بهترین صفحه ساز وردپرس چیست؟ بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس چیست؟ آیا المنتور بهترین انتخاب است؟ چه معیارهایی در انتخاب صفحه ساز وردپرس وجود دارد؟
اگر در مسیر طراحی سایت آموزشی یا هر مدل سایت دیگری به خصوص از نوع فروشگاهی با وردپرس هستید، برای ساخت صفحات و المان های جذاب نیاز است که از ابزاری به نام صفحه ساز وردپرس استفاده نمایید.
وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان است که بیش از 40 درصد از وب سایت های موجود در اینترنت با آن ساخته و طراحی شده اند. یکی از دلایل محبوبیت آن انعطاف پذیری و سهولت استفاده آن است. با استفاده از صفحه ساز وردپرس می توانید وب سایت های خیره کننده ای را بدون دانش کدنویسی ایجاد کنید. در این مقاله نگاهی به برخی از بهترین صفحه سازهای وردپرس موجود در بازار خواهیم داشت.
قبل از اینکه بپردازیم به کلیشه هایی که ضروری مثل تعریف صفحه ساز وزدپرس، و اینکه چرا باید از آن استفاده کنیم و مواردی مثل این، سریع بیایید برویم ببینیم بهترین صفحه ساز وردپرسی چیست!
1. المنتور (Elementor)
Elementor (+) اگر نگوییم محبوب ترین صفحه ساز وردپرس حاقل میتوانیم با قطعیت بگوییم یکی از محبوب ترین ها در بین طراحان سایت با وردپرس است.
المنتور دارای یک رابط کاربرپسند کشیدن و رها کردن است که ایجاد وب سایت های زیبا را برای مبتدیان آسان می کند.
Elementor کتابخانه وسیعی از قالب ها و ویجت های از پیش ساخته شده دارد که می توانید از آنها برای ایجاد هر نوع وب سایتی که می خواهید استفاده کنید.
یکی از ویژگی های کلیدی Elementor توانایی آن در ویرایش تمام جنبه های وب سایت شما است. از هدر گرفته تا پاورقی (فوتر)، می توانید هر عنصر وب سایت خود را به راحتی شخصی سازی کنید.
با Elementor، شما همچنین می توانید پاپ آپ ها، صفحات فرود و فرم ها را ایجاد کنید و آن را به یک راه حل همه کاره برای نیازهای وب سایت خود تبدیل کنید.
2. Beaver Builder
Beaver Builder (+) یک صفحه ساز قدرتمند است که دارای یک رابط کاربر پسند است.
این صفحه ساز وردپرس طراحی شده است تا برای مبتدیان ایجاد وب سایت های زیبا بدون هیچ دانش کدنویسی را آسان کند.
Beaver Builder دارای کتابخانه ای از قالب ها و ماژول های از پیش ساخته شده است که می توانید از آنها برای ایجاد هر نوع وب سایتی که می خواهید استفاده کنید.
یکی از ویژگی های کلیدی صفحه ساز وردپرس Beaver Builder توانایی آن در شخصی سازی هر جنبه از وب سایت شما است. شما می توانید هدر، پاورقی و حتی طرح بندی صفحات خود را به راحتی سفارشی کنید. با Beaver Builder،
شما همچنین می توانید ماژول های سفارشی ایجاد کنید، که آن را به یک صفحه ساز بسیار انعطاف پذیر تبدیل می کند.
3. Divi Builder
Divi Builder (+) یک صفحه ساز بسیار محبوب وردپرس است که دارای یک رابط قدرتمند کشیدن و رها کردن است.
این پلاگین طراحی شده است تا برای مبتدیان ایجاد وب سایت های خیره کننده بدون دانش کدنویسی را آسان کند. Divi Builder دارای یک کتابخانه گسترده از قالب ها و ماژول های از پیش ساخته شده است که می توانید از آنها برای ایجاد هر نوع وب سایتی که می خواهید استفاده کنید.
یکی از ویژگی های کلیدی Divi Builder توانایی آن در شخصی سازی هر جنبه از وب سایت شما است. شما می توانید هدر، پاورقی و حتی طرح بندی صفحات خود را به راحتی سفارشی کنید.
Divi Builder همچنین دارای یک تم ساز است که به شما امکان می دهد انواع پست ها، آرشیوها و 404 صفحه سفارشی ایجاد کنید.
4. صفحه ساز WPBakery
WPBakery Page Builder (+) که قبلا به عنوان ویژوال کامپوزر شناخته می شد، یک صفحه ساز وردپرس بسیار محبوب است که دارای یک رابط کاربر پسند است.
این افزونه طراحی شده است تا برای مبتدیان ایجاد وب سایت های خیره کننده بدون دانش کدنویسی را آسان کند. WPBakery Page Builder دارای کتابخانه وسیعی از قالب ها و ماژول های از پیش ساخته شده است که می توانید از آنها برای ایجاد هر نوع وب سایتی که می خواهید از آموزشی و فروشگاهی گرفته تا شخصی و وبلاگی استفاده کنید.
یکی از ویژگی های کلیدی صفحه ساز WPBakery توانایی آن در شخصی سازی هر جنبه از وب سایت شما است.
شما می توانید هدر، پاورقی و حتی طرح بندی صفحات خود را به راحتی سفارشی کنید. WPBakery Page Builder همچنین دارای یک تم ساز است که به شما امکان می دهد انواع پست ها، آرشیوها و 404 صفحه سفارشی ایجاد کنید.
5. Thrive Architect
Thrive Architect (+) یک صفحه ساز بسیار قدرتمند وردپرس است که دارای یک رابط کاربر پسند است.
این صفحه ساز وردپرس طراحی شده است تا برای مبتدیان ایجاد وب سایت های فوق العاده را بدون دانش کدنویسی آسان کند.
Thrive Architect هم مانند سایر نمونه های این لیست دارای کتابخانه وسیعی از قالب ها و ماژول های از پیش ساخته شده است که می توانید از آنها برای ایجاد هر نوع وب سایتی که می خواهید استفاده کنید.
یکی از ویژگی های کلیدی Thrive Architect توانایی آن در شخصی سازی هر جنبه از وب سایت شما است.
شما می توانید هدر، پاورقی و حتی طرح بندی صفحات خود را به راحتی سفارشی کنید. Thrive Architect همچنین دارای یک تم ساز است که به شما امکان می دهد انواع پست ها، آرشیوها و 404 صفحه سفارشی ایجاد کنید.
صفحه ساز وزدپرس را کی باید استفاده کنیم؟
بعد از ثبت دامنه، تهیه و اجاره بهترین هاست و نصب وردپرس متوجه میشویم که با سیستم مدیریت محتوای جذاب و پر طرفدار wordpress انگار نمیتوانیم سایت جذابی طراحی کنیم و تنگار یک جای کار میلنگد! چطور باید سایت حرفهای و زیبایی برای خود طراحی کنیم؟ جواب ساده است صفحه ساز وردپرس!
میخواهم به شما بگویم که ما در ب م م در کنار شما هستیم چه با معرفی بهترین صفحه ساز وردپرس یعنی این آموزش و چه با آموزش بازاریابی، آموزش دیجیتال مارکتینگ، آموزش سئو، آموزش ایمیل مارکتینگ، آموزش فروش، آموزش تبلیغات، سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال برای افزایش درآمد در این مسیر. فقط کافی است همراه ما بمانید و مطمئن باشید که تا آخر در کنارتان خواهم بود. اینجا موفقیت حتمی است!
صفحه ساز وردپرس چیست؟
صفحه ساز ها در وردپرس به ما کمک میکنند تا بدون دانش کد نویس (CSS و Html) و برنامه نویسی (JavaScript و PHP) به راحتی برای خودتون صفحات وب جذابی را طراحی کنید. در حقیقت صفحه سازها ساخته شده اند تا افراد به راحتی و فقط با کشیدن و رها کردن المان های مورد نیاز خود را انتخاب و آن را در صفحه سایت خود قرار دهند.
نکتهای که باید به آن اشاره کنیم این است که مفهوم صفحه ساز و طراحی بر اساس کشیدن و رها کردن در حقیقت از کپی و جایگذاری برنامه نویسان شکل گرفته است. در حقیقت برنامه نویسان برای ساخت یک برنامه معمولا کدهای از قبل نوشته شده را انتخاب و سپس تغییرات مورد نظر خود را روی آن اعمال میکردند، همین الان ببینید کوکی چیست!
گاهی میبینیم افرادی که تازه وارد دنیای برنامه نویسی شده اند و اولین کد را نوشته اند ژست متخصصان را به خود میگیرند و میگویند تا وقتی کدنویسی هست، استفاده از صفحهساز اشتباه است!
شاید فکر کنید طراحی یک سایت جذاب با بهترین صفحه ساز وردپرس موفقیت شما را تضمین میکند ولی مطمئن باشید تا زمانی که به فن بیان مسلط نشویم و با تلاش و پشتکار هوش هیجانی خود را افزایش ندهیم احتمالا نمیتوانیم در هیج بیزینسی از جمله وب دیزاین به موفقیت چشمگیری برسیم و عمیقا و از ته وجود احساس خوشبختی و شادی کنیم! زیرا باید بتوانیم با زبان حقمان را از دیگران مطالبه کنیم و بر احساسات و هیجانات خود مسلط باشیم.
حقیقت این است که این افراد درک درستی از طراحی سایت و از همه مهمتر دیجیتال مارکتینگ و برآورد هزینه ها ندارند! در حقیقت این افراد با خود میگویند حالا که ما الفبای کد نویسی را یاد گرفته ایم چرا نباید خودمان صفر تا صد طراحی کنیم!؟ اما باید به این افراد جواب داد که شما هنوز خام هستی!
شما هر چه قدر هم که از نظر توانایی در برنامه نویسی حرفه ای باشید نباید معیار ارزش زمان را دست کم بگیرید! در حقیقت اگر کسی بخواهد در پروژههای معمولی (سایت های غیر دولتی با درآمدی کمتر از 20 میلیارد تومان در سال) از صفر تا صد خودتان همه چیز را طراحی کنید، زمانی که از شما میگیرد بسیار بیشتر از زمانی است که شما با یک صفحه ساز بهینه برای خود سایت طراحی میکنید!
علاوه بر این موارد موقعی که شما با استفاده از برنامه نویسی ظاهر وب سایت خود را طراحی میکنید، بعدا و در صورتی که بخواهید المان هایی را تغییر دهید، دوباره زمان بسیار زیادی را از شما میگیرد.
پس به طور کلی مهمترین مزایای استفاده از صفحه ساز وردپرس را میتوان به موارد زیر تقسیم بندی کرد:
- کاهش هزینه: اگر قرار است برونسپاری کنیم، هزینه های طراحی با صفحه ساز به شدت کاهش می یابد
- مدیریت زمان: زمان کمتری برای طراحی و بعدا برای ویرایش نیاز دارد
- بی نیاز از تخصص: بدون پیشنیاز و دانش کدنویسی و برنامه نویسی میتوانید صفحات جذابی را برای سایت خود طراحی کنید
اما در کنار این مزایای غیر قابل انکار استفاده از صفحه ساز وردپرس، میتوان مزایای برای استفاده از کدنویسی و برنامه نویسی متصور شد:
- لذت طراحی: موقعی که فردی عاشق برنامه نویسی باشد، دوست دارد تمام کدها را خودش بنویسد
- درآمد بالاتر: اگر قرار است فردی متخصص طراحی سایت باشد، درآمد طراحی با کدنویسی و برنامه نویسی بالاتر است
- سرعت سایت: تا حدودی استفاده از برنامه نویسی نسبت به استفاده از صفحه ساز در وردپرس باعث بهبود سرعت میشد (تاثیر در اکثریت پروژه ها ناچیز است)
اگر میخواهید با نصب، فعال سازی و استفاده از بهترین صفحه ساز وردپرس سایت خود را داشته باشید و با آن مشتری جذب کنید بدون تلف کردن وقت 4 مقاله آموزش تولید محتوا، آموزش تولید محتوای متنی، تولید محتوا اینستاگرام و تجهیزات تولید محتوا را مطالعه نمایید.
صفحه ساز وردپرس یا کدنویسی
صفحه ساز وردپرس اگر وارد زیر در مورد شما صدق میکند:
- تازه میخواهید وارد دنیای طراحی سایت با وردپرس شوید
- صاحب کسبوکار هستید و فقط میخواهید سایت وردپرسی خود را داشته باشید
- برنامه نویسی را دوست ندارید
- میخواهید در زمان کمتری سایتتان آماده شود
- هزینه های استخدام فرد یا تیم برنامه نویسی، اولویت شما نیست
اگر موارد زیر در مورد شما صدق میکند، شاید بهتر باشد از برنامه نویسی و کد نویسی استفاده کنید:
- میخواهید از طراحی سایت پول بیشتری در بیاورید
- کمال گرا هستید و حاضرید هزینه آن را بپردازید
- پول و هزینه اولویت شما نیست
- سایتی با ورودی بیش از 20000 نفر در روز میخواهید داشته باشید (سایت های خبری، فروشگاه های آنلاین بزرگ، سایت های دولتی و…)
البته توصیه ما همواره در ب م م (به خصوص برای سایت های آموزشی که تخصص ماست) این است که:
برای گرفتن بهترین نتیجه از صفحه ساز + کدنویسی در جایی که نیاز هست استفاده کنید.
حالا بهتر است از المنتور، الکمنتور پرو یا ویژوال کامپوزر یا … استفاده کنیم؟
- برای تازه کارها: Elementor(المنتور)، Divi(دیوی) ، Brizy یا Beaver Builder (ویژئوال کامپوزر)
- برای توسعهدهندگان یا دولوپرها : Oxygen، LiveCanvas، Themify یا Divi.
- برای افردی که دوست دارند چیزهای جدید را امتحان کنند: به Zion، Nimble، Bricks یا SiteOrigin
شاید شما هم میخواهید با انتخاب بهترین صفحه ساز وردپرس وارد دنیای تدریس آنلاین شوید، اگر چنین است به شما توصیه میکنیم اول آموزش روش تدریس را مطالعه کنید تا پولسازترین روش را برای خود انتخاب کنید، در قدم بعدی آموزش تدریس خلاق را ببینید تا یاد بگیرید چطور با خلاقیت دانشجویان بیشتری جذب کنید و با مطالعه مقاله چگونه کتاب بنویسیم یاد بگیرید در کمتر از 2 هفته یک کتاب بنویسید و چاپ کنید و در آخر هم دو مقاله آموزش تدریس مجازی و آموزش وبینار شما را آماده موفقیت در دنیای تدریس میکند!
معیارهای انتخاب صفحه ساز وردپرس
مثل هر خرید دیگری در انتخاب و خرید صفحه ساز وردپرس نیز باید معیارهای زیادی را لحاظ کنیم تا ببینیم دقیقا مناسب ترین و بهینه ترین انتخاب برای ما کدام است. در اینجا ما مهمترین معیارهای انتخاب را با هم بررسی میکنیم:
- قیمت: مثل هر خرید دیگری شاید اولین و همترین معیاری که باید در نظر بگیریم این است که چقدر سرمایه برای طراحی وب سایت خود داریم؟ حاظریم چقدر از کل سرمایه را به عنوان هزینه صفحه ساز وردپرس بپردازیم؟ آیا ارزش دارد از بین موارد دیگر سرمایه خود را خرج این مورد کنیم؟
- کارایی: ما چه صفحاتی با صفحه ساز وردپرس میخواهیم طراحی کنیم؟ به چه قابلیت هایی نیاز داریم؟ چه المان هایی برای طراحی نیاز داریم که لازم است انتخاب ما آن را داشته باشد؟ باید انتخاب ما بتواند تمام آن چیزی که د نظر ما هست را برای ما پیاده کند.
- حجم و سرعت: احتمالا همه ما میدانیم که نصب هر افزونه و یا در اصل هر قطعه کد جاوا اسکریپت، CSS و html تا حدودی منجر به کاهش سرعت سایت ما میشود ولی اینکه این کاهش سرعت چقدر است و آیا ارزش دارد که سرعت سایت ما با انتخاب یک صفحه ساز وردپرس کاهش یابد یا خیر؟
- هماهنگی: صفحه ساز وردپرسی که انتخاب میکنیم باید با قالب فروشگاهی یا قالب آموزشی، افزونه سئو، افزونه امنیت، افزونه سرعت، افزونه فرم ساز و فروشگاه ساز ( ووکامرس یا ایزی دیجیتال دانلود ) سازگار باشد زیرا در صورت تداخل با هر کدام از این وارد یا باید از موارد بیکیفیت استفاده کنیم یا با پرداخت هزینه و صرف زمان تداخل را با کدنویسی بر طرف کنیم.
- تجربه: از بین گزینه های مختلف کدام یک از صفحه سازهای وردپرس بیشترین فروش را داشته و بیشترین نتیجه مطلوب از آن گرفته شده؟ هر چقدر تعداد فروش یک صفحه ساز بیشتر باشد نشان میدهد که کدنویسی آن بهینه است، افراد بیشتری از آن نتیجه گرفتهاند، آموزشهای بیشتری از آن وجود دارد و تیم برنامهنویسی آن احتمالا حرفهایتر هستند.
ما باید برای هر کدام از صفحه سازهای وردپرس این 5 مورد را مشخص کنیم و بعد با مقایسه کردن هر کدام و شرایط این 5 مورد، بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنیم. البته نیازی نیست که شما این کار را انجام دهید زیرا ما تمام این موارد را بررسی کرده و با تجربیات خود ترکیب تا در نهایت با ارائه این مقاله و آموزش شما با خیال راحت بتوانید بهترین گزینه را انتخاب نمایید اما قبلش به شما پیشنهاد میکنم کوتاه کننده لینک را مطالعه نماییید.
بریم دقیق بررسی کنیم که چه صفحه ساز وردپرسی برای طراحی سایت مناسب است:
بهترین صفحه ساز وردپرس چیست؟
یکی از مهمترین دغدغه های ما این است که این موارد معرفی شده را از کجا تهیه کنیم؟
بهتر است بسته به انتخاب خود از یکی ازسایت های زیر برای تهیه، دانلود و خرید این افزونه ها استفاده نماییم:
اگر به دنبال یک شغل مثل طراحی سایت هستید و میخواهید با بهترین صفحه ساز وردپرس، سایتی برای بیزینس خود بسازید ابتدا به شما توصیه میکنیم آموزشهای رایگان کارآفرنی، استارت آپ، بهترین شغل برای خانم ها و بهترین شغل خانگی را مطالعه کنید تا هر چه سریعتر به صورت رایگان کسب و کار پولسازی برای خود ساخته و سریعا به موفقیت و پول بیشتری برسید!
در روزهای آینده این مقاله کامل میشود، در صورت داشتن سوال، کافی است سوال خود را کامنت نمایید: