نماد سایت ب م م

بهترین قالب آموزشی که سایتهای خفن استفاده میکنن این 6 تاست!

قالب آموزشی وردپرسی

 

 

بهترین قالب آموزشی چه معیارهایی باید داشته باشه؟ بهترین قالب آموزشی وردپرسی چیست؟ بهترین قالب رایگان آموزشی چیست؟ سایت‌های خفن آموزشی از چه قالبی استفاده میکنند؟ از ژاکت بهتره بخریم یا راستچین!؟ آیا بهتر نیست که برای فروش پکیج‌های آموزشی از قالب فروشگاهی استفاده کنیم؟ معیارهای انتخاب یک قالب چیا هستند؟ از سایت‌های ایرانی بهتره بخریم یا از سایت‌های خارجی؟

اگر مدرس یا صاحب کسبوکار آموزشی هستید یا اگر میخواهید به صورت قدم به قدم طراحی سایت آموزشی را یاد بگیرید، حتما در این مقاله همراه من باشید تا با هم بهترین قالب آموزشی را انتخاب نماییم.

 

 

قالب آموزشی این نیست!

خیلی از افرادی که تازه میخواهند وارد دنیای آموزش آنلاین شوند و به نوعی کارآفرینی خود را در این بازار راه بیاندازند، فکر میکنند بهترین قالب آموزشی و در نهایت داشتن یک سایت به معنی داشتن بستر بازاریابی است. اما این تصور کاملا غلط است.

خیلی از افراد از فلان قالب آموزشی استفاده میکنند، از یک مدرسی که سایتش فقط هزینه برایش ایجاد میکند و منتظر معجزه است تا فردی که ماهانه چندین میلیارد پکیج و دوره آنلاین و وبینار به فروش میرساند! هر دور از یک نوع تم یا پوسته استفاده میکنند، سایت هر دو هم به ظاهر یکی است، اما یک امایی که معمولا به آن دقت نمی شود.

 

یک فرصت ویژه

سایت، بستر بازاریابی و فروش است نه بستر هنر یا برنامه نویسی!
اگر تو هم رویای داشتن بستر بازاریابی برای فروش محصولات آموزشیت را داری، همین الان دوره گنجینه ب‌م‌م طراحی سایت را بررسی کن و این فرصت را از دست نده:

 

شما باید جزئیاتی را در طراحی وبسایت آموزشی به کار ببرید که شاید حتی به نظر مسخره برسد ولی همین جزئیات به نظر مسخره باعث افزایش فروش شما و اعتماد بسیار بیشتر مخاطبانتان میشود.

 

خلاصه اگر میخواهید در تخصصی ترین دوره آموزشی طراحی سایت برای بازاریابی و فروش پکیج، دوره و خدمات آموزشی، شرکت کنید همین الان دوره طراحی سایت آموزشی ب م م را بررسی کنید.

 

همچنین اگر وقت تماشای یک دوره تخصصی را ندارید میتوانید با کلیک بر لینک رو به رو از خدمات تخصصی ما استفاده کنید: خدمات طراحی سایت آموزشی .

 

 

 

 

 

 

 

قالب آموزشی و خط قرمز ما در این مقاله

در این مقاله و سایر مقالات ب‌م‌م ما دو خط قرمز را دنبال می‌کنیم:

  1. ما در مقالات آموزش رایگان ب‌م‌م هیچ تبلیغی نداریم و اگر محصولی معرفی می‌کنیم یا لینکی می‌دهیم فقط برای انتخاب بهتر است.
  2. مقالات ب‌م‌م از جنس ترجمه مقالات انگلیسی، ترکیب مقالات فارسی با انگلیسی و… نیستند و تماماً حاصل تجربه و هم‌فکری اعضا و مخاطبان ب م م است.

با این تفاسیر اگر مثل سایر مقالات و سایت‌ها قالب‌های آموزشی مثل قالب سیگما، قالب دیجی آکادمی، قالب wplms و… اسمی نمی‌آوریم و خیلی واضح فقط 6 قالب سایت را برای سایت‌های آموزشی بررسی می‌کنیم، دلیلش فقط همین دو مورد است.

 

 

 

معیار انتخاب بهترین قالب آموزشی

برای اینکه بتوانیم یک قالب آموزشی خوبی را برای طراحی وبسایتمان انتخاب کنیم لازم است قالب انتخابی معیارهای زیر را داشته باشد:

 

تیم برنامه‌نویس قالب آموزشی

توجه به این نکته خیلی اهمیت دارد که آیا قالب را یک نوجوان بی‌تجربه تولید کرده است یا یک تیم حرفه‌ای با چندین سال سابقه قالب نویسی و آشنا به نیازهای افراد؟

 

از طرفی تیم حرفه‌ای مسائل زیادی را در طراحی قالب میبیند و از طرف دیگر، احتمالاً هر روز در حال بررسی آن خواهد بود و اگر مشکلی داشته باشد به سرعت به آن رسیدگی کرده و آن را حل میکند.

 

اینکه از کجا بفهمیم طراحان قالب حرفه‌ای هستند یا خیر در ادامه به آن میپردازیم ولی مطمئن باشید 6 قالبی که ما به شما معرفی می‌کنیم حرفه‌ای‌ترین تیم طراح را دارد.

 

 

 

 

قبل از هر چیز برای موفقیت در آموزش، مقاله زیر را از ب م م بخوانید:

فن بیان

 

 

 

 

همخوانی قالب آموزشی با پلاگین‌های مورد نیاز

آیا قالبی که قرار است از آن استفاده کنیم با پلاگین‌های مختلف و به خصوص صفحه ساز وردپرس و افزونه سئو، سازگار است؟ آیا ویژگی یا پلاگین خاصی مد نظرمان است که می‌خواهیم به سایتمان اضافه کنیم؟

 

به طور کلی ما در یک سایت آموزشی به پلاگین‌های مختلفی مثل امنیت، سرعت، فروشگاه ساز و … نیاز داریم. اگر انتخاب ما با یکی از آن‌ها هم خوانی نداشته باشد و اصطلاحاً دچار Conflict شوند، برای ما دردسرهای زیادی را پدید می‌آورند.

 

پس لازم است قبل از خرید از پلاگین دوست بودن انتخاب خود مطمئن شویم. برای این کار اگر موارد پیشنهادی ب م م را انتخاب کنید که با اکثر پلاگین‌ها سازگار است ولی اگر خودتان مورد دیگری را خواستید انتخاب کنید لیست پلاگین‌های مورد نیاز را نوشته و از روشنده بپرسید که آیا با این‌ها سازگار است یا خیر!

 

 

انتظار ما از یک قالب آموزشی چیه؟

ما دقیقاً از یک قالب وردپرسی چه انتظاراتی داریم؟ آیا امکانات خاصی مد نظرمان هست و یک جورایی میخوایم یک ایده جدید را پیاده سازی کنیم؟ آیا میخواهیم مارکت پلیس آموزشی راه بیاندازیم تا مدرسان بیایند و آموزش هایشان را بفروشند و ما درصدی از آن را برای خودمان برداریم؟ آیا قصد داریم فقط پکیج آموزشی بفروشیم و…

برای اکثر انتظارات ما قالب‌های تخصصی آموزشی وجود دارند.

بعد از آن برای انتظاراتی که قالبی براشون پیدا نمیکنیم باید افزونه‌ها یا پلاگین‌ها را بررسی کنیم و اگر هیچ قالب آموزشی یا پلاگینی انتظارات ما را برطرف نکرد باید بدهیم یک برنامه نویس اون ویژگی مدنظرمان را به صورت یک قالب آموزشی یا افزونه خاص برای ما بنویسد.

 

 

 

 

 

سرعت بارگیری قالب آموزشی

یکی از مهمترین پارامترهای انتخاب یک قالب آموزشی، پارامتر سرعت آن است. یک لحظه خودتان را بگذارید جای فردی که قرار است وارد وبسایت شما شود، آیا شما حاضر هستید 30 ثانیه برای یک وبسایت منتظر بمانید؟ به احتمال زیاد خیر! پس خیلی مهم است که قالب آموزشی مدنظر شما به گونه‌ای کد نویسی شده باشد که با سرعت زیاد برای کاربران بارگیری شود.

 

همین الان مقاله افزونه سرعت وردپرس را مطالعه نمایید.

آیا اگر ما یک قالب آموزشی پیدا کردیم که همه انتظارات ما را برطرف میکرد ولی سرعت بار گذاری آن یک مقداری کم بود آیا نباید آن را بخریم و استفاده کنیم؟

جواب این سوال این است: “بستگی دارد”

 

در حقیقت باید بررسی شود که چه قدر سرعت این قالب آموزشی کند است؟ آیا میتوان این قالب را با یک مقدار هزینه یا راه‌های افزایش سرعت بهینه کرد؟ آیا قالب آموزشی وردپرسی جایگزینی وجود ندارد؟ آیا نمیتوان انتظارات را به جای اینکه با یک قالب آموزشی برطرف کنیم با یک یا چند افزونه‌ی وردپرس آن را برطرف کنیم؟ و…

در حقیقت برای پاسخ به این سوال‌ها یا باید با قالب‌های آموزشی زیادی کار کرده باشید و یا از یک متخصصی که با قالب‌های آموزشی و افزونه‌های زیادی کار کرده است، سوال نمایید.

 

امنیت

خط قرمز اصلی هر وب سایتی در درجه اول امنیت آن وب سایت است (همین الان مقاله افزونه امنیتی وردپرس را مطالعه نمایید) و ما به طور مداوم برای آموزش امنیت وردپرس در تلاشیم، اما چه طور تشخیص دهیم یک قالب آموزشی امن است یا نه؟

  1. در انتخاب هر قالب آموزشی باید به این نکته دقت کنیم که این قالب را چه فرد یا تیم برنامه‌نویسی طراحی کرده است؟ آیا یک جوان کم تجربه طراحی یا ترجمه کرده است یا یک تیم برنامه‌نویسی قوی در سطح جهانی آن را نوشته و یک تیم برنامه‌نویسی قوی ایرانی آن را ترجمه کرده است؟ مطمئناً حالت دوم خیالمان تا چند صد برابر راحت‌تر است.
  2. آیا افراد دیگری هم این قالب آموزشی را خریده‌اند؟ نظر آن‌ها چیست؟ چه تعداد در سطح ایران و جهان این قالب را خریده‌اند؟ مطمئناً قالبی که هزاران نفر آن را خریده‌اند امنیت و کیفیتش بسیار بالاتر بوده تا یک قالب آموزشی که کلاً چند نفر آن را خریده‌اند!
  3. بروزرسانی و آپدیت قالب آموزشی به چه شکل است آیا مثلاً به طور میانگین هر ماه به روز میشود یا نه آخرین بروزرسانی برای چند ماه قبل است؟ باید دقت کنیم که بروزرسانی‌های سریع یعنی تیم برنامه‌نویس پویا و حرفه‌ای.
  4. وب سایت‌های وردپرسی بزرگ رقیب از چه قالبی استفاده میکنند؟ احتمالاً وبسایت‌های بزرگ تمامی این تحلیل‌ها را قبل از خرید قالب آموزشی برای خود انجام داده‌اند و سپس خریدشان را انجام داده‌اند. پس شما هم بهتر است از همان قالب‌های آموزشی استفاده کنید.(نگران این نباشید که ظاهر سایت‌ها یکی باشد زیرا ظاهر به راحتی قابل تغییر است)
  5. نظرات کاربران: اگر یک قالبی در تم فارست (themeforest.net که بزرگترین مارکت فروش قالب بوده و زیرمجموعه‌ای از شرکت بزرگ envato است) مثلاً چند صد هزار نفر فروش داشته باشد و مثلاً چند هزار نفر به آن امتیاز پنج ستاره داده باشند یعنی این قالب آموزشی قالب خوبی است!

 

 

 

 

 

ریسپانسیو یا واکنشگرا باشد

قالب انتخابی باید ریسپانسیو (پاسخگو) باشد یعنی داخل موبایل‌ها و تبلت‌های مختلف به خوبی نشان داده شود. با توجه به اینکه الان به طور مییانگین چیزی بیش از 70% کاربران را کاربران موبایلی تشکیل میدهند این مورد بسیار اهمیت دارد که وبسایت ما به خوبی در موبایل نشان داده شود. برای تشخیص اینکه آیا قالب آموزشی موردنظر به صورت حرفه‌ای ریسپانسیو است یا خیر با گوشی خود از سایت فروشنده دموی آن را باز کنید ببینید آیا به صورت درست و کامل وبسایت را نشان میدهد یا به چپ و راست اسکرول میشود؟

 

راستچین یا rtl باشد

اگر قرار است قالب خود را از وبسایت‌های اصلی خارجی تهیه کنید لازم است که حتماً بررسی کنید که آیا قالب آموزشی که شما انتخاب کردید آیا راستچین یا rtl (right to left) است یا نه. اگر قرار است یک وبسایت فارسی داشته باشید که متن‌های آن فارسی باشد باید دقت کنید که حتماً rtl جزئی از ویژگی‌های قالب باشد.

 

 

 

خب حالا با توجه به این هفت پارامتر اصلی دو دسته گزینه برای خرید قالب داریم:

استفاده از قالب‌های فروشگاهی

میتوانیم به جای استفاده از قالب‌های آموزشی که صرفاً برای کار آموزش طراحی شده‌اند از قالب‌های فروشگاهی استفاده کنیم که یک سری مزایا و معایبی دارد:
مزایا استفاده از قالب فروشگاهی به جای قالب آموزشی:

  1. معمولاً قالب‌های فروشگاهی حرفه‌ای بسیار سریع‌تر از اکثر قالب‌های آموزشی معمولی هستند.
  2. معمولاً قالب‌های فروشگاهی وردپرسی نسبت به قالب‌های آموزشی وردپرسی تداخل بسیار کمتری با دیگر افزونه‌های وردپرس به خصوص افزونه‌های افزایش فروش و بازاریابی دارند.
  3. بیشتر سایت‌های آموزشی بزرگ چه در ایران و چه در خارج از ایران از قالب‌های فروشگاهی به جای قالب های آموزشی استفاده میکنند که همین یک گزینه برای انتخاب قالب فروشگاهی به جای قالب آموزشی کفایت میکند.

معایب استفاده از قالب فروشگاهی به جای قالب آموزشی

  1. قالب‌های فروشگاهی در حقیقت برای آموزش طراحی نشده‌اند و در نتیجه بعضی از امکاناتی که قالب‌های آموزشی دارند را آن‌ها ندارند. مثلاً در داخل توضیحات مختصر که در بالای صفحه محصول وجود دارد، قالب‌های آموزشی جایی برای نام مدرس دوره و… دارند ولی در قالب‌های فروشگاهی شما کافی است خودتان در متن توضیح محصول اسم مدرس را وارد کنید.
  2. اگر میخواهید دمو نصب کنید (همان طراحی سایت با یک کلیک) قالب‌های فروشگاهی معمولاً دموی آموزشی زیاد قشنگ و خوبی ندارند و برعکس قالب های آموزشی وردپرسی دموهای نسبتاً زیبا و کار راه بیاندازی دارند. البته یادمون باشه که سایت با یک کلیک هیچوقت سایت حرفه‌ای نخواهد بود و به سرعت و… خیلی لطمه وارد میکند.

 

 

 

 

 

 

نتیجه گیری بین قالب فروشگاهی و قالب آموزشی

اگر دوست دارید یک سایت حرفه‌ای‌تری داشته باشید شاید بهتر باشد از قالب‌های فروشگاهی به جای قالب های آموزشی استفاده کنید ولی اگر دنبال راحتی بیشتری هستید شاید استفاده از قالب‌های آموزشی توجیه‌پذیر باشد.

از کدوم سایت یا فروشگاه قالب بگیریم؟

این سوالی است که همیشه طراحان در هر سطحی و با هر سابقه‌ای از خودشان میپرسند: از کجا هاست بگیریم؟ از کجا قالب و افزونه وردپرسی بگیریم؟ در ادامه تجربیات خرید قالب از دو سایت خارجی و دو سایت ایرانی که باهاشون کار کردیم را با با شما به اشتراک میگذاریم:

 

 

سایت‌های خارجی envato (بخش themeforest.net) و elegantthemes.com

اگر دنبال سرچشمه اصلی هستید باید برید سراغ این سایت. تمامی قالب‌ها اورجینال بدون نال شدن و دستکاری و… اما یکسری معایب هم داره:

 

 

 

 

 

 

 

سایت‌های ایرانی ژاکت و راستچین

اول بگیم چرا مارکت‌های دیگه ایرانی مثل ابزار-وردپرس (abzarwp.com) را نگفتیم؟ چون کمتر معمول هستند و ما تا حالا ازش خریدی نداشتیم. اگر شما تجربه‌ای از مارکت‌های دیگه دارید با بچه‌های ب م م به اشتراک بگذارید.

خب اول مزایای استفاده از این دو تا مارکت نسبت به مارکت‌های خارجی را بررسی کنیم و بعد به مقایسه این دو تا بپردازیم.

مزایا خرید قالب از سایت‌های ایرانی:

معایب خرید قالب از سایت‌های ایرانی:

 

 

 

مقایسه راستچین و ژاکت

رسیدیم به دغدغه اصلی که از کدوم یکی از این دو تا مارکت پلیس بخریم؟

جواب قطعی اینه: “بستگی داره”

یعنی این که ما نباید به هیچ کدوم یکی از این دو تا سایت غیرت داشته باشیم. دقت کنید که این دو تا سایت مثل دو تا پاساژ هستند. هر کدوم از این دو تا پاساژ یک سری مغازه عالی دارند. ممکن است در پاساژ اول یک لباس فروشی خیلی شیک داشته باشه و در پاساژ دوم یک کافه رستوران عالی.

مقاله برای افزایش درآمد از تدریس: بازاریابی محصولات آموزشی

 

 

در حقیقت سایت‌های ژاکت (zhazet.com) و راستچین (rtl-theme.com) اصطلاحاً مارکت پلیس‌هایی هستند که یکسری برنامه نویس اومدن اونجا و محصولات خودشون را به فروش میرسانند. پس یک دید صفر و یکی نداشته باشیم که کلاً این بهتر از اونه یا این بهتر از اونه! پس حالا تکلیف چیه؟ از کدومشون خرید بکنیم در ادامه که بهترین قالب های آموزشی وردپرسی را معرفی می‌کنیم بر اساس تجربیات، نظر دوستان، سرعت به روزرسانی و…

ما هر کدوم از قالب‌ها را بررسی و در نهایت در زیر بررسی مشخصات لازم مثل بروزرسانی، تاریخ بروزرسانی، نسخه کنونی و قیمت هر کدوم از این دو تا سایت را مینویسیم و شما با توجه به این سه پارامتر تصمیم بگیرید:

 

 

 

 

 

 

قالب آموزشی رایگان!

بد برداشت نکنیم! منظورمان قالب‌های آموزشی که به صورت دزدی و نال شده و رایگان در اینترنت به صورت رایگان و پر از کد مخرب هستند، نیست! منظور ما در اینجا قالب های آموزشی وردپرسی هست که به صورت رایگان در خود مخزن وردپرس وجود دارد و شما میتوانید از آن‌ها استفاده کنید. برای دانلود این قالب‌ها کافی است:

یا وارد سایت wordpress.org شود که مرجع اصلی خود وردپرس است یا از پیشخوان سایتتان از بخش نمایش افزودن پوسته جدید را بزنید و در آن‌جا سرچ نمایید.

با مقاله روبه رو یاد بگیر یک وبینار پولساز برگزار کنی:

آموزش برگزاری کلاس آنلاین

بهترین سایت برگزاری وبینار

کتاب تدریس

 

 

 

دقت کنید که حتی این قالب‌های رایگان هم دردسرهایی مثل عدم پشتیبانی، عدم فارسی سازی و… دارند ولی خب اگر قرار است برای آموزش تمرین کنید یا نمیخواهید پر قدرت شرئع کنید بهتر است یک قالب رایگان ولی نسبتاً حرفه‌ای انتخاب کنید.

 

 

 

اقیانوس وردپرس یا OceanWP

این قالب یک پوسته چند منظوره است یعنی ما هم میتونیم با این یک فروشگاه اینترنتی راه بیاندازیم و هم میتونیم به عنوان یک قالب آموزشی ازش استفاده کنیم و…

جذابیت این قالب حجم و در نتیجه سرعتش هست که بسیار خوبه، حتی بیشتر از خیلی از قالب‌های پرمیوم و پولی. از دیگر ویژگی‌های مثبت این قالب میتونیم به موارد رو به رو اشاره کرد: با فروشگاه ساز ووکامرس و صفحه ساز المنتور کاملاً سازگار است، rtl است، کدنویسی کاملاً حرفه‌ای، ریسپانسیو.

معایب: عدم پشتیبانی، برای ساخت وبسایت حرفه‌ای با این قالب آموزشی نیازمند خرید المنتور پرو هستید! چون رایگان است آینده آن معلوم نیست که بروزرسانی شود و…

 

 

 

آسترا astra

قالب آسترا هم دقیقاً مثل قالب قبلی یک قالب چند منظوره با امکان تبدیل شدن به یک قالب آموزشی فوق العاده را دارد. برای دیدن میزان محبوبیت قالب آسترا کافی است تعداد نصب فعال آن را در مخزن وردپرس مشاهده کنید!

 

مزایا: بسیار سریع، کد نویسی حرفه‌ای، ریسپانسیو، در نظر گرفتن معیارهای اصلی سئو، سازگار با صفحه ساز المنتور، سازگار با افزونه فروشگاه‌ساز ووکامرس و…

 

 

مقاله‌های پیشنهادی: 

سئو سایت های آموزشی 

آموزش تولید محتوا آموزشی

تولید محتوای متنی

 

 

 

معایب: برای داشتن تمام امکانات باید نسخه پرمیوم آن را خرید کنید، عدم پشتیبانی، برای ساختن صفحات زیبا در این قالب آموزشی، نیاز به نسخه المنتور پرو دارید که قییمتش تقریباً برابر یک قالب آموزشی است!

 

فعلاً همین دو قالب را به عنوان قالب آموزشی رایگان در نظر بگیرید. اگر در آینده قالب رایگانی به حد این دو قالب رسیدند حتماً با شما در میان میگذاریم، شما هم اگر قالب رایگان خوبی میشناسید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

 

آیا قالب رایگان استفاده کنیم؟

جواب صادقانه اینه: اگر کسی حاضر نباشد 200، 300 تومن پول یک قالب حرفه‌ای بدهد به احتمال زیاد در فضای دیجیتال شکست میخورد. بعضی افراد تا چند صد میلیون خرج سایت خودشون میکنن و باز هم موفق نمیشوند حالا آیا کسی که پول قالب نمیخواهد بدهد در این فضای رقابتی توان رقابت دارد؟

پس هر جوری شده برای رسیدن به موفقیت واقعی در فضای دیجیتال فکر صرفه‌جویی را از سرتان بیرون کنیم.

 

 

 

 

 

 

قالب های آموزشی وردپرسی

در این بخش به معرفی بهترین قالب‌های آموزشی با توجه به معیارهایی که با هم در بالا بررسی کردیم میپردازیم:

 

 

قالب آموزشی استادیار Studiare

اشتباه برداشت نکنید این قالب آموزشی، یک قالب وردپرس ایرانی نیست! یک قالب خارجی است که اگر به زادگاهش یعنی تم فارست یک سری بزنید میبینید که الان در حدود دو سال است که بروز رسانی نشده ولی برنامه نویسان ایرانی در مارکت‌های ژاکت و راستچین خودشان بنا به نیاز خریداران و مشکلات به وجود آمده بروزرسانی ارائه میدهند!

مزایا استفاده از قالب آموزشی استادیار:

این مزایایی است که احتمالاً در هر کدام از سایت‌های فروش قالب استادیار با آن رو به رو میشوید. اماً کمتر وبسایتی به معایب قالب آموزشی استادیار میپردازد!

معایب استفاده از قالب استادیار:

نتیجه در مورد قالب آموزشی استادیار: خریدش منطقی است ولی از هیچ قالب یا هیچ موردی بت نسازیم! آیا خریدش عاقلانه است؟ بله آیا قالب خوبی است؟ بله ولی این قالب هم مثل تمام ساخته‌های دیگر نکات نا مثبتی هم هست!

قالب آموزشی امپراطور Emperor

یک قالب آموزشی تماماً ایرانی که توسط تیم قهرمان وردپرس طراحی و در سایت راستچین عرضه شده است.

مزایای استفاده از قالب آموزشی امپراطور:

این خلاصه مزایای استفاده از قالب آموزشی امپراطور است که در وبسایت راستچین نوشته شده است.

معایب استفاده از قالب امپراطور:

آیا قالب امپراطور خوب است؟ بله. آیا این قالب آموزشی ارزش خرید دارد؟ بله. آیا بهترین امپراطور بهترین قالب آموزشی است؟ بهترینی وجود ندارد.

اگر قرار باشد من یک قالب آموزشی را انتخاب کنم حتماً یکی از این دو قالب خواهد بود و قالب دیگری از نظر استفاده سایت‌های آموزشی بزرگ و سرعت و… در حد این دو قالب نیست!

قالب استادیار در هر دو مارکت ژاکت و راستچین وجود دارد. تفاوت این دو قالب در این دو سایت بر اساس سه پارامتر قیمت و سرعت بروزرسانی و پشتیبانی است.

 

 

 

 

 

قالب‌های فروشگاهی یا چند منظوره به جای قالب آموزشی

در این بخش قصئ ئاریم بهترین قالب‌های فروشگاهی که قابل استفاده برای سایت‌های آموزشی است را به شما معرفی کنیم. قالب‌های فروشگاهی زیادی وجود دارند ولی ما اینجا بهترین آن‌ها را که سایت‌های آموزشی بزرگی به عنوان قالب آموزشی استفاده میکنند را معرفی میکنیم:

 

 

قالب دیوی divi

یک قالب همه کاره که شما میتوانید با آن انواع سایت ها از جمله سایت‌های فروش پکیج آموزشی را طراحی کنید. سایت‌های آموزشی پر مخاطب زیادی از جمله سایت کلاته از این قالب استفاده میکنه.

 

 

مزایای استفاده از قالب دیوی:

 

 

این تمام مزایای است که تا این لحظه با خرید قالب دیوی به دست می‌آورید و شاید مهمترین این عوامل عدم نیاز به صفحه‌سازی مثل المنتور باشد!

معایب استفاده از قالب دیوی

آیا قالب دیوی خوب است؟ بله. آیا قالب دیوی ارزش خرید دارد؟ بله. آیا بهترین گزینه است؟ با توجه به مزایا و معایب به نظر خرید آن برای افرادی که قصد فروش پکیج‌های آموزشی دارند. مناسب به نظر میرسد.

از کدوم یکی از مارکت‌های ایرانی ژاکت یا راستچین بخریم؟

 

 

 

 

قالب فلت سام flatsome

رسیدیم به پر فروش‌ترین قالب فروشگاهی تم فارست (مرکز قالب‌های وردپرسی themeforest.net) که خیلی از سایت‌های بزرگ آموزشی از این قالب به جای قالب آموزشی استفاده می‌کنند.

مزایا استفاده از قالب فلت سام:

معایب استفاده از قالب فلت سام به عنوان قالب آموزشی:

قبل از خرید نهایی هر قالب ‌وردپرسی چه برای آموزش و چه غیر از آن شاید بهتر باشد یک بار قالب فلت سام را بررسی کنیم تا از امکانات فوق العاده آن حیرت زده شویم.

آیا خرید قالب فلت سام عاقلانه است؟ بله. آیا قالب فلت سام ارزش خرید دارد؟ بله. آیا بهترین انتخاب برای قالب آموزشی است؟ بهترین وجود ندارد ولی امکانات این قالب جای تامل دارد.

 

 

 

بهترین قالب آموزشی وردپرس که بهترین نیست!

اگر در سایت های مختلف فارسی و خارجی شر.ع به گشت و گذار کنیم در کمال ناباوری خواهیم دید که هر قالبی که دم دستشان آمده است را به عنوان بهترین تم آموزشی وردپرسی معرفی کرده اند!

اینجا قصد نداریم که بگوییم این مواردی که در ادامه معرفی میکنیم آشغال است و خرید آن‌ها پول دور ریختن است، بلکه میخواهیم بگوییم این ها ه مواردی هستند که اگر یک نیاز خاصی دارید که در موارد بالا پیدا نشد، شاید بتواند به شما کمک کند.

هر چند که انتخاب بهترین قالب وردپرسی کمی هم سلیقه ای است و شاید شما بعد از تمام این روضه ها بخواهید یکی از موارد زیر را انتخاب کنید. به هر حال پول و کسب و کار آموزشی شماست و کسی نمیتواند شما را مجبور به انتخابی کند و خودتان هستید و خودتان!

برخی از این تم های آموزشی عبارتند از:

 

البته علاوه بر این سه مورد اگر داخل سایت های ایرانی و خارجی فروش پوسته بگردیم، به موارد خیلی بیشتری بر میخوریم که شاید زیاد قابلیت عجیب و غریب و قابل بررسی نداشته باشند.

اما به هر حال و برای جامع بودن این مقاله سعی کردیم مهمترین ویژگی های برخی از کم تر بهترین قالب های وردپرسی را در اینجا بیاوریم تا بتوانیم انتخاب بهتری داشته باشیم.

 

 

 

نتیجه‌گیری

حالا در نهایت کدوم بهتر بخریم؟ همه قالب‌هایی که در اینجا معرفی شد جز بهترین قالب‌های ایران و جهان هستند. هر کدوم امکانات و هر کدوم ضعف‌هایی دارند که با هم بررسیشون کردیم. همه‌ی ای قالب‌ها بر روی سایت‌های بزرگ ایرانی و خارجی جوابشون را پس دادند پس اگر در نهایت هر کدوم را انتخاب کردید بدونید که انتخاب عاقالانه‌ای بوده.

نکته‌ای که باید بهش توجه کنید این است که اگر هر کدوم از صفحه‌سازهای دیوی، یوایکس بیلدر(صفحه ساز خود فلت سام، بدون افزونه) یا المنتور را انتخاب کردید باید بدونید که دیگه تا آخر باید با همین صفحه ساز کار کنید و مهاجرت از یک صفحه‌ساز به صفحه ساز دیگر بینهایت دردسر دارد!

مقالات که برای همه توصیه می‌شود:

بهترین شغل

بهترین شغل مهندسی

بهترین شغل برای خانم ها

بهترین شغل برای افراد برونگرا

بهترین شغل برای افراد درونگرا

نهایت شما هم اگر تجربه خرید قالب آموزشی دارید با ما به اشتراک بگذارید:

خروج از نسخه موبایل