نماد سایت ب م م

شغل مناسب INFP با 9 معیار + بررسی دقیق تیپ شخصیتی INFP

INFP

 

شغل مناسب برای فراد INFP چیست؟ بهترین مشاغل INFP که در ایران درآمد زیادی دارد کدام است؟ اصلا به چه افرادی INFP میگویند؟ آیا میتوان بر اساس مطالب و کتاب های خارجی بهترین مشاغل را برای این افراد معرفی کرد یا لازم است کمی هم معیارها و شرایط فرهنگی – اجتماعی ایرانی را مد نظر قرار داد؟

 

اگر شما هم به دنبال بررسی تیپ شخصیت INFP هستید تا خودتان، اطرافیان و به خصوص خواستگار یا شریک زندگیتان را بهتر بشناسید و یا حتی به دنبال بهترین شغل برای افراد INFP هستید، در این مقاله همراه من بمانید تا با زبان ساده و با در نظر گرفتن معیارهای اجتماعی ایرانی به تمام سوالات پاراگراف قبل پاسخ بدهیم تا در نهایت بهترین انتخاب ممکن را صورت دهیم.

 

همانطوری که احتمالا همه ما میدانیم، بررسی و معرفی تیپ شخصیتی INFP، یکی از دسته بندی های تحلیل و دسته بندی mbti (Myers Briggs Type Indicator) است (+) که ما در این آموزش اولا به جای استفاده از جملات و کلمات قلمبه سلمبه با زبان ساده به بررسی آن پرداخته ایم و دوما مطالب را از فیلتر فرهنگی، اجتماعی و البته شرایط اقتصادی (برای معرفی شغل مناسب INFP) گذرانده ایم.

 

 

یک فرصت ویژه

پول و ثروت زیاد فقط از شغل آدم میاد، بقیش مزخرفاتی هست که برامون نون و آب نمیشه!
اگر تو هم رویای این را داری که از راه درست و حلال به پول برسی، همین الان دوره مسیر کسب ثروت را بررسی کن:

 

 

 

تیپ شخصیتی INFP چگونه است؟

هر فردی یک تیپ شخصیتی خاص دارد که براساس رفتارها، عقاید و هدف‌هایش تعیین می‌شود. تیپ شخصیتی INFP یکی از تیپ‌های شخصیتی است که با داشتن خصوصیات ویژه‌ای، متمایز از سایر تیپ‌های شخصیتی است.

INFP مخفف کلمات Introverted (درونگرا)، Intuitive (بصیرتی یا شمی)، Feeling (احساس‌گرا) و Perceiving (ملاحظه‌کننده) است.

این تیپ شخصیتی در چارچوب تفکرات مایرز بر پایه توابع شخصیتی Jungian تعریف شده است. بر اساس این تعریف، افراد INFP از دیگران متفاوت هستند و می‌توانند در کارهایی که از نوعی ابتکاری هستند، موفقیت چشمگیری را به دست آورند.

 

 

 

برای همین، این تیپ شخصیتی به عنوان یکی از تیپ‌های ایده آلیست تلقی می‌شود. در ادامه برخی از خصوصیات عمده تیپ شخصیتی INFP را بررسی خواهیم کرد:

 

درونگرایی

افراد INFP بیشتر از همه با افکار و عملکردشان همخوانی دارند یا به زیون خودمونی یک رو هستند و تنها بودن در فضایی آرام، با شخصیتشان سازگاری دارد.

این افراد آرام، خودآگاه و درون‌گرا هستند و بهترین زمان خود را در گوش دادن به صدای داخلی (البته منظور از صدای داخلی صدای تفکرات است، نه صدای شکم!) خود، اندیشیدن و خلق کردن می‌گذرانند. این گرایش به تنهایی، آن‌ها را برای کارهایی که نیاز به تمرکز و توجهی داشته باشند، بهترین گزینه می‌سازد.

 

بصیرتی یا شمی

افراد INFP به دلیل داشتن بصیرت بالا و بدون نیاز به صحبت کردن با دیگران می‌توانند از افکار و عملکردهای آن ها، قصد و نیت های پنهان افراد را درک کنند.

شمی به معنای شمولیت یا گسترده‌نگری است.

افراد شمی در MBTI، علاقه‌مند به درک و فهم کامل و جزئیات یک موضوع هستند و ممکن است به خودشان اجازه دهند تا کل تصویر را درک کنند، حتی اگر برای رسیدن به این هدف نیاز به مطالعه و تحلیل بیشتری داشته باشند.

این افراد ممکن است تمایل داشته باشند که درکی کامل از جزئیات یک موضوع داشته باشند تا بتوانند در تصمیم‌گیری‌های خود بهترین تصمیم را بگیرند و در نتیجه ممکن است این ویژگی آن ها را در تصمیم گیری دچار چالش هایی نماید که منجر به تعمویق انداختن و پشت گوش انداختن کارها شود.

 

 

 

 

احساسی

یکی از عناصر مهم در تیپ شخصیتی INFP، احساسی بودن است.

احساسی بودن به معنای این است که شما ترجیح می‌دهید بر اساس احساسات و عواطف خودتان تصمیم بگیرید، در عین حال شخصی که به احساسی نبودن تمایل دارد، از داده‌ها و شواهد برای تصمیم‌گیری استفاده می‌کند. در فرایند طبقه‌بندی شخصیتی MBTI، تمایلات شخصیتی به احساسی بودن یا نبودن در چهار دسته مختلف (ISTJ، ISFJ، INFJ، و INTJ) و به خصوص تیپ شخصیتی خودمان تمرکز دارد.

تیپ شخصیتی INFP معمولاً به عنوان افرادی به شدت احساسی شناخته می‌شوند. این شخصیت‌ها تمایل دارند به مسائل با تأثیر عاطفی پرداخته و به نظرات و احساسات دیگران حساس هستند.

 

 

 

 

با توجه به این که معیار اصلی دسته‌بندی شخصیتی MBTI اختلاف‌های فردی است، در عین حال، روش تحلیل جمعیتی نیز برای درک میانگین‌ها و تمایلات عمومی افراد مفید است. برای مثال، یک پژوهش بزرگ نشان داد که در آزمون MBTI، بیش از 70٪ از شرکت‌کنندگان تمایل دارند به احساسی بودن که از این میان درصد نسبتا زیادی دارای این تیپ شخصیتی بوده اند.

یکی از چیزهایی که تیپ شخصیتی INFP به دلیل احساسی بودن مورد توجه قرار می‌دهند، می‌توان به احساسات انسانی اشاره کرد. این شخصیت‌ها به دنبال این هستند که دیگران را درک کنند و احساسات دیگران را با دقت پیگیری کنند. آنها نیز تمایل دارند که در محیط صمیمی، شخصیت‌هایی باشند که با دوستان خود صمیمیت‌های عمیق دارند.

در عین حال، ممکن است افرادی با تیپ شخصیتی INFP در مواجهه با تصمیمات مهم دچار دغدغه شوند و مدام تصمیم‌گیریهای مهم را به تعویق بیاندازند، چرا که دوست ندارند احساسات خود یا دیگران را نادیده بگیرند و در نتیجه مدام در حال اهمالکاری میشوند و مثلا رابطه ای که میدانند تمام است را به دلیل اینکه طرف مقابل اذیت نشود، تمامش نمیکنند!

 

 

 

 

ملاحظه کننده

ملاحظه کننده در تیپ شخصیتی INFP اشاره به ویژگی هایی دارد که این افراد با آنها بیشتر شناخته می شوند. آنها عموما حساس، خلاق، احساساتی، با توجه به دیگران و همدرد، شریف و مهربان هستند. این ویژگی ها باعث می شود که آنها بتوانند به خوبی به نیازهای و احساسات دیگران پاسخ بدهند و در کنار آنها باشند.

 

مهمترین ویژگی های تیپ شخصیتی INFP چیست؟

در زیر به بررسی مهمترین ویژگی های تیپ شخصیتی INFP میپردازیم تا بتوانیم هم خودمان (یا فردی با این نوع تیپ شخصیتی) را بشناسیم و هم بدانیم بهترین مشاغل ممکن برای ما چیست:

 

 

 

 

شغل مناسب INFP باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

بر اساس تیپ و ویژگی های شخصیتی، شغل مناسب INFP باید نیازهای زیر را برای ما ارضا کند تا بتواند مفید بوده و ما با آن احساس موفقیت و خوشبختی نماییم:

  1. به ما فرصت دهد که روی جریان و نتیجه کارهای مان کنترل داشته باشیم.
  2. با ارزش ها و باورهای شخصی ما هماهنگی داشته باشد و به ما امکان دهد تابه نداره خود را از طریق کارهای مان ابراز نمایید.
  3. لازم باشد که دیگران رو درک کنیم و به ما امکان بدهد تا با اشخاص به طور انفرادی روابط عمیقی به وجود آوریم.
  4. ناز من باشد که مرتب کارهایمان را به دیگران ارائه دهیم و یا کسی از ما بخواهد که قبل از تکمیل شدن کار آن را با دیگران به اشتراک بگذاریم.
  5. به ما امکان بدهد که از طریق آن به رشد دیگران کمک کنیم تا به حداکثر توانمندی خود برسند.
  6. بوانیم آن را با اشخاص دیگری که علاقه‌مند و خلاق هستند انجام دهیم.
  7. ترجیح می دهیم که کارهای ما بدون تنش و تضاد با اشخاص دیگر انجام دهید.
  8. بتوانیم با ساختاری انعطاف پذیر و با حداقلی از قواعد و مقررات آن را انجام دهیم و بتوانیم هر وقت احساس راحتی داشتیم آن کار را انجام دهیم.
  9. بتوانیم به شکل مستقل و خودمختار آن را انجام دهیم و کارمان از فضای خصوصی برخوردار باشد و کمتر کسی مزاحم کار ما شده و در ضمن در مواقعی بتوانیم کارمان را به کسانی که احساس میکنیم به ما احترام می گذارند ارائه دهید.

 

 

 

 

 

بهترین شغل برای افراد INFP

INFP ها به عنوان افرادی مستقل، خلاق، همدل و ارزش محور شناخته می شوند که از کاری که با ارزش ها و علایق آنها همسو است لذت می برند. در این بخش از مقاله میخواهیم بهترین مشاغل را با تجزیه و تحلیل نقاط قوت، ضعف و ویژگی های آنها بررسی می کنیم:

 

نقاط قوت INFP

INFP ها دارای نقاط قوت متعددی هستند که آنها را به دارایی های ارزشمندی در محل کار تبدیل می کند. برخی از این نقاط قوت عبارتند از:

 

 

 

 

نقاط ضعف INFP ها

در حالی که INFP ها نقاط قوت زیادی دارند، نقاط ضعفی نیز دارند که می تواند عملکرد آنها را در شغل ها نقش های خاص مختل کند. برخی از این نقاط ضعف عبارتند از:

 

 

 

 

بهترین مشاغل برای INFP

بر اساس نقاط قوت و ضعف آنها، مشاغل خاصی وجود دارند که ممکن است برای INFPها مناسب باشند. در اینجا برخی از بهترین مشاغل برای INFP آورده شده است:

 

نویسندگی

INFP ها استعداد طبیعی برای نوشتن و بیان خلاقانه خود را دارند. آن‌ها در محیط‌هایی رشد می‌کنند که می‌توانند از کلمات خود برای انتقال دیدگاه‌ها و ایده‌های منحصربه‌فرد خود استفاده کنند.

نوشتن می تواند یک انتخاب شغلی عالی برای INFP ها باشد، زیرا به آنها اجازه می دهد مستقل و با سرعت خودشان کار کنند. علاوه بر این، نوشتن به INFP ها اجازه می دهد تا علایق و علایق خود را کشف کنند و در عین حال تأثیر مثبتی بر جهان بگذارند. به عنوان یک نویسنده، INFP ها می توانند همدلی خود را به سمت خلق داستان های تأثیرگذار هدایت کنند که با خوانندگان طنین انداز شود.

 

 

 

 

مشاور/روانشناس

INFP ها مهارت های بین فردی قوی و توانایی طبیعی برای همدلی با دیگران دارند. آنها شنوندگان بسیار خوبی هستند و می توانند به افراد نیازمند حمایت و راهنمایی کنند.

به عنوان مشاور یا روانشناس، INFP ها می توانند از هوش هیجانی خود برای کمک به دیگران برای غلبه بر چالش های عاطفی یا روانی استفاده کنند. این حرفه به INFP ها اجازه می دهد تا در زندگی دیگران تفاوت ایجاد کنند و در عین حال با ارزش ها و علایق آنها همسو شوند.

 

 

 

 

کارگر اجتماعی

مددکاری اجتماعی شغلی است که با ارزش ها و علایق INFP ها همسو می شود.

مددکاران اجتماعی به جمعیت های آسیب پذیر کمک می کنند، از عدالت اجتماعی حمایت می کنند و از افراد و خانواده ها در شرایط سخت حمایت می کنند. INFP ها می توانند از شفقت و همدلی خود برای ارتباط با افراد نیازمند استفاده کنند و به منبعی ارزشمند برای حمایت و کمک تبدیل شوند.

این حرفه همچنین به INFP ها اجازه می دهد تا در یک محیط تیم گرا کار کنند که در آن می توانند با دیگران برای دستیابی به نتایج مثبت همکاری کنند.

 

کار غیر انتفاعی

INFP ها علاقه زیادی به ایجاد تأثیر مثبت بر جهان دارند و به سمت کارهایی کشیده می شوند که با ارزش های آنها همسو باشد.

کار غیرانتفاعی به INFP ها اجازه می دهد تا در عین استفاده از مهارت های منحصر به فرد خود، به سمت یک خیر بزرگتر کار کنند.

سازمان‌های غیرانتفاعی اغلب در راستای عدالت اجتماعی، اهداف زیست‌محیطی، یا تلاش‌های بشردوستانه کار می‌کنند، که آن را برای INFP‌هایی که به دنبال ایجاد تغییر در جهان هستند، مناسب است.

 

برای کسب موفقیت و انتخاب بهترین شغل برای افراد INFP مقاله ها و آموزش های زیر را از دست ندهید:

 

خروج از نسخه موبایل