بایگانی دسته‌ی: آموزش کارآفرینی


کارآفرینی این نیست!
ما در ب‌م‌م کارآفرینی را ایده های عجیب و غریب، پیدا کردن فرمول ثروت یا چرندیات کتاب‌های زرد و یا حتی کتاب‌های دانشگاهی نمیدانیم!
اگر دنبال مقاله برای پروژه دانشگاهی یا مدرسه‌ای نیستید و میخواهید وارد دنیای زیبا ولی پر چالش کارآفرینی شوید و خود را کارآفرین بدانید، تا آخرش همراه باش!



مراحل طراحی


کارآفرینی بدون وقت تلف کردن!

اگر میخواهی سریعا کسبوکار شخصی خود را راه بیاندازی و کسب درآمد کنی، وقتت را تلف نکن و همین الان تصمیمت را بگیر:
پکیج کسب درآمد از علاقه پکیج مسیر کسب ثروت




کارآفرینی چیست؟
اگر بخوایم احساسیش کنیم باید بگیم کارآفرینی یعنی آرزوی جوانی، سختی بزرگسالی، لذت میانسالی و حسرت پیری. مگر میشه فردی باشه که آزاد و آزاده باشه ولی تا حالا با خودش فکر نکرده باشه که کارآفرینی کنم؟ احتمالا نه!

اما بیایم یک لحظه احساس را بگذاریم کنار و حداقل برای یک بار هم که شده منطقی ببینیم واقعا کارآفرینی چیه؟ آیا برای کار آفرینی باید خلق کرد یعنی ربطی به ریشه آن یعنی آفرینش دارد؟

توی قدم اول بیایم به دیکشنری آبادیس یک سری بزنیم ببینیم چی میگه:

کارآفرینی ( که در زبان انگلیسی به آن Entrepreneurship میگویند) به فرایند خلق ارزش جدید که میتونه مادی یا معنوی باشه از راه تلاش‌های با تعهد و البته با در نظر گرفتن ریسکهای ناشی از آن گفته می شود.

و در اصل ریشه و اصل کلمه کارآفرینی از کلمه فرانسوی “Entrepreneurs ” به معنای “متعهد شدن ” می‌آید. همونطوری که میشه حدس زد، کارآفرینی برای اولین بار توسط اقتصاددانان مورد توجه قرار گرفت و تمامی مراجع و کتاب‌های اقتصادی جهان از قرن ۱۶ میلادی (قرن 10 هجری) تاکنون به گونه ای و از هر روشی توانسته‌اند کارآفرینی را در مطالب خودشون بیان کرده‌اند.

همچنین، اگر به دیکشنری آکسفورد سری بزنیم میبینیم، کارآفرینی را اینگونه توضیح داده است:

فعالیت کسب درآمد از طریق راه‌اندازی یا شروع کردن کسب‌وکار، به ویژه زمانی که این امر مستلزم انجام ریسک‌های مالی باشد.

و در نهایت بد نیست که یکسری به ویکی پدیا بزنیم ببینیم که نظر این سایت در این مورد چیست و تا بهتر این واژه برای ما جا بیافتد:

کارآفرینی ایجاد یا استخراج ارزش اقتصادی است. با این تعریف، کارآفرینی به‌عنوان تغییر در نظر گرفته می‌شود که عموماً مستلزم ریسکی فراتر از آنچه معمولاً در راه‌اندازی یک کسب‌وکار با آن مواجه می‌شویم، هست، که امکان دارد شامل ارزش‌های دیگری غیر از ارزش‌های اقتصادی باشد.

پس طبق تعاریف این مراجع به اصطلاح معتبر کارآفرینی یعنی:

ریسک
ارزش مادی یا معنوی
تعهد

شما را نمیدونم ولی به نظر من این تعریف ها و داستان ها به درد امتحان های دانشگاه و یا مدرسین کتابی (مدرسی که دانشش از کتاب‌ها پا را آن طرف‌تر نگذاشته!) میخورد و با مطالعه این بدیهیات و تعاریف به درد نخور کتابی، هیچ چیز جذابی دست ما را نمیگیرد!

اگر مهندس هستید، مقالات شغل مهندسی، شغل برق، شغل مهندسی مکانیک و شغل مهندسی برق قدرت را مطالعه نمایید.

اما اگر کسی بخواهد کارآفرینی کند با این تعاریف حتی نمیتواند درک درستی از این این واژه داشته باشد پس بیاییدیک بار هم ما تعریف خودمون را داشته باشیم.

تعریف کارآفرینی از ب‌م‌م
کارآفرینی یعنی چند نفر دور هم جمع بشوند و نیاز یک سری آدم را به ازای دریافت هزینه برطرف کنند!

تعریف از خود نباشه ولی چه قدر این تعریف سر راست، دقیق و کاربردیه! نه از اصطلاحات پیچیده و غیرقابل تصور خبریه و نه از شعارها و اصطلاخات بیهوده مدعیان علم و دانش، با این تعریف میشه از همین الان کارآفرینی کرد.
چطور کارآفرینی کنیم؟
برای اینکه بتونیم کارآفرینی کنیم یا کارآفرین باشیم، به تعریف خودمون نگاه کنیم، اولین رکن و اساس کارآفرینی این هست که یک نیاز درخوری که به ازای رفع شدن آن مردم به ما پول میدهند را پیدا کنیم.

کارآفرینی یک نیاز پولساز!
دقت کنیم که نیازی که انتخاب میکنیم برای بر طرف کردن و در تیجه کارآفرینی باید شرایط زیر را داشته باشد:

مردم به ازای برطرف شدن آن پول دهند.
برای اینکه افراد بخواهند نیازشان را از طریق ما برطرف کنند باید دلیلی وجود داشته! چون احتمالا همین الان افراد و مجموعه‌هایی وجود دارند که دقیقا خدمات و محصولات مورد نظر ما را ارائه میدهند یا ممکن است درآینده رقبای سرسختی بیایند!
برای ما بصرفد: یعنی اگر قرار است با کارآفرینی نیاز از مردم را برطرف کنیم که برای ما در یک سال 100 میلیون هززینه تومانی و هفته ای 50 ساعت (سالی 2500 ساعت) هزینه زمانی دارد حداقل سود خالصش برابر… باشد!
نیاز واقعی باشد: یعنی خودمان را در مسیر کارآفرینی گول نزنیم که آره این نیاز خیلی مهم است و مردم حاضرند برای بر طرف شدنش سف ببندند! ببینیم آیا خودمان یا نزدیکانمان حاضریم برای برطرف شدن این نیاز هزینه‌ای بکنیم یا نه؟ جواب نزدیکان خیلی معتبر است در این زمینه!
نیاز گذرا نباشد: بعضی کالا یا خدمات هستند که یک تبی دارند و سریع بعد از مدتی کلا از رده خارج میشوند، نمیدانم شمایی که این مقاله را میخوانید چند سالتان است ولی اگر شما هم دهه شصتی یا هفتادی باشید احتمالا با آتاری دستی که دو تا باطری قلمی میخورد آشنا هستید، الان چیزهایی مثل اون پیدا میشه؟ نه، چون مردم رشد میکنند و الان هر بچه‌ای در صورت توان مالی خانواده به کمتر از ایکس باکس و پی اس راضی نمیشه!

چطور یک نیاز پولساز برای کارآفرینی پیدا کنیم؟
با هم بررسی کردیم نیازی که برای کارآفرینی انتخاب میکنیم باید چه مواردی را شامل شود ولی الان سوال بزرگتری را باید جواب بدهیم که نیاز را از کجا پیدا کنیم؟ چطور نیازی را پیداکنیم که بابتش پول بدهند، بتوانیم مزیت رقابتی داشته باشیم، در طول زمان از بین نرود و… ؟

در اینجا میخمواهم با شما مواردی را در میان بگذارم که حتی در کلاس های چند هزار دلاری بهش اشاره ای نمیشه و در کلاس های کارآفرینی ایرانی که اصلا هیچی:(

هر کدوم از ما که اینجاییم و در همین لحظه یک سری داشته‌هایی داریم، منظور از داشته‌ها در اینجا موارد زیر است:

سرمایه تومانی و قابل تبدیل به تومان یا دلار: یعنی پول و چیزهایی که قابل تبدیل شدن به پول را دارند، مثل خونه، ماشین، حساب بانکی، دلار، طلا، بیتکوین و…
علاقه‌های خودمون: به صورت کلی هر فردی گنجینه‌ای با ارزش از علایق دارد
تجربیات خودمون: اگر جایی کارآموزی یا شغلی داشتیم
دانش خودمون: حالا یا به واسطه کتاب‌هایی که خواندیم یا به واسطه مدرک تحصیلی
فامیل درجه یک: مثل پدر، مادر، خواهر و برادر
فامیل درجه دو: عمه، عمو، خاله، دایی، پدربزرگ و مادربزرگ پدری و مادری
دوست درجه یک: که در اصطلاح بهش میگیم رفیق و در گرمابه و گلستان باهاش راحتیم
دوست درجه دو: در اکثر موارد باهاش راحتیم و به طور میانگین حداقل ماهی 3 بار باهاش وقت میگذرونیم.
خانواده درجه یک دوست درجه یک: پدر، مادر، همسر، فرزند، خواهر و برادر

باید برای قدم گذاشتن در مسیر کارآفرینی این موارد را برای خودمان لیست کنیم و البته دقیقا با همین ترتیب بالا. یعنی در قدم اول بیایید مشخص کنید چه قدر پول دارید و در ادامه واقعا به چه چیزی علاقه مند هستید؟ بعد تجربیات، دانش خانواده و دوست و آشنا را مشخص کنید.

حالا بیایید برای هر کدوم از این موارد یک جدول swot بسازید، یعنی برای هر کدام از این موارد، مشخص کنید چه مزیت، کمبود، چالش و فرصتی وجود دارد. به عنوان مثال ممکن است فردی 100 میلیون تومان پول نقد داشته باشد (مزیت)، علاقه مند به پرورش گیاه (فرصت)، خانواده نیازمند (چالش) و د نهایت روابط اجتماعی ضعیفی داشته باشد (کمبود).

دقت کنیم که در مسیر کارآفرینی ممکن است یک فرصت در یک روز تبدیل به بزرگترین کمبود تبدیل شود، مثلا ممکن است پدر فردی یک حاجی بازاری باسابقه که حرفش پول نقد باشد ولی ممکن است به هر دلیلی رابطه با این پدر جذاب به خوبی پیش نرود و پدر چوب لای چرخ پسر بینوای خود کند.

کلا در مسیر کارآفرینی باید همیشه و برای هر چیزی پلن b و c هم داشته باشیم که اگر به هر دلیلی شرایط، انتظارات و احوالات طبق پیش‌بینی ما اتفاق تیافتاد، دلمان قرص باشد که از قبل فکرش را کرده‌ایم و برایش برنامه‌ریزی مناسبی انجام داده‌ایم.

حال ممکن است این سوال مطرح شود که باید برای چه چیزهایی برنامه داشته باشیم و برای چه چیزهایی از داشته‌هایمان آماده شویم؟ میخواهید جواب یک فرد با تجربه یعنی خودم را بشنوید؟ برای همه چیز! حتی به شک های خودتان هم شک کنید.

این یک رفتار سایکو پث یا در شرایط نرمال یک بدبینی نیست، فقط باید بدانید که هیچ شرایطی برای همیشه موندگار نیست، همانطوری که آفتاب پایدار نیست، نور ماه هم پایدار نیست!

شما باید در قدم اول برای اینکه حتی بتوانید به کارآفرینی فکر کنید باید یاد بگیرید که کارآفرینی خاله بازی یا این خزعبلات کتاب‌عای دو زاری نیست! کارآفرینی یعنی شب تا صبح نخوابیدن یعنی وقتی فکر میکنی دیگه سختی‌ها را پش سر گذاشتی در همون لحظه در یک آن سرور سایتت میسوزه و بوم، دوباره از نو!

این داشتان موفقیت هایی که در کتاب ها یا مدرسین کتابی میگویند خیال و فروختن سراب است، اگر داری این مطلب را میخونی و مخاطب ب م م هستی باید بدونی در مسیر کسب وکار، شغل و کارآفرینی شوخی و خنده نداریم ولی در کنار هم از این سختی‌ها مثل یک مازوخیسمِ عشقِ سختی کشیدن لذت میبریم. باشد که در کنار هم رستگار شویم.

پس در یک کلام فکر همه جاش را بکن، اگر نمیتونی فکرش را بکنی، همین الان این صفحه لعنتی را ببند، برو آزمون استخدامی بده و از راحتی و امنیت کارمندی لذتت را ببر ولی اگر تو هم مثل ما اهل دلی فکر همه جا را بکن حتی بهترین کار اینه که همین اول کاری با یک مشاور این کاره (باتجربه حوزه خودت) صحبت کنی، اگر میخوای در بازار آموزش کسب وکار و بیزینس خودت را راه بیاندازی من اینجا در کنارتم، پول خوب میگیرم ولی از نتیجه شگفت زده میشی!

مهارت هایی که باید یک کارآفرین داشته باشد
به صورت کلی برای اینکه بتوانیم یک کارآفرین موفق شویم نیاز داریم که در بعضی از زمینه‌ها علاوه بر حوزه تخصصی مهارت داشته باشیم.

منظور از حوزه تخصصی، آن زمینه‌ای است که میخواهیم در آن فعالیت کنیم. به عنوان مثال فردی که میخواهد مدرس شود یا وارد دنیای کارآفرینی آموزشی شود نیاز دارد که بهترین روش تدریس را بشناسد و به تدریس خلاق آگاه باشد و بتواند در مورد آموزش وبینار صحبت کند.

یا به عنوان مثال دیگر فردی که میخواهد تابلو فرش بفروشد و وارد بازار فرش شود باید انواع فرش را بشناسد، طرح کاشان را از طرح تبریز و یزد تشخیص دهد، نحوه قیمت گذاری فرش در کشورهای مختلف را بداند و افراد معروف و تاثیرگذار این حوزه را بشناسد.

اما در کنار این مهارت‌های تخصصی که بسته به زمینه‌ای که میخواهد در آن کارآفرینی کنید باید داشته باشید، تعدادی مهارت هم وجود دارد که شما برای موفقیت در تمامی زمینه‌ها به آن نیاز دارید. برخی از مهمترین مهارت‌هایی که باید داشته باشید در زیر آمده است:

1. وقت شناس!
اولین مهارتی که هر کارآفرینی باید آن را داشته باشد این است که بتواند به کارهایش برسد.

اگر در اوایل راه هستید احتمالا کوهی از کارها بر سر شما خراب شده است و نمیدانید که باید چه کاری انجام دهید.

با تامین کننده صحبت کنید، کارهای تولید یا موجودی را انجام دهید، به فکر جذب مشتری باشید، ارائه و پاورپورنت برای جذب و مجاب کردن سرمایه گذاران انجام دهید یا حتی با فرزند، همسر یا خانواده خود وقت بگذارید.

مهم نیست که شما چه حوزه‌ای را برای راه اندازی یک استارت آپ و کارآفرینی انتخاب میکنید، در هر صورت وقت و زمانتان مدیریت میخواهد. بدون آموزش احتمالا بعد از مدتی یا خسته شده و کلا رها میکنید یا فقط به بخشی از زندگی که مربوط به کار است میچسبید و خانواده و حتی سلامتی خود را کنار میگذارید.

نگران نباشید همانطور که از اول به شما قول دادیم، در کنار شما هستیم و به شما میگوییم اول از همه آموزش مدیریت زمان را مشاهده نموده تا بتوانید وقت و زمان خود را به راحتی مدیریت کرده و به کارهای مهم و ضروری خود در مسیر کارآفرینی برسید.

حتما قبل از ادامه مطالعه آموزش کارآفرینی مطمئن شوید که مقاله پیشنهادی مدیریت زمان را مطالعه کرده‌اید و همین جا لازم است به شما بگویم که نوشتن کارهای روزانه روی کاغذ به درد سطل آشغال میخورد و برای یک شروع قدرتمند و موفق شدن باید آموزش تخصصی و اصولی ببینید. پس الان که این فرصت برای شما فراهم است، ببینید!

دقت کنید که زمان بزرگترین و مهمترین دارایی است و هیچکدام از ما بدون مدیریت آن احتمالا نه در کارآفرینی و نه در هیچ کار دیگری موفق نمیشویم و حسرت میخوریم که چرا باید بین کار، خانواده، موفقیت و سلامتی یکی را انتخاب کنم و بقیه را از دست بدهم. پس این آموزش را جدی بگیرید!

2. کنترل هیجانات
کارآفرینی با تمام جذابیت‌ها، درآمدها و اتفاقات خوب میتواند از نظر روحی و روانی ما را دچار چنان فرسایشی بکند که آرزوی مرگ کنیم. فقط یک لحظه شرایط زیر را تصور کنید:

قیمت دلار بالا رفته و جنس اولیه با قیمت 1.5 برابری فاکتور شده است.
مشتری درخواست مرجوعی کرده.
شریک شما میخواهد سرمایه شما را بالا بکشد.
صاحب ملک میخواهد هر چه سریع تر تخلیه کنیم.
چک مشتری برگشتی خورده.
باید کارمندی که خانمش حامله است و دو کودک دارد را اخراج کنید.
سرمایه گذاران بر خلاف وعده خود نمیتوانند سرمایه لازم را در اختیارتان قرار دهد.
همسر و فرزند شما از نبود شما گله مند هستند ولی شما مجبورید به یک سفر کاری بروید.

این‌ها فقط بخشی از هزاران چالشی است که میتواند در مسیر کارآفرینی برای شما پیش بیاید. اما آیا ما میخواهیم شما را بترسانیم و شما را دعوت به کارمندی و یک زندگی بی فراز و نشیب میکنیم؟

قطعا خیر، به قول معروف کربن در زیر فشار الماس میشود و انسان در مسیر کارآفرینی قهرمان!

منظور ما این است که شما باید بتوانید هیجانات خود را کنترل کنید، باید بتوانید در شرابط مختلف مثل سرو، راست قامت باشید و در زیر چالش‌های بزرگ و کوچک سر خم نکنید.

حالا راه حل چیست؟ چطور با این استرس‌ها مقابله کنیم؟ چطور کمرمان زیر این فشارها نشکند؟

جواب ساده است، هوش خودمان را افزایش بدهیم.

منظور از هوش در اینجا این نیست که معادله دیفرانسل مرتبه 2 حل کنید، منظور هوشی است از جنس هیجان!

در دنیا به آن EQ یا هوش عاطفی میگویند.

برای اینکه بتوانید این هوش خود را افزایش دهید تا با چالش‌های مختلف کارآفرینی بهتر مواجه شوید و در شرایط سخت بتوانید بهترین تصمی گیری را داشته باشید همین الان آموزش هوش هیجانی را مشاهده نمایید.

دقت کنید که این مقاله علاوه بر مسیر کارآفرینی و موفقیت در کسب و کار به شما در بهبود روابط عاطفی و احساس درونی کمک میکند. پس بدون وقت تلفی و بلافاصله این آموزش را مشاهده نمایید.

3. درآمدزایی
اگر در اول راه هستید و تازه میخواهید با آموزش کارآفرینی، کسب و کار خود را راه بیاندازید،باید برندسازی، بازارسازی، جذب مشتری، فروش و مواردی مثل این را خدتان مدیریت کنید.

هر چند اگر همین الان همن خود را کارآفرین میدانید و مدتی هست که به کارآفرینی مشغولید باز هم باید خودتان روندهای این موارد حداقل به صورت سطحی بشناسید و بدانید که برای درآمدزایی باید دقیقا چه کاری انجام دهید.

باز هم جای نگرانی نیست ما در ب م م تماما در کنار شما هستیم. فقط کافی است با ما همراه شوید به صورت قدم به قدم موارد و آموزش‌های زیر را به گوش جان بسپارید:
الف – برندسازی
شاید بزرگترین و مهمترین گام شما برای جذب سرمایه و برندسازی کسب و کار یا حتی محصولتان، برند شخص شما به عنوان یک کارآفرین باشد. شاید بزرگنمایی نباشد که بگوییم دنیا به سمتی میرود که موفقیت کسب و کارهای نوپا به میزان معروف و مشهور بودن شخص ببنیان گذار وابسته است.

امروز شاید ما تمام کسب و کارهای افرادی مثل ایلان ماسک را نشناسیم ولی حداقل اینطور به نظر میرسد که خودش را تا حدودی میشناسیم و میتوانیم حدس بزنیم که چه شخصیتی دارد. اما در گذشته کمتر کسی پیدا میشد که بداند رئیس شرکت کوکاکولا یا IBM چه کسی است.

همانطوری که میتوانیم حدس بزنیم ظهور شبکه‌های اجتماعی علاوه بر ایجاد تحول زندگی روزمره، فضای کارآفرینی و برندسازی را نیز متحول کرده است.

فردی که در یک زمینه تخصصی مشهور و محبوب میشود حتی در صورت شکست خوردن کسب و کارش به واسطه شخصیت و اعتباری که دارد به سرعت میتواند از نو شروع کند و سریعا موفق شود.

اگر بعد از این همه مزیتی که با هم بررسی و مرور کردیم، میخواهید بدانید که باید چه کار کنید، به شما میگویم که کافی است آموزش برندسازی شخصی را مشاهده نمایید.

همچنین نوشتن کتاب میتواند شما را چندین گام از تمام رقبای خود جلو بیاندازد. اگر میخواهید بدانید که چطور در 3 هفته برای موفقیت در کارفرینی و برندسازی شخصی خود کتاب بنویسید، همین الان مقاله چگونه کتاب بنویسیم را مطالعه نمایید.

ب – بازاریابی

لازم به هیچ توضیح اضافه‌ای برای اهمیت بازاریابی وجود ندارد، میخواهید به درآمد برسید و مشتری جذب کنید؟ باید مقاله بازاریابی را مطالعه نمایید.

فقط این را بگوییم که حتی بازاریاب و ویزیتور دارید باز هم به عنوان یک کارآفرین باید برای یادگیری علم بازاریابی و جذب مشتری وقت بگذارید.

کسب درآمد از بازی یک فریب است؟ 5 روش کسب درآمد از بازی اینه!

کسب درآمد از بازی

  کسب درآمد از بازی یک فریب شیرین است؟ بهترین بازی ها برای کسب درآمد کدام اند؟ چطور مطمئن شویم که سرمان کلاه نمیرود و واقعا کسب درآمد از بازی واقعی است؟ معیارهای انتخاب های بازی مناسب برای پول درآوردن چیست؟ اگر شما هم به دنبال یک راه جذاب برای پول درآوردن هستید احتمالا دوست…

آموزش زبان بدن + 30 نکته تخصصی بهبود زبان بدن

آموزش زبان بدن

زبان بدن چیست؟ چطور به کمک آموزش زبان بدن در مذاکره، فروش و تدریس به موفقیت و اثرگذاری بیشتری برسیم؟ بهترین تکنیک های زبان بدن کدام اند؟ چطور به کمک علم body-language و روانشناسی از نیات و احساسات طرف مقابل آگاه شویم؟ در این مقاله میخواهیم به صورت جامع و خیلی تخصصی به مقوله حساس،…

آموزش متقاعدسازی به زبان آدمیزاد!

آموزش متقاعدسازی

آموزش متقاعدسازی چه کمکی میتواند به ما نماید؟ تکنیک های آموزش متقاعدسازی چیست؟ چطور دیگران را متقاعد کنیم خواسته های ما را برآورده کنند؟ آیا مهره مار در این راه میتواند به ما کمک کند؟ چطور در دنیای فروشندگی تکنیک های متقاعد کردن را به کار بگیریم تا افراد از ما بخرند؟ آموزش متقاعدسازی برای…

شغل اینترنتی چیست؟ بهترین روش کسب درآمد اینترنتی چیست؟

شغل اینترنتی

شغل اینترنتی چیست؟ بهترین شغل اینترنتی چیست؟ چطور بدون سرمایه میتوانیم به کسب درآمد اینترنتی برسیم؟ آیا راه اندازی کسب و کار آنلاین به سرمایه زیادی نیاز دارد؟ چطور میتوانیم از اینترنت به درآمد برسیم؟ حقوق کار آنلاین چطور است؟   در این مقاله از سلسله مقاله‌های آموزش موفقیت در کسبوکار، قصد صحبت در مورد…

آموزش طراحی لوگو: راهنمای جامع طراحی لوگو در 10 گام ساده!

آموزش طراحی لوگو

آموزش طراحی لوگو را از کجا شروع کنیم؟ آموزش طراحی لوگو با گوشی میتواند، مفید باشد؟ آموزش طراحی لوگو با چه نرم افزار یا اپلیکیشنی صورت میگیرد؟ درآمد یک لوگو دیزاینر چقدر است؟ چقدر یادگیری این مهارت از ما زمان میگیرد؟ فوتوشاپ بهتر است یا ایلاستریتور یا حتی اپلیکیشن‌های موبایلی؟ در این مقاله میخواهیم با…

بوم مدل کسب و کار چیست؟ ساخت بوم مدل کسب و کار در 7 دقیقه!

بوم مدل کسب و کار

بوم مدل کسب و کار چیست؟ چطور یک بوم مدل کسب و کار برای خود بسازیم؟ چرا قبل از ورود به بازار و عرضه محصول یا خدمات، باید برای خودمان بوم مدل کسب و کار بسازیم؟ چطور میتوانیم در کمتر از 7 دقیقه یک Business Model Canvas در سطح جهانی طراحی کرده و از آن…

افزایش درآمد با 7 راه روانشناسی + راه های عجیب کسب درامد!

افزایش درآمد

  راه های عجیب کسب درامد کدام اند؟ افزایش درآمد چطور ممکن است؟ بهترین راه های “افزایش درآمد” کدامند؟ چطور میتوانم حقوق خودم را افزایش دهم؟ چطور پول بیشتری به دست بیاورم؟ تکنیک‌هایی که میتوان با آن ها بدون کار بیشتر به موفقیت مالی رسید چیست؟ از نظر روانشناسی چطور میتوانم درآمد خود را افزایش…

کسب درآمد با گوشی یک فریب است!؟ 4 مهارت ذهنی عجیب برای اینکار!

کسب درآمد با گوشی

    بهترین راه کسب درآمد با گوشی چیست؟ آیا کسب درآمد با گوشی یک فریب است؟ بزرگترین ماونع درآمدزایی با گوشی چیست؟ اصلا آیا میتوانیم با استفاده از گوشی موبایل خود درآمد کسب کنیم؟ چه مهارت هایی برای درآمدزایی با موبایل نیاز است؟ بهترین ایده کسب درآمد با گوشی چیست؟ در این مقاله از…

مدیریت زمان چیست؟ 15 تکنیک مدیریت زمان که باید به کار ببندی!

مدیریت زمان

  مدیریت زمان چیست؟ بهترین تکنیک های مدیریت زمان کدام است؟ آیا time-management یک مهارت روانی است یا یک مهارت بهبود و توسعه فردی؟ چطور از اتلاق وقت جلوگیری نماییم؟ اگر شما هم میخواهید با آموزش مدیریت زمان به موفقیت در زندگی شخصی و کسبوکار برسید، تا آخر این آموزش همراه ما بمانید، زیرا قرار…

هوش هیجانی چیست؟ 15 تکنیک تقویت هوش هیجانی که باید بدانید!

هوش هیجانی

  هوش هیجانی چیست؟ بهترین تکنیک های تقویت هوش هیجانی کدام اند؟ هوش هیجانی چطور میتواند به موفقیت در کسب و کار و زندگی شخصی ما کمک نماید؟ چطور با کنترل کردن هیجانات منفی به موفقیت بیشتری در کسب و کار و زندگی شخصی برسیم؟ بهترین آزمون برای سنجش میزان هوش هیجانی یا EQ چیست؟…