات)، در یک آن سایت از دست برود.
  3. عادلانه: نمیدانیم زمانی که در حال راهنمایی انتخاب بهترین هاست هستید، دلار چند است! اما طبق مثال اسنپ اگر بخواهیم پیش برویم، فرض کنید هزینه اسنپ 30 هزار تومان است، حال شرکت اسنپ 10 مسافر را روی هم سوار میکند و از هر کدام 8 هزار تومان میگیرد! یعنی ما به جای 3 هزار، 8 هزار میپردازیم.
  4. آپ تایم: همانطور که در مورد بالا گفتیم در هاست اشتراکی، تعداد سایت‌های نسبتا زیادی میزبانی میشوند و در نتیجه همانطوری که احتمالا حدس میزنید به دلیل فشار زیاد بر روی سرور احتمال از دست خارج شدن آن بالا میرود و هر چه استراتژی سئو ریخته بودید به دلیل از دسترس خارج شدن سایت و مجازات گوگل، از دست میرود!

 

خب حالا چیکار کنیم، بهترین هاست، اشتراکی است یا اختصاصی؟ آیا صرفه جویی در هزینه ارزش دارد که ریسک 4 عیب بالا را به جان خود و کسبوکارمان بخریم؟ اگر فضای میزبانی اشتراکی گرفتیم و در زمان کمپین فروش (آموزش فروش) سایت از دست رفت چه؟ کل هزینه تبلیغات از بین میرود؟!

 

 

 

 

برای جواب به این سوال ها و انتخاب بهترین هاست برای کسبوکار و سایت خود باید به بوم مدل کسب و کار یا بیزینس پلن خود نگاه کنید! به جیب و میزان درآمد خود نگاه کنید و ببینید آیا میتوانید هزینه نسبتا زیاد سرور اختصاصی و از آن مهمتر هزینه کار با سرور را بپردازید یا خیر.

از طرفی باید این نکته را متذکر شویم که اکثر شرکت‌های ارائه دهنده خدمات میزبانی اگر سایتی از نظر امنیت و استفاده از منابع چالشی برای سرور ایجاد کند سریعا به صاحب سایت اطلاع میدهد و یا آن سایت را از سرور خارج میکند.

پس اگر طبق این راهنمای انتخاب بهترین هاست پیش بروید و طبق نظر ما از بهترین فضای میزباین سایت بهره ببرید، احتمالا دچار چالش نمیشود!

 

اشتراکی یا اختصاصی؟

خب حالا جواب سوال را باید بدهیم دیگه! اختصاصی یا اشتراکی؟

اگر موارد زیر در مورد شما صادق است بهترین هاست یا بهترین فضای میزبانی برای شما هاست اشتراکی است و حتی فکر سرور اختصاصی را نکنید:

  1. سود: سود خالص سایت شما کمتر از 30 میلیون (1000 دلار، چون تومن بالا پایین میشه!) است.
  2. ورودی: اگر ورودی روزانه سایت شما کمتر از 8000 کاربر یکتا (از گوگل آنالیتیکس بررسی کنید) است.

 

همین دو ورد کفایت میکند، هر چند که میتوان برای انتخاب بهترین هاست اشتراکی یا سرور اختصاصی هزاران مورد نوشت، اما همین دو مورد بهترین معیار برای انتخاب درست است و میتواند خیال ما را از بابت تصمیمان راحت کند!

 

 

 

هاست لینوکسی یا وردپرسی؟

همونطوری که قبلا هم اشاره کردیم فضاهی میزبانی انواعی دارند که اگر داخل سایت هر کدام از این سرویس دهنده‌ها برویم احتمالا مشاهده میکنیم که مواردی مثل پایتون، ویندوز، هاست لینوکس و وردپرس و حتی ایمیل و دانلود وجود دارد!

حالا تکلیف چیست، ما سایتمان را به کمک سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی کرده ایم بهترین نوع ممکن فضای میزبانی وب برای ما چیست؟

حقیقت این است که هاست وردپرس همان لینوکس است که یک سری بهینه سازی ها برای بهبود تجربه کاربری و افزایش سرعت برروی آن انجام شده است و به طور معمول اگر بودجه کافی داریم بهتر است از مدل وردپرسی استفاده نماییم!

 

حالا ممکن است سوال پیش بیاید که بعضی جاها یک مدل دیگر میزبانی دارند به نام هاست ووکامرس، این دیگر چیست؟ مگر یک افزونه فروشگاه ساز میتواند فضای میزبانی داشته باشد؟

جواب این است که هاست ووکامرس هم دقیقا از نوع لینوکس است با این تفاوت که چون فروشگاه های اینترنتی معمولا بازدیدکننده، تعداد صفحات و… بیشتری به نسبت سایت های غیر فروشگاهی دارند، در نتیجه برای اینکه این کسب و کارهای آنلاین بتوانند بدون پرداخت هزینه سرور اختصاصی از منابع بیشتری بهره ببرند ارائه دهندگان خدمات میزبانی با خود گفتند اشکالی ندارد، ما منابع بیشتری در اختیارتان میگذاریم و پولش را میگیریم.

 

در حقیقت اگر بخواهیم یک مثال نه چندان دقیق بزنیم فرض کنید یک زمین 100 متری داریم، اگر بین 100 نفر تقسیم کنیم میشود لینوکس، اگر بین 50 نفر تقسیم شود میشود وردپرسی و اگر بین 20 نفر تقسیم شود میشود ووکامرسی!

 

حال بهترین هاست برای ما کدام است؟ باز هم بستگی به پول مبارک داخل جیب ما دارد که میخواهیم چه قدر از آن را هزینه کنیم و باید دقت کنیم که در این زمینه ضرب المثل معروف صادق است:

هر چه پول بدی، آش میخوری!

 

 

بهترین هاست از نظر کنترل پنل چیست؟

یکی از تفاوت هایی که عمدتا در تعیین بهترین هاست اثر گذار است، همین کنترل پنل است.

کنترل پنل هاست، برنامه های نرم افزاری هستند که به صاحبان وب سایت اجازه می دهند خدمات میزبانی وب خود را بدون نیاز به داشتن تخصص فنی گسترده مدیریت کنند.

این کنترل پنل ها یک رابط کاربری گرافیکی (GUI) را در اختیار کاربران قرار می دهند که کارهایی مانند ایجاد و مدیریت حساب های ایمیل، ایجاد پایگاه های داده، نصب برنامه ها و نظارت بر ترافیک وب سایت را ساده می کند.

در این بخش برای انتخاب آگاهانه تر بهترین هاست، انواع مختلف کنترل پنل موجود را مورد بحث قرار می دهیم و ویژگی ها و قابلیت های آنها را با هم مقایسه می کنیم.

 

 

 

انواع کنترل پنل هاست

cPanel: cPanel یکی از محبوب ترین کنترل پنل هاست در بازار است. این یک رابط کاربر پسند را در اختیار کاربران قرار می دهد که به آنها اجازه می دهد تا وب سایت ها، حساب های ایمیل، پایگاه های داده و موارد دیگر را مدیریت کنند.

سی پنل همچنین به دلیل ثبات و ویژگی های امنیتی خود شناخته شده است و آن را به یک انتخاب محبوب در میان ارائه دهندگان هاست تبدیل می کند.

 

 

پلسک: پلسک یکی دیگر از کنترل پنل هاست محبوب است که به دلیل انعطاف پذیری و سهولت استفاده شناخته شده است. این به کاربران اجازه می دهد تا چندین وب سایت و دامنه را از یک رابط واحد مدیریت کنند.

پلسک همچنین دارای ویژگی‌هایی مانند نصب برنامه‌ها با یک کلیک و به‌روزرسانی خودکار است که آن را برای کاربرانی که می‌خواهند وظایف مدیریت وب‌سایت خود را ساده‌تر کنند، گزینه‌ای عالی است.

 

 

 

 

دایرکت ادمین: دایرکت ادمین یک کنترل پنل هاست سبک وزن و با کاربری آسان است که برای کاربرانی طراحی شده است که سادگی را به ویژگی های پیشرفته ترجیح می دهند.

DirectAdmin به دلیل استفاده کم از منابع و عملکرد سریع خود شناخته شده است، که آن را به یک انتخاب عالی برای مشاغل کوچک و افرادی تبدیل می کند که به تازگی وب سایت خود را شروع کرده اند.

 

 

ISPConfig: ISPConfig یک کنترل پنل میزبانی منبع باز است که برای کاربرانی طراحی شده است که می خواهند کنترل کاملی بر محیط میزبانی وب خود داشته باشند.

این به کاربران امکان می دهد چندین سرور را مدیریت کنند، استفاده از پهنای باند را نظارت کنند و تنظیمات امنیتی را مطابق با مشخصات دقیق خود پیکربندی کنند. ISPConfig همچنین بسیار قابل تنظیم است و آن را به یک انتخاب محبوب برای فروشندگان میزبانی وب تبدیل می کند.

 

 

 

مقایسه کنترل پنل ها برای انتخاب بهترین هاست

هنگام مقایسه کنترل پنل هاستینگ، مهم است که ویژگی هایی را که ارائه می دهند در نظر بگیرید. در حالی که اکثر کنترل پنل هاست ویژگی های مشابهی مانند مدیریت ایمیل، مدیریت پایگاه داده و نصب با یک کلیک را ارائه می دهند، برخی از کنترل پنل ها ممکن است ویژگی های پیشرفته تری مانند خوشه بندی سرور و متعادل سازی بار را ارائه دهند.

 

استفاده از کنترل پنل های میزبانی باید آسان باشد، حتی برای کاربرانی که دانش فنی گسترده ای ندارند. هنگام مقایسه کنترل پنل‌ها، به دنبال آنهایی باشید که یک رابط کاربر پسند با دستورالعمل‌های واضح و مستندات مفید ارائه می‌دهند.

 

امنیت یک جنبه حیاتی از میزبانی وب است و کنترل پنل های میزبانی باید ویژگی های امنیتی قوی برای محافظت از وب سایت شما در برابر تهدیداتی مانند هک و بدافزار ارائه دهد. به دنبال کنترل پنل هایی باشید که ویژگی هایی مانند رمزگذاری SSL، فایروال ها و پشتیبان گیری خودکار را ارائه می دهند.

 

 

 

 

هزینه کنترل پنل هاست بسته به ارائه دهنده و ویژگی هایی که شامل می شود می تواند بسیار متفاوت باشد. برخی از ارائه دهندگان میزبانی ممکن است کنترل پنل ها را به صورت رایگان ارائه دهند، در حالی که برخی دیگر ممکن است هزینه ماهانه دریافت کنند. هنگام مقایسه کنترل پنل ها، حتماً هزینه و اینکه آیا با بودجه شما مطابقت دارد را در نظر بگیرید.

 

کنترل پنل های میزبانی باید با پشتیبانی کافی از جمله مستندات، آموزش ها و پشتیبانی مشتری همراه باشد. به دنبال کنترل پنل هایی باشید که 24/7 پشتیبانی می کنند، چه از طریق چت زنده یا پشتیبانی تلفنی.

 

کنترل پنل ابزاری ضروری برای صاحبان وب سایت هایی است که می خواهند خدمات میزبانی وب خود را بدون نیاز به دانش فنی گسترده مدیریت کنند.

هنگام مقایسه کنترل پنل ها برای انتخاب بخترین هاست، مهم است که عواملی مانند ویژگی ها، سهولت استفاده، امنیت، هزینه و پشتیبانی را در نظر بگیرید. چه به دنبال یک کنترل پنل ساده و سبک وزن باشید یا یک پنل کنترل قوی و قابل تنظیم، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد.

پیشنهاد ما اول از همه CPanel هست و بعد directAdmin.

 

 

بقیه معیارها را برای هر شرکت هاستینگ بررسی میکنیم.

خروج از نسخه موبایل